mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuća je prava
![]() ![]() Kud mi spomenu pohane gljive odmah sam gladna ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
ne znam što mi je ljepše, boca ili ona kutijica sa slonom...vau
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Chiarita hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno, tak je slatka kutijica.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Joooj milina ju je pogledati!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasna kutijica.....svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Dorina,Mona i Valisa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i meni se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() čime premažeš završen rad tako da se sjaji a i da ga možeš oprati koji puta...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Drage moje Iris,Ana iAnđelka hvala vam
![]() Ana ne znam da li misliš na ovu kutiju,ona nije sjajna i premazana je akrilnim lakom koji ja sam po sabi mat
A ako hoću da mi je sjajno premažem lakom za decoupage visokog sjaja ili lakom za čamce
A imaš i ljepilo za salvete kojim premažeš i zapečeš u pećnici pola sata i kažu da se to može prati u perilici.Radila sam neke šalice al ih nisam prala u perilici
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Mare prava si majstorica!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Anči i Rosa
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mare škatulica je prekrasna, e baš mi je drago da si tu, sad imamo pravog instruktora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare reci jesi li ti i lijepo crtala?
![]() Jer se u tvojim predmetima naprosto vidi umjetnička žica i puno ukusa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje vrtlarice Bako i Triša najprije jedna velika
![]() Baka nisam koliko se sjećam nikada lijepo crtala,mislim na olovku,tuš....Ali temperama sam volila mackati i bilo je to dosta dobro.Sad isto tako mackam i packam i beskrajno uživam.
A svi lijepi komentari na moj rad su dodatni bonus i motiviraju me za sljedeće radove
Zato još jednom svima koji posjećujete moju galeriju velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Ma Mare svaka čast!
mašta radi 100 na sat! Super, super!! p.s nemoj mi zamjerit ako ukrademkoju ideju ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |