lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
još nešto slika iz vrta
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i tebi ugadan dan
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike! posebno hoste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panjek je super, kamenjar također. Hoste slatkice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Preeeeedivno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno,tratina,tratina... grmlje, cvijeće, ona hosta,paaaaanj.... baš lijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne hoste i čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
hvala svima
![]() ![]() matilda, treba im oko 2 mjeseca, al ovisi koliko ih staviš u panj. ja ovaj panj imam oko 2 godine, već sam ga 2,3 puta praznio jer je bio prepun. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
encijan i gailadrije me uvijek oduševe, super su ti i ovi panjevi sa čuvarkućama
![]() vrtek je za čistu peticu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gailardije su super, obavezno ću ih morati nabaviti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve ti je prekokrasno! panjeve više neću ni komentirati jer nemam više riječi pohvale, al znaš da su mi super
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovdje još nisam bila, ali sam se dobro umorila dok sam prešla sih 16 stranica. Prekrasno dvorište, puno pokrivača tla koje i ja jako volim, naravno panjevi, božuri i sve ostalo puno puta pohvaljeno zadivilo me.
Ne znam kako mi je ovo promaklo!
Sve pohvale!
|
|
![]() |
|
bas mi je drago kaj zalazite u moj vrt i šećete, a tu i tamo koju lijepu riječ ostavite!
![]() anaida, podsjeti me u proljeće za gailardije, jer ih mislim jako razrjediti. hoya, drago mi je da ti se sviđa, i nadam se da se nisi pretjerano umorila. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
uživala sam šetajući tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne ne, nisam se umorila. Uživala sam i zato sam opet došla vidjeti!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ovaj jedan ščir kaj proviruje iza hortenzije mi je sjajan. ozgleda kao da je upravo tamo i trebao biti, kao da je sve dobro smišljeno jer. Uglavnom, super zgleda
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Međimirje,kak si lepo zeleno.....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da lepo zeleno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |