Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tek sam sad pročitala post o tvojoj novoj vještini
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Izgledalo mi je kao trava u početku, dobro da je nisam počupala, sad je dobilo pupove, mada i dalje neznam koji je to cvijet?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Karanfil ili gariful je cvijet bez kojeg u Dalmaciji nije bio ni jedan dvor. Ja ih uvijek nosim mojoj mami jer ih je ona obožavala. Weigelia je prekrasna i ja je napokon imam, samo pitaj reznicu, to je grm koji vrijedi imati u vrtu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Već osjećam miris tvojih karanfilića .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty čini mi se da je ovo drvce isto ono koje ja imam, a odgovor je prije 20ak minuta ponudila OTOK. uvjeren sam da je u pitanju weigela, kao i kod mene (sad ja tu ko neki pravi znalac, a do prije pol sata nisam imao pojma o čemu se radi
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Baš je lijepo u tvom vrtu, procvjetano i mirisno. Dok gledam cvijeće imam osjećaj da mogu osjetiti i njihov miris. Ona slika bez blica mi se jako sviđa. Djeluje mi umjetnički, volim gledati takve slike.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odavno sam već čula da se ukradeno cvijeće najbolje primi. Nisam to prije pokušavala jer nisam imala gdje s njim, ali ti priznajem da se preznojim od nelagode i straha i sad. Nedavno sam već s jedne ograde otkinula grančicu mahonije, a sad eto i par karanfilića, pazeći da se to ne primijeti i nadajući se da me nitko ne vidi. Dobro je prošlo, ali još nisam sigurna da bi mi to moglo preći u naviku ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Čini se da si u pravu, upravo sam ponovo gledala to u tvom dvorištu i pitala se je li to isto? Sad smo, zahvaljujući Otoku već znalci ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty i ja sam zavirila u tvoj vrt, lijepe slike vidjela i sad nastavljam šetnju dalje....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da u tvom vrtu sija sunce
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U vrtu
susjedne kuće ocvali su jorgovani, prelijepa magnolija je olistala i
izgubila cvijeće, ali se rascvalo jedno drvce prelijepog mirisa. Prvi
put ga vidim, neznam kako se zove, ali svakako ću posjetiti susjedu i
zamoliti je za pelcer
![]() ![]() Ovako izgledaju cvijetići izbliza, zna li netko koje je ovo drvce? ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Šetam i gledam. Lijep ti je vrt. Karanfilić, jorgovan i weigelia prekrasni.
Misty-da i Lantana može li reznica veigelie?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Teško je izabrati omiljeni cvijet nekome tko voli cvijeće kad je svaki cvijetak dražestan ili očaravajući na svoj način. A ti karanfilići, u pravu si, podsjećaju me na moju Dalmaciju i još konkretnije na Brač gdje sam ih često viđala po vrtovima ili pitarima. Jedino što mogu reći za sebe je da ne volim rezati cvijeće, u vazama mi izgleda kao da je u zatvoru ![]() A to drvce Weigelije je zbilja čarobno, sigurno ću ga pokušati dobiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Karanfilici su prekrasni avjerujem da i fantasticno mirisu ,ja sam prije par dana ubrala jedan buketic i stavila u sobu fantasticno mirisu,A Weigela je prekrasna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nakon malo duljeg odsustva, (opravdanog), evo me opet na ovim stranicama punih romantike, sjete i savršenog sklada i mira između jednog ljudskog bića i biljaka koji se međusobno tako fascinantno nadopunjuju.
Kod tebe je uvijek sve tako beskrajno eterično, prozračno, lelujavo, a istovremeno tako jednostavno i domaće da djeluje nevjerojatno umirujuće.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hehehehehe, da, pravi znalci zahvaljujući pomoći drugih dragih ljudi. no zato smo tu ne? da naučimo i obogatimo se svi zajedno. a tko zna, možda i ja imam drvce i živim još u zabludi
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Karanfili su meni predivan cvijet i ja ga obožavam(između ostalog) ,a to što je propupalo"obečava"Meni su to najdraži trenutci kad mi je nešto nepoznato pa isčekuješ šta če se pojaviti.....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |