Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aeonium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Aeonium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 41>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 07:15
...koja gužva, moon...kako si uspjela, predivni suClap...

...vau, vau, vauuu...Camellia...pa di si ih našla?...sigurno u Kaliji?...mogu samo zamisliti kolko koštajuConfused...ali, vrijede svake lipeClapStar...pazi na njihLOL...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 17:55
Camellia.....divni su smile94
Retriver Sara.....samo ih obožavamsmile72
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:35
bez teksta sam stvarno moram jedan dan do kalije
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:40
Kontesaa ne do Kalije nego do Bešlića.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 21:49
a to mi je još i bolje..naručim netom hvala draga
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 20:15
predivni su vam aeoniumi ,kontesa jesil li porucila kod beslica,ja trazila na njihovoj stranici al nemogu nac aeoniume ,rado bi i ja porucila ..ovog mog obozavam ,tako brzo raste
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 20:19
divan ti je
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 20:25
Kamenjar, ti si meni poslala jednog malca, jel tako ?
Dobro se drži on, al u kući mi je, da mi je "na oku ".
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 20:52
moon hvala ti ,imas li ti mon takvoga?
glikice vjeruj mi da neznam sta sam ti slala,znam da sam puno pelcera od njega slala i opet se u kratkom vremenu rasirio,jako brzo raste ...neznam kolko ti je pametno drzat ga u kuci i toplom,on je vec pustio korjencice i da sam na tvom mjestu stavila bi ga negdje na svijetlo mjesto al malo hladnije

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 21:32
kamenjar...to je aeonium kiwi, imam ga, poslala mi ga Natalija, tu je baš na ovoj stranici gore, moja druga slika, treći po redu
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 21:49
moji se za sada dobro drže

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 22:16

moon vidla sam tvoje ljepotane ,predivni su

mali kaktus gdje ti stoje tvoji,u hladnom ili ?

Vir
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 22:20

na toplom,u kuhinji na prozoru,tu imaju najviše sunca.

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 22:52
mali kaktus...lijepo izgledaju. Moći ćemo vidjeti da li će biti razlike među njima kod onih čiji prezimljuju u hladnom ili na toplom. Baš me zanima
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 07:02
mali kaktus tvoji se odlično drže, meni su 2 na toplom, a 2 na hladnom, definitivno se bolje drže oni u sobi bez grijanja , imaju puno svijetla ali je jako hladno. Ne gube listiće uopće, dok ovi u kuhinji na toplom stalno gube listiće.
belica,zagreb
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 08:30
moji vani!
crnoglavac mi je sumnjiv, juče ujutro se "objesio"! sinoć sam ga pokrila sa paučinom.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 10:18
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

mali kaktus tvoji se odlično drže, meni su 2 na toplom, a 2 na hladnom, definitivno se bolje drže oni u sobi bez grijanja , imaju puno svijetla ali je jako hladno. Ne gube listiće uopće, dok ovi u kuhinji na toplom stalno gube listiće.

belice a koliko je to stupnjeva otprilike....pitam zato što moj stoji u prostoriji oko 20°C, na prozoru i otužno izgleda, nastavi li ovako bit će pravi ćelavko Cry
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 10:25
Hm.. pa ovi unutra su mi na kuhinjskom prozoru, znači griju se čitav dan, po noći ne grijem taj kat uopće jer su nam spavaće sobe gore dakle po danu ziher 20, a po noći jedno ispod 10. Ova druga dva što se drže odlično su isto dole u sobi koju uopće ne grijem nikad jer mi ničem ne služi LOL, tamo je i po danu ispod 10, a po noći bog zna... Dakle Pčelice, moj zaključak je da im je puno bolje na hladnom bez centralnog pa ga radije preseli ako imaš mogućnosti naravno.
belica,zagreb
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 10:39

uh, muko moja onda aeonum nije za mene,  nemam hladnije prostorije....imam al mi neće biti na oku ono svaki dan....nešto moram smisliti, od njega ne odustajem tako lako, selim ga u podstanare preko zime

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 10:42
Bome ću i ja svoje danas odnijeti na hladnije ! Mislim da će im temperatura od 10-tak stupnjeva odgovarati.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.