Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 21:40
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

mali kaktus, zar već moraju unutra!
S obzirom na vremensku prognozu idu unutra na suho,više mi ne smiju pokisnuti,a i temperature će pasti.E da mi je vidjeti ti kišu,već ne znam kako izgleda.Wink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 07:07
prekrasno su vam procvjetali kaktusi smile94, ne znam koji mi je ljepši

kao da su vam dali "pusu pred spavanje" Wink
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 20:37
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/b96c0270-018.JPG" />
To ti je lobivia samo ne znam koja točno.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 21:58
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

S obzirom na vremensku prognozu idu unutra na suho,više mi ne smiju pokisnuti,a i temperature će pasti.E da mi je vidjeti ti kišu,već ne znam kako izgleda.Wink
a
a tek ja, stvarno sam zaboravila šta je to kiša!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 08:10
Krasni su vam kaktusi.
Cvijetovi prekrasni.
A listajući vaše stranice,naučiš i ponešto o opstanku istih.Clap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 21:20
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 05:35
Prekrasni cvjetovi. M. kaktus taj astrophytum stvarno oduševljava, neumoran je. I ja sam juče spremila kaktuse unutra.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 20:49
Da, da sada vidim kada usporedim sa slikama sa neta da bi to bilo to. Vjerojatno je L. jajoiana. hvala Miss M
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:12
Danas je večina kaktusa i sukulenta otišla na zimovanje,ali vam nešto moram pokazati

moj najstariji astrophytum procvao pred zimovanje

a ovo je leuchtenbergia

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 13:03
Znači došlo je vrijeme spremanja. Najavili su puno kiše. nebi bilo dobro da sad pokisnu, a temp. niske. Nema sušenja, znači na zimovanje.
Da li i sukulentima treba isti režim kao i kaktusima?Isto tako h.rpu agava i aloa isto  imamo, pa da li da i njih spremimo?

U hladno kao i katuse ili na toplije?
Neka se sve zeleni
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 20:10
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 21:46
znači mali kaktus ti ćeš svoje već unijet,pretpostavljam samo kaktsue sukulnete nećeš
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 08:05
Miss M evo i to sam vidio. To je u stvari prvi cvijet ariocarpusa kojeg sam vidio. Koja nestvarna ljubičasta boja. Htio sam kupiti jednog kod Hrovatina. No kada mi je rekao cijenu samo sam se okrenuo i nastavio gledati pachypodie.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 19:25
mislim da su ovo zadnji cvjetovi u ovoj godini
ovaj me posebno obradovo,bio mi je oštećen al nisam ga imala srca bacit,posadila ga i evo već procvjeto
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:19
Prvi cvijet na mom ariocarpusu agavoidesu
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 22:46
Dobra večer forumaši,
evo još malo mopjih "bodljića"......Pa neka "oni neki" govore da je to "trnje"....
Ovakve boje i sklad ima rijetko koji cvijet u prirodi.

Pozdrav........schumy
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:30

wau koji cvijet obadva su super al onaj prvi me fasciniro

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 20:48

Danas je procvjetao, zadnji dan prije unošenja u kuću. Još kada bi ga netko znao ID bilo bi sve za 5.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 19:38
Kako su lijepi rascvjetani tvoji kaktusi,moji na žalost sutra i prekosutra idu na zimovanje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:22
Miss M,prekrasan je,znam da si ga čekalaClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.