Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je predivno ali šapicceeee... joj predivni su
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jezuš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Snjegovićka je mrak
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle gđa snjegović je predivna, prava jedna fina dama s kišobranom, a vidim da se slaže i s ljubimcem, jedino macu baš briga, ona je u svom svijetu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Znate kaj ima novoga drage moje?K meni stiglo P od proljećenca! R stiže za jedno desetak dana.
Evo dokaznog materijala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vojska u prekomandi jedva čeka da vidi kaj je to pravo sunce ![]() ![]() Pozdrav svima koji nose sunce i pluseve! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
podrav vojsci...dobro si ih postrojila! wooow,krasni su
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono prvo žuto je krasno!!!
![]() Vojska adeniuma je zakon!!! ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
To je Eranthis.Ja ih stalno sadim,a one stalno nestaju umjesto da se šire.Valjda ih nekaj jede,nemam pojma.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno proljetno cvijeće, ali ova tvoja vojska adeniuma oduševljava
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow, Wow....P je fenomenalno, R valjda stiže, čekamo ga za desetak dana.....a adenium brigada je mrak! Kakvi će to primjerci biti kad osjete pravo sunašce!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto vidiš, kod nas na moru krene malo ranije, ali nas brzo sustignete.
Adeniumi ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dakle ako je ovo samo P, što će biti kad stigne R pa O itd. A adeniumi, za tu cijelu vojsku nemam uopće riječi osim
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Potpisujem Loru!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Draga rain, da nije tebe nebi ni ja imala malu vojnu desetinu. Ali tvojoj vojnoj brigadi moj: Po-zdrav
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dobro jutro rain, koje pusto proljeće, propustila si snježnu mećavu. Čuj, kaj ti radi taj crveni 'šrafenciger' na lampi? Priznaj da si mi 'ukrala' patent... samo moja lampa ima šilo (alat za buženje plastičnih kutija i čaša).
![]() A sad ozbiljno. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vazno je da je pocelo cvjetanje,a valjda ce stici i pravo proljece
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ha,ha,Baka Bea,ja sam mećavu pametno prespavala,već je bilo sunčeko kad sam oživjela.Šrafenciger je usmjerivač sunčevih zraka u potrebnom smjeru.Na heuchere nikad ne zaboravljam,pa vidite da su na skoro svakoj slici,kod mene su one svuda.
Otočić,sad adeniumi hvataju zalet za prve prave listiće,poslije njih ide malo brže do 6 ili 8 listića,a onda opet malo mira...spora stvorenja! Curice,hvala vam svima na obisku,u srijedu dolazi opet snježić,već ga dugo nije bilo,čisto mi već fali.Bum ga malo uslikala,sigurno bu i vas razveselil! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, pravi rasadnik
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..i kod tebe je stiglo proljeće, vojska adeniuma je super..ali daj mi reci što je ovo..oduševile su me boje..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |