Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mumicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mumicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 29>
Korisnik
Poruka
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:19
mislim da oni što tokare razne stvari od drveta i prodaju po placu mogu i klompice istokariti, baš treba pitati
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:01
nanulice su prekrasne,vesele,proljetne.smile71
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:40
evo nešto friško naučeno danas na radionici u Virovitici koju je držala Tea ; 2K i zlatni listići

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:51
prekrasan je,ljep,jednostavan,njezan,jos sa ruzama. smile94
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 19:02
Nisam radila sa listićima jer su mi se učinili dosta komplicirani,a tebi to izvrsno ide , a da ne zaboravim ,pohvale i za 2KThumbs%20UpClapTongue
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 19:04
krasno mumice,zavidim ti na ovoj salveti,gdje je kupljena,trazila sam je u Mostaru ali nema je pa nema.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 19:15
danas sam bila ,kako rekoh, u Virovitici u psihologijskom centru, tamo se održavaju mjesečno radionice i vodi ih Tea Jukić. Danas smo učili na staklu raditi 2k i pozlatu, sav materijalo je bio njihov a uradak smo ponijeli kući. I meni je ovo bio prvi susret sa pozlatom i nije kompliciran, treba se imati posebno ljepilo za listiće i naravno listići.Draga sarita ovu salvetu smo dobili tamo i ni kod mene u Slatini je nema za kupiti. Pozdrav svima i velika pusasmile78
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 20:52
jako lijepo,vjerujem da je u stvarnosti puno ljepše jer dolaze do izražaja zlatni listići a ma slici se to nevidi toliko,baš ti zavidim na radionici,u Splitu još ništa od toga!Clap
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 21:29
smile227 tanjur ti je fantastican smile141smile169
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 21:36
Baš jedan prekrasan tanjur i vidim da ti sve odlično ide, od 2k do pozlate.smile99
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 22:59
drage šabica i biljana to nije tanjur već staklo na podlozi pa se u njega stavi slika, ne znam baš stručni naziv i u NB hobby artu ih ima za kupiti i cijena nije pretjerana. Pozlata mi baš i nije ispala najbolje ali za prvi rad je dobro. Ovaj način sam sada vidjela i probala ali da li ću više išta takvo raditi ne znam jer su ti zlatni listići i ljepilo dosta skupi a ja to sve radim za svoj gušt, nikakva komercijalizacija. pa sam uvijek u minusu, a taj decoupage prava je zaraza gora od kokica i koštica. Pozdrav i pusa svima.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 23:52
Draga mumice upravo sam vidjela tvoj uradak,predobar je,svaka čast i to za prvi puta.to govorim iz iskustva jer kad sam bila na tečaju radili smo sa zlatnim listićima i jako je osjetljivo a i to da smo se samo upoznali s tom tehnikom iz razloga što su listići skupi.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 23:27
Sviđa mi se kako ti je ispao 2k. To je onaj koji ne ide na žučkasto ?(pretpostavljam). Nema ni jedne greške. Meni je on dosta kompliciran.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 20:31
super tanjur, 2k je ispao savršeno, svaka čast!
ANĐELKA
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 11:59
joj evo i moje prve tacne, namučilo me sjenčanje i opet nije uspjelo kako sam zamislila

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 12:00
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:25
bas su ti lijepe tacne mumice jos sa tikvama koje obozavam.bravosmile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:25
tacna je odlična,bravo!smile71
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 20:16
ne znam zašto nisi zadovoljna!meni je jako lijepa a sad kad si probala,već si napravila veliki korak,drugi put ćeš već više znati,obogaćena si za još jedno iskustvo a to je put ka uspjehu!sad već možeš reći-drugi put ću ovako!pa nikom nije od prve sve najbolje uspjevalo,ja sam znala po dva-tri puta prati i raditi ponovo dok nisam napravila kako sam htjela!za prvi put meni izgleda ne dobro nego odlično!Clap
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:29
hvala ti draga moja Slavice na podršci i lijepim riječima, odmah imam volje za radit dalje, hvala i rosi i sariti, pusa svimasmile126
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.