Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:40
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Karanfilici su prekrasni avjerujem da i fantasticno mirisu ,ja sam prije par dana ubrala jedan buketic i stavila u sobu fantasticno mirisu,A Weigela  je prekrasna
Istina, prekrasno mirišu, ali i zgledaju prelijepo! Pokušat ću slikati cijeli tepih s kojeg sam ukrala tih par, izgleda kao milion $
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 19:34
Tek sam sad pročitala post o tvojoj novoj vještini Smile i dobro se namijala. Izgleda da ću i ja morati na doškolovanje, a treba mi više iskustva jer srce mi još uvijek tuče kao ludo dok se spremam na nedozvoljene aktivnosti.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 19:48
Izgledalo mi je kao trava u početku, dobro da je nisam počupala, sad je dobilo pupove, mada i dalje neznam koji je to cvijet?

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 21:50
Karanfil ili gariful je cvijet bez kojeg u Dalmaciji nije bio ni jedan dvor. Ja ih uvijek nosim mojoj mami jer ih je ona obožavala. Weigelia je prekrasna i ja je napokon imam, samo pitaj reznicu, to je grm koji vrijedi imati u vrtu. 
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:33
Već osjećam miris tvojih karanfilića .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:02
Misty čini mi se da je ovo drvce isto ono koje ja imam, a odgovor je prije 20ak minuta ponudila OTOK. uvjeren sam da je u pitanju weigela, kao i kod mene (sad ja tu ko neki pravi znalac, a do prije pol sata nisam imao pojma o čemu se radi )
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 23:44
Baš je lijepo u tvom vrtu, procvjetano i mirisno. Dok gledam cvijeće imam osjećaj da mogu osjetiti i njihov miris. Ona slika bez blica mi se jako sviđa. Djeluje mi umjetnički, volim gledati takve slike.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 06:08
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Tek sam sad pročitala post o tvojoj novoj vještini Smile i dobro se namijala. Izgleda da ću i ja morati na doškolovanje, a treba mi više iskustva jer srce mi još uvijek tuče kao ludo dok se spremam na nedozvoljene aktivnosti.

Odavno sam već čula da se ukradeno cvijeće najbolje primi. Nisam to prije pokušavala jer nisam imala gdje s njim, ali ti priznajem da se preznojim od nelagode i straha i sad. Nedavno sam već s jedne ograde otkinula grančicu mahonije, a sad eto i par karanfilića, pazeći da se to ne primijeti i nadajući se da me nitko ne vidi. Dobro je prošlo, ali još nisam sigurna da bi mi to moglo preći u naviku Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:08
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Misty čini mi se da je ovo drvce isto ono koje ja imam, a odgovor je prije 20ak minuta ponudila OTOK. uvjeren sam da je u pitanju weigela, kao i kod mene (sad ja tu ko neki pravi znalac, a do prije pol sata nisam imao pojma o čemu se radi )

Čini se da si u pravu, upravo sam ponovo gledala to u tvom dvorištu i pitala se je li to isto? Sad smo, zahvaljujući Otoku već znalci jedino to što sam snimila je drvce a ne grm

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 08:17
Misty i ja sam zavirila u tvoj vrt, lijepe slike vidjela  i sad nastavljam šetnju dalje....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 06:09
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

nadam se da u tvom vrtu sija sunce
I kad je kiša vaše posjete mom vrtu su kao sunce LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:37
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

hehehehehe, da, pravi znalci zahvaljujući pomoći drugih dragih ljudi. no zato smo tu ne? da naučimo i obogatimo se svi zajedno. a tko zna, možda i ja imam drvce i živim još u zabludi
Možda i ne živiš u zabludi, mnogi grmići ako se vješto podrezuju postaju drvca, ako sam ja to dobro razumjela
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 14:08
nadam se da u tvom vrtu sija sunce
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 19:50
U vrtu susjedne kuće ocvali su jorgovani, prelijepa magnolija je olistala i izgubila cvijeće, ali se rascvalo jedno drvce prelijepog mirisa. Prvi put ga vidim, neznam kako se zove, ali svakako ću posjetiti susjedu i zamoliti je za pelcer Wink

Ovako izgledaju cvijetići izbliza, zna li netko koje je ovo drvce?

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:24
Šetam i gledam. Lijep ti je vrt. Karanfilić, jorgovan i weigelia prekrasni.

Misty-da i Lantana može li reznica veigelie?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 05:59
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Karanfil ili gariful je cvijet bez kojeg u Dalmaciji nije bio ni jedan dvor. Ja ih uvijek nosim mojoj mami jer ih je ona obožavala. Weigelia je prekrasna i ja je napokon imam, samo pitaj reznicu, to je grm koji vrijedi imati u vrtu. 

Teško je izabrati omiljeni cvijet nekome tko voli cvijeće kad je svaki cvijetak dražestan ili očaravajući na svoj način. A ti karanfilići, u pravu si, podsjećaju me na moju Dalmaciju i još konkretnije na Brač gdje sam ih često viđala po vrtovima ili pitarima.
Jedino što mogu reći za sebe je da ne volim rezati cvijeće, u vazama mi izgleda kao da je u zatvoru Confused
A to drvce Weigelije je zbilja čarobno, sigurno ću ga pokušati dobiti LOL Wink
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:31
Karanfilici su prekrasni avjerujem da i fantasticno mirisu ,ja sam prije par dana ubrala jedan buketic i stavila u sobu fantasticno mirisu,A Weigela  je prekrasna
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 14:05
nakon malo duljeg odsustva, (opravdanog), evo me opet na ovim stranicama punih romantike, sjete i savršenog sklada i mira između jednog ljudskog bića i biljaka koji se međusobno tako fascinantno nadopunjuju.
Kod tebe je uvijek sve tako beskrajno eterično, prozračno, lelujavo, a istovremeno tako jednostavno i domaće da djeluje nevjerojatno umirujuće.
lijepi pozdrav
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:12
hehehehehe, da, pravi znalci zahvaljujući pomoći drugih dragih ljudi. no zato smo tu ne? da naučimo i obogatimo se svi zajedno. a tko zna, možda i ja imam drvce i živim još u zabludi
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 08:59
Karanfili su meni predivan cvijet i ja ga obožavam(između ostalog) ,a to što je propupalo"obečava"Meni su to najdraži trenutci kad mi je nešto nepoznato pa isčekuješ šta če se pojaviti.....smile72smile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.