Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 33>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 18:11
stvarno se s ovom salvetom ne može fulati, ali tvoj doprinos ukupnoj ljepoti je neupitan. prekrasno je! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 18:58
Toliko prekrasnih radova...stolčić mi je ipak najdraži,baš je sladak...sviđa mi se decoupege na drvetu.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 21:18

Predivno... i da moram birati nebih znala koju odabrati...
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 07:30
Originalno poslano od člana majasp majasp napisao:

divni su ti radovi! stolica mi je preslatka , šteta što nisi malo raspucalog efekta stavila da dobije onaj starinski izgled. ali i bez njega je preslatka!
nadam se da ti ne smeta moj komentar...

a boce.....smile55prekrasne, ona sa stablom je divna....ma sve su divne...

Ma dapače majasp svi komentari su dobro došli. Kod ove stolice radilo se s voskom da se dobije onaj shabby efekt starog namještaja, a mislila sam da je stolica već dovoljno "pukla" na dijelu gdje se sjedi..stara je skoro 60 godina....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 10:13
predivni radovi - ne mogu ništa izdvojiti,nadam se da će i moji za kojih 200 godina biti slični
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 10:52
Svima...još jednom hvala na pohvalama....smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 11:17
stolica,boce,vrc,nezna se sto je ljepse..motivi su ti prekrasni,bas po mom ukusu..a meni jos za oko zapeli oni jastuci za sjedenje,joj da mi takve,preljepi susmile141smile141
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 11:37
molim te reci mi ćime bojaš boce (podloga)smile227
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 11:52
ooo, pa juniorka je dakle moje godiste...hihi....

a seniorka mojih, a ja još beba za deco...
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 12:21
Originalno poslano od člana renn renn napisao:

Obična bijela akrilna boja - podloga za drvo mat (piše ventilirajuća bijela boja). Prvi puta mažem kistom kao da farbam, a drugi puta tu boju tupkam sa spužvicom. Tada, ako hoću neku nijansu, trošim boje za decoupage (bijela+željena boja). Tako uštedim decoupage boje koje nisu jeftine pogotovo kad radim na velikim površinama, a efekt isti.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 12:22
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

stolica,boce,vrc,nezna se sto je ljepse..motivi su ti prekrasni,bas po mom ukusu..a meni jos za oko zapeli oni jastuci za sjedenje,joj da mi takve,preljepi susmile141smile141

Hvalasmile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 12:23
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Obična bijela akrilna boja - podloga za drvo mat (piše ventilirajuća bijela boja). Prvi puta mažem kistom kao da farbam, a drugi puta tu boju tupkam sa spužvicom. Tada, ako hoću neku nijansu, trošim boje za decoupage (bijela+željena boja). Tako uštedim decoupage boje koje nisu jeftine pogotovo kad radim na velikim površinama, a efekt isti.
Jel to ono slično kao što ja imam akrilna boja za drvo i metal ili nešto drugo?
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 14:40
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Jel to ono slično kao što ja imam akrilna boja za drvo i metal ili nešto drugo?

ma sve su te boje iste i dobro pokrivaju. Mislim da je to isto kao i tvoja boja, meni ostalo od renoviranja stana (stolarije) pa ju upotrebljavam sada za decoupage...
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 15:06
Velika hvala! Ja sam u svemu "nova" tako da mođda pitam previše ali...

Radovi su ti super (junior također)!smile55
Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 00:03
odlični radovi
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 00:47
smile141 smile141
Sve pohvale!
No ja bih svakako izdvojila bocu sa drvetom... Kad sam je ugledala podsetila me na baobab i na moju omiljenu knjigu iz detinjstva "Malog princa" ... i da znash bash je lep osecaj :)
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 07:56
Hvala vam cure na pohvalamasmile79
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 18:53
Božica hvala ti na pohvalama , tvoji radovi su prelijepi, pogotovo zato što često upotrebljavaš istu salvetu koju ja obožavam
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 08:42
Malo sam ukrašavala moje posude za cvijeće....poznata magnolija....

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 08:51
smile141
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.