Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 134> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
prekrasno su vam procvjetali kaktusi
![]() kao da su vam dali "pusu pred spavanje" ![]() |
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Krasni su vam kaktusi.
Cvijetovi prekrasni.
A listajući vaše stranice,naučiš i ponešto o opstanku istih.
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
mali kaktus, zar već moraju unutra!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Prekrasni cvjetovi. M. kaktus taj astrophytum stvarno oduševljava, neumoran je. I ja sam juče spremila kaktuse unutra.
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Da, da sada vidim kada usporedim sa slikama sa neta da bi to bilo to. Vjerojatno je L. jajoiana. hvala Miss M
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Znači došlo je vrijeme spremanja. Najavili su puno kiše. nebi bilo dobro da sad pokisnu, a temp. niske. Nema sušenja, znači na zimovanje.
Da li i sukulentima treba isti režim kao i kaktusima?Isto tako h.rpu agava i aloa isto imamo, pa da li da i njih spremimo? U hladno kao i katuse ili na toplije? |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
znači mali kaktus ti ćeš svoje već unijet,pretpostavljam samo kaktsue sukulnete nećeš
|
||
![]() |
||
|
Miss M evo i to sam vidio. To je u stvari prvi cvijet ariocarpusa kojeg sam vidio. Koja nestvarna ljubičasta boja. Htio sam kupiti jednog kod Hrovatina. No kada mi je rekao cijenu samo sam se okrenuo i nastavio gledati pachypodie.
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
mislim da su ovo zadnji cvjetovi u ovoj godini
![]() ![]() ovaj me posebno obradovo,bio mi je oštećen al nisam ga imala srca bacit,posadila ga i evo već procvjeto
![]() |
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Prvi cvijet na mom ariocarpusu agavoidesu
![]() |
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
|
wau koji cvijet obadva su super al onaj prvi me fasciniro |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Kako su lijepi rascvjetani tvoji kaktusi,moji na žalost sutra i prekosutra idu na zimovanje.
|
||
||
![]() |
||
|
Miss M,prekrasan je,znam da si ga čekala
![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |