Vrtak podno Sljemena |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 31> |
Korisnik | ||
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aaaahahahahahaha!Sam ti rekla!Mislila sam jučer na vas,i baš sam jedva čekala da vidim dojmove!Umirem od radoznalosti da vidim kaj si udomila!
|
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači i ti si se vratila ošamućena, znam kako ti je ! Otvori ti se pred očima sasvim novi svijet i saznaš toliko novih informacija o biljkama i njihovim tajnama da ti se učini glava pretijesna za sve to pohraniti.
I ja čekam slike novotarija kad se preposložiš . |
||
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cure da vas odmah razočaram: nisam udomila ništa jer to što bih ja udomila nesmije još kod mene! Nisam ništa tkđ. jer mi je glava bila puna dojmova, a ono što bih udomila za sada nema gdje stati! Dakle, prvo lopata u ruke, a onda udomljavanje jer mi je već dosta kak pričam "imala sam to to i to!", a ono sve ... gecrk jer nisam stavila na dobro mjesto!
Ja bih udomila B.B-u, ali sumljam da bi se njoj sa mnom sviđalo koliko joj se sviđa tamo gdje jest tako da ... ;)
|
||
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Izdvajam luciferku i hemerocalise kao moje favorite...a ribice su izvan konkurencije!!!
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom! |
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš sam se nauživala u tvom vrtuuuuuuuuuuu--i bom dobro nahodala hahahah
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ooooode travnjak!
|
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jutro curke, ma ne bude travnjak otišao, ima malaluna gruntaaaa.... još ako se kosac ne buni, kud ćeš bolje kombinacije.
|
||
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma sa koscem ćemo lako B. Bea , teže ćemo sa kosićima!
PS. upravo jedan mali spava pored mene, od danas sam mu ja mama jer je ispao iz gnijezda! Staviti ću neke fotkice danas
|
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hranili smo i mi malu vranu, stavio je MM na bor. Dva dana se derala, a onda su roditelji došli po nju. Nadam se da će i tvoja priča imati sretan kraj.
|
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Možda ti se dopada ta uloga "mame" maloj vrani, ali Baka Bea ima pravo, njoj treba mama s krilima
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod tebe je kao u nekom dokumentarcu o vrtu i cvijeća i životinja i lijepih priča
I meni sviđa ovaj tvoj Lucifer |
||
život je more
|
||
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na žalost... nema! Uginuo je jutros.
Mislila sam ga samo othraniti pa pustiti na slobodu kada će moći letjeti, ali eto...
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jeli se ovi prelijepi cvijet doista zove lucifer? tako lijep cvijet sa tim imenom........
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da, to je crocosmia ili mombrecija "Lucifer" zbog svoje vatrene boje je zaradila to ime! No, nije samo boja koja je čini "vragolastom"! Ima nešto i u samoj biljci koja "traži pomalo drugačije mjesto" i susjedstvo :)
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro došla u klub, klub osoba punog srca jer od "tamo" i od "nje" se tako odlazi. Jel da?
|
||
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hajde čekamo sličice.... valjda će biti i koja s posjete...
|
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kao i uvijek daruješ nam prekrasne fragmente iz tvojeg vrta. Ja sam se također ove sezone oduševila luciferkom vidjevši je u vrtu naših Kat.ree i ivne, ali premalo znam o njoj da bih je se usudila staviti u svoj vrt.
Također imaš krasnu biljku koju namjeravam uskoro nabaviti - potentillu. Rekli su mi u jednom rasadniku da je vrlo nezahtjevna i da podnosi jako sunce i dulja sušna razdoblja.
Predivan vrt!
lijepi pozdrav
|
||
Odgovori | Stranica <1 1415161718 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |