kami, origami i ostalo |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 22> |
Korisnik | ||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da vam nije palo na pamet bez mene. i neću da me mijenja nikakvo tele....
ako bude sve po planu eto mene krajem svibnja
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne smijemo oftopičariti već nas je kami opomenula, ali tko će to dočeakti???
Daj malo ubrzaj..
I sada za kami da se na ljuti na nas.
Draga kami radiš super radove, pa smo često kod tebe , a budući da ni jednoj od nas nije "mane " što se tiče jezika eto moramo malo skrenuti sa teme.
P.S. oooodlični radovi
|
||
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Proljeće, ajde ti izvoliš dovršiti swap ako nisi, more radi prekovremeno, osuđena si na kolaž kad tad
Što da ubrzam?... Odoh sad prevoditi nešto s francuskog i budem u rječniku škicnula par živopisnih epiteta za vas dvije čavke Uf, kolko toga origamastoga za napraviti, bit će novih kutijica, samo ne znam za koju od mojih galerija |
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Swap je završen i poslan još prošli mjesec!!!
Ali slike moru nisu...
|
||
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kami sviđa mi se jako VooDoo girl stihovi i srce petica za kreativnost i domišljatost!
|
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
proljeće: bravo, ponosna sam na tebe, jedva čekam vaš kolaž
Lux: hvala, drago mi je da ti se svidjela ta kompozicija volim netipične individualizirane poklone, origami često uspijem ukomponirati u neke zamisli, ali nekad zbog same ideje napravim izlet i u druge tehnike Zato dosta eksperimentiram i s materijalima i dekoracijama u origamiju |
||
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tvoji radovi su fantastični!!!
|
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala monna, drago mi je da ti se dopada i ovo zadnje
Radim ja svašta pomalo, ali ode prije nego fotkam I opće sam zaboravila obavijestiti... Držim jednu origami radionicu/igraonicu ovu nedjelju (16.5.) nakon kazalište predstave (u sklopu Međunarodnog dana obitelji i 55.rođendana Dječjeg kazališta Dubrava). Rekli su mi da je ideja da skupa rade klinci i roditelji pa sam odabrala nešto dinamično modularno tako da maleni presavijaju, a mame i tate pomažu složiti Predstava je "Blizanke", a na 4+1 se dobije 1 besplatna ulaznica... Više informacija > http://www.ns-dubrava.hr/modules/news/article.php?storyid=766 Tko želi, neka slobodno dođe s klincima ili obavijesti nekog tko je zainteresiran! |
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne stižem ni dovršavati ni pokazati neke stvarčice, u gužvi sam s obavezama za fax, ali evo nečega...
Ovo je poklon za jedan prijateljski swap koji je otišao preko granice Lijepe Naše... Swapica je rekla da je u crno-bijelo-crvenoj fazi pa sam se odlučila za takve tonove... Cvjetni broševi su nešto što mi je zadnje vrijeme gušt poklanjati neovisno o tome što je to navodno i u trendu Kako je bilo kišno vrijeme, dodala sam malu umbrellu da osunča kišne dane ;) Malčice sam se pomučila s kutijom (by Tomoko Fuse), htjela sam što čvršći papir da ne bude prenježna za korištenje pa je mjerenje i spajanje teže išlo... CBC kombinacije mene uvijek podsjećaju na špilove i stripove, a spletom svakodnevnih okolnosti, palo mi napamet kako je neopisivo lijep osjećaj nekome biti prijatelj kao As u rukavu i kako je nekad izazov biti vjeran prijateljstvu koje se ljulja kao Kula od karata... Kako je svašta u životu kocka i igra, poigrala sam se kartama koje mogu poslužiti kao bookmark, a rebusiće na njima si probajte dešifrirati preko naziva simbola ;) Šišmišek je onaj Happy Good Luck Bat (by M.LaFosse) kojeg volim raditi, a uvijek me raspoloži taj njegov šašavi osmijeh koji ne skida s lica. Podsjeća me na onu - Osmjehneš li se djeci, oni uzvrate osmijehom. Osmjehneš li se odraslima, oni se zapitaju: Zašto se ovaj smije? |
||
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kami, kami...strašna si ti cura!
(ma ovo "strašna" ne znači da te se bojim,hehehhe, to je u pozitivnom smislu). Kao što sam napisala kod UltraDwluxa...kako li mu se već piše nick, ništa ja ne razumim taj vaš origami klingonski govor, al radovi me uvijek fasciniraju. Ove tvoje karte i ružice su za duboki Šta volim ove tvoje porukice i sl.ovom zadnjom rečenicom si me oduševila. Inače, kako obe volimo pričat i imamo nešto za nadodat kao što si rekla, ja se sebi nekad činim dosadnom, al ne mogu kontrolirat taj bla-bla nagon na tipkovnici. A kraljica dobre priče si, za moj ukus, ti! ...ajme, tražim smajlića koji pruža krunu na jastučiću...pa ga nikako naći , ajd, poslužit će ovaj zamjenski jer ovi koji slijede nekako mi ne odgovaraju uz ovaj komentar. A i ja sam ko da sam radila pa ostale posljedice |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
UltraDwlux
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kami je majstorica :D
|
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maredelmare: mene baš nasmiju tvoji srčani dugački komentari, prava lavina rečenica
Hvala ti puno na komentaru, drago mi je da ti se dopada i ovo zadnje Lux: hvala ti puno, vidiš kak lijepo smajlić sadi orhideje, volim ih vidjeti u teglicama |
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo nešto što sam radila s djecom i njihovim roditeljima/pratnji na prošloj dječjoj radionici nakon kazališne predstave...Fotkano tik prije početka svih radionica...
Dječje kazalište Dubrava je slavilo obljetnicu osnivanja, a bio je i Dan obitelji... Bila je tak gužva da su se svi sjatili oko stola pa kud koji mili moji, svatko je slagao kako je stigao jer naravno da nisu svi počeli u isto vrijeme, ali djeca su većinom puno strpljivija od roditelja pa smo se snašli Meni drag i zabavan model, slaže se od 6 kvadrata (3 za latice + 3 za listiće) i lako ćete ga naći na webu pod nazivom "Magic Rose Cube"... Kad se naprave moduli, spoji ih se u kocku i onda se kocka rastvara u ružicu, ružica natrag u kockicu i tako unedogled |
||
brani
Već proklijao Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve prekrasno...
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš je fora!!!
joj već se vidim kako bi ja tu ružicu-kockicu šarafila unedogled....
|
||
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
....dakle draga Kami, ti si definitivno nevjerojatno talentirana, to sam već 100x napisala i opet moram... crveno-crno-bijeli swap ne da je dobar, odličan, prelijep, jednostavno je poseban, odiše i ponovo tvojim jedinstvenim umjetničkim pristupom i mada ni ja niš ne razmem od tog čudnog nazivlja ne zamaram se previše... samo uživam u ljepoti, tehničkoj perfekciji i mogu te zamisliti dok presavijaš i slažeš svoje čarobne kocke koje se pretvaraju u ruže i obrnuto... genijalnooooo, doista si kraljica origamija, barem na ovom forumu
|
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
UltraDwlux
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jooj jako lijep model, meni najdraži, sastavio sam ih oko 15 komada :D jedino što ti savjetujem je u sredini gdje se sklapa unutarnja kocka nakon što se rastvori cvjet kapni ljepilo jer iz iskustva većina ljudi ga do kraja rastvori pa da ipak ne završi u 6 djelova :P
Evo imamo i isti odabir boja :) |
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
brani, Primavera i anastazija: hvala puno moje dame
Lux: hvala na savjetu, ja sam ih složila da im ne znam broja kad sam ih prvi put slagala, nisam nikad nijednu lijepila jer se nekako držim onoga da ako se ne mora, ne lijepim... Da je bila radionica za vrijeme školskih praznika kad sam samo s klincima za stolom, onda bi to išlo puno lakše i bez žurbe i gužve.. Uvijek im za rezervu pripremim onog dvostruko-ljepljivog selotejpa pa dok nekaj zahtjevnije spajaju, stave si malo tog selotejpa između slojeva... Konkretno, kupujem u Narodnim novinama ovaj Scotch-ov i dovoljno je čvrst da podere papir kad se ide odljepljivati pa ga koristim i kad radim čestitke i slično... Tekuća ljepila izbjegavam u origamiju jer mi se ne da držati i čekati da se posuše Inače, ja sam najsretnija kad ljepilo ne moram uopće koristiti, silikonsko vruće ljepilo koristim samo kad radim broševe ili lijepim neke dodatne dijelove... anastazija, dušice, na sljedećoj kavici,tj.pivici nosim kvadratiće i radimo magic rose cube za stolom tak da konobar ima na kaj kolutati očima |
||
UltraDwlux
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znam i ja tako ne želim koristiti ali poklonim često takvu ružicu a nisu svi spretni rukama pa završi u komadima :P anyway samo tako dalje, jednom kad budeš imala veliku radionicu pozovi me :) malo je dalje ali dođem za ZG ;)
|
||
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Radionice držim kad me pozovu, većinom za vrijeme školskih praznika, blagdana i ljetnih manifestacija, to su više kao kreativne igraonice...
Školarci su većinom osnovna škola pa za njih pripremim nešto zahtjevnije, a zabavnije, i meni i njima je pomalo dosadno i neizazovno kad radimo neki jednostavan model, a nije efektan...A kad dođu oni maleni koji su tek (ili nisu) krenuli u školu, s njima napravim nešto lijepo,a jednostavno... Ovu MRC možda i ponovim na nekoj radionici, bit će druga priča kad će biti ležernija amosfera, a stići će se i ljepilom učvrstiti ružica Prošli put smo radili cherry blossom flower (od 5 dijelova) i guštera (oboje Tomoko Fuse), bilo ih je svih boja, imali smo i utrku i modnu reviju Stvarno u Hrvatskoj rijetko kad ima ikakvih događanja vezanih uz origami, sve se svede na radionice kao ovo moje ili događanja po knjižnicama i školama... |
||
Odgovori | Stranica <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |