natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 109> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUCICA JE PREDOBRA...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Pa to je Julijina kućica. Pogledajte ljudi balkon. Isto kao u Veroni. Molim te napravi i Romea od das mase
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
eto šta ja sada da napišem za kućicu a da ne ponovim što je već napisano u prethodnim komentarima? mene su dojmili detalji na kućici, tako vješto izvedeni i prepreprelijepi... čekamo završetak druge, ali i pivska krigla je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kućica je savršena. ti i monna ste nevjerovatne,eto neka monna napravi Romea,Julia je sigurno već neka vila i jos da se sastanu kod tebe ispod ove terase.....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tanje dijelove kao što su prozori ili vrata lijepim tako da podlogu i detalj malo pomočim vodom (dakle, sve radim dok je masa još mokra), a deblje dijelove, kao što je bio ovaj balkon i detalji na balkonu, njih dodatno dok je masa još mokra lijepim drvofixom. |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Romea i Juliju ću ipak prepustiti monni, nisam vam ja od tih, ne idu mi ljudske figure... nisam do ovih komentara balkon na ovaj način ni primjećivala, mislim, to da je kao Julijin...eto, sasvim slučajno sam to uradila... |
|
|
|
![]() |
|
da, zanimljivo je to sa špagom, goga osijek je imala ove školske godine sa svojim učenicima lijepe radove na tu temu sa špagom i suhim cvijećem na bocama od orangine... |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Još uvijek stojim iza prijedloga da se ti i Monna udružite na nekom projektu! Možda je ovo baš taj?
![]() |
|
![]() |
|
možda imaš pravo... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo mene i suncokreta opet...pokušaj broj dva - ovoga puta sam puno, puno zadovoljnija
![]() ova pločica će zasigurno završiti kao podmetač na stolu moje, a ne svekrvine terase ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro. Raspucavanje super uspjelo. Koji k2 upotrebljavaš?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepo i motiv i boje i sam rad
|
|
![]() |
|
ako se ne varam i dobro gledam, proizvođač je stamperia (italija) a na bočicama piše naravno step 1 i 2, te Crakle Medium i ima neke sitne cvjetiće i listiće na naljepnici i prevladavaju smeđi tonovi |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Suncokreti su jako dobri.Jedan od motiva koji jako volim.A raspucavanje...imam osječaj kao da je raspucano u dva sloja.....
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
olaaaaa...supika su ti ovi suncokreti...iako su meni i oni prvi bili odlicni...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() a tek oni pluteni podmetaci za case....moze li nekakav savjet kako si ih radila? i ona kutija iznad njih...ajme, presavresnoooo ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj, gle kako je ovo krasno! A ne mogu si zamisliti da si se još prije dva - tri tjedna kao mučila s počecima pittorica, a gle sada ovo! Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
da, stvarno šta je s tim raspucavanjem? stvarno izgleda kao da je u dva sloja. odaj nam tajnu. kako god, jako je dobro. |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svidja svidja svidja! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako svidja!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
tete moje drage, raspucavanje je napravljeno klasično, dakle sve po pravilu kako ide kada se radi sa 2K, a onda kada se skoro do kraja posušio, bio je još pucketav pod prstima (ali ne i ljepljiv i mokar, već suh) lagano sam pritisnula dlanovima prema podlozi, i još se dodatno raspucalo...moram priznati, ovo je iz moje profesorsko baltazarske radionice, ispalo sasvim slučajno, no efekt je zapanjio i mene...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |