moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 38> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamara prekrasne slike,nisam imala pojma da je tako puno snijega bilo u Opatiji, čak više nego kod mene. Palme pod snijegom su
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo me opet...išla sam opet od prve stranice.
Vrt ti je zaista poseban, cvijeće također, pogled sa terase na more nezaboravan...sve u svemu ostala sam kod tebe!!!
Slike iz vikse šta reći, snijega mi je pun kufer, ali čak sam se uhvatila da sam uživala u toj snježnoj bjelini...nekako mi je bilo romantično. Nadam se da ću vam se pridružiti druženju u viksi.
A što se tiče cvijeća, kako održavaš azaleje? Ja sam također kupila jednu i izgleda mi kao ona tvoja, koja ima gole grane....
I još jednom, sve prekrasno, ali ruže, palme i aloa....san snova!!!
P.S. sada imam dvije klupice gdje bih mogla popiti kavicu kada krenem na turneju u Istru ( kod tebe i Korijenka
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...koje ludilo, izgleda da cijelo društvo ide uhodanim stazama i pregledava već poznate dnevnike...Meni trebalo sunca, mora, mirisa lavande i onda me uvaljaš u snijeg kojeg imam i previše. Moram priznati da onaj goranski snijeg, onu nevinost ipak obožavam i da ne kvarim dojam, danas ne da neću izaći iz kuće nego neću ni pogledati kroz prozor (sunce nakon nekoliko dana konačno upalilo svijetlo i ulazi kroz prozor, pa ga ne moram tražiti). Stvarno je bio užitak ponovno svratiti do tebe!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala, drustvo! evo i sad sam u snjegu, ali... snijeg ispred kuce sav izbrazdan, a nije ljudska noga... tu blizu imamo medvjedicu s malim, mozda ju je ova toplina probudila pa prosetala... u svakom slucaju moje psine nakom sto se smrkne ne izlaze iz kuce
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se i ti da ne izlazis
![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Znam da nije pristojno stavljati svoje slike u tuđe vrtove, njima ti, umjesto riječima, upućujem pohvale i pozdrave. Ovi motivi nisu iz tvog vrta, niti su iz vrta uopće, ali su mjesta koja, kako mi se čini, još uvijek pamte tvoja trčkaranja i poneko zgrebano koljeno. A po načinu kako ga snimaš, vidim da ti snijeg nije mrzak. Zagreb, 10.3.2010
![]() ![]() Jesi li sigurna da se tvoje simpatične zvjerinje ne bi htjele malo poigrati sa medvjedićem? |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj Nana hvala
![]() a sto se zvjercica tice... njih miris vecih zvjerki u sumrak tako prestrasi da po mraku uopce ne zele iz kuce. jedino se Geo jednom igrao s malim veprovima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Lijepo je započeti dan smijehom, a ja sam se jutros u zoru slatko nasmijala maloj komediji zabune koju si opisala. Na prvoj slici jest Tvoja ulica, jednom si to negdje napisala, a kako je to kvart i mojih djetinjstava, onog prvog, pravog i ovog drugog |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nana, joj bas si me razveselila! Da te ne pitam koje si godiste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I da, Geo je onaj koji voli sve sto hoda, puze, leti... Lux je valjda zbog zivotnih sokova malo drugaciji...
|
|
![]() |
|
Da ti ne začatam vrt i da ne zaradimo packe od Odreda za red i disciplinu, poslat ću ti pp.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
joj cekam nestrpljivo!
|
|
![]() |
|
evo po malo...
![]() jedna od kamelija
![]() ![]() čupavi tulipan
![]() ovi su sami niknuli na travnjaku
![]() snahuna cikasica stigla k nama
![]() ljubičice procvale
![]() druga kamelija
![]() zvončići su krenuli
![]() posađena hortenzija
![]() tratinčice
![]() novo iz Regea
![]() pupoljci treće kamelije
![]() forzicija
![]() ljubica pun vrt
![]() ![]() božur se probija
![]() jaglac na stazi
ima još puno... strpljenja
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hamara kakva ljepota a tek prinove
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() ![]() druga ljubica... nastavak idući tjedan... odoh opet u šumu
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW sve je predivno ali forzicija je nestvarno lijepa i bujna!!!!
|
|
![]() |
|
ma ima toga jos samo sam opet na lapu pa nis do ponedjeljka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
od moje posljednje posjete vidim novine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aha, evo malo i tvog vrta i šarenila u njemu. Ima i novih biljkica, predivnih.
Dakle nastavak slijedi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |