Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baka, Lantana, rose
![]() korijenko, ovaj ukrasni luk ima par godina, a svi ostali imaju tanko lišće.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hoya sve ti je prekokrasno,magnolija me posebno odusevila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
vanjice - novi avatar - super ti je
i za tebe moj najdraži smajlić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma jastučac obara i zalij ga dobro prije nego krene na put
![]() |
|
![]() |
|
Takve sam ti biljke slala, i ti bi ih trebala imati uskoro!
Stigla je meni i jedna, pa još jedna tvoj kuverta. I tako, mamaa, MM svaki dan sa poštarom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya
![]() |
|
![]() |
|
Vidi l... žene. I bio bi red da promjeniš omiljenog smajlića. Evo ti prijedlog za avatar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya
![]() ![]() ![]() Zeleno a različito i zbilja lijepo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoja fantastično, a moj plavi jastučac ima ljubičasti cvjetić
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Začinsko bilje ti je prekrasno... Sve mi miriši - matičnjak, majčina dušica...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako su ti dobre ove čuvarkuće u ovom kamenu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš me oduševio tvoj vrt.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej i ja bih ovakav arnžman, blagdanski, predivan je - super Hoya.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo hoya,lipo je vidit toliko zelenila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
He, he, moji imaju na sebi od plave do ljubičaste boje. Moram dobro pogledati da to nisu različiti buseni. Ako jesu - dobit ćeš drugoga (petoga .. hihihi...).
|
|
|
|
![]() |
|
Cvijeće iz mog dvorišta na blagdanskom stolu:
![]() SRETAN VAM USKRS !
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Čuvarkući je zakon što manje zemlje to bolje. Gledam listove ukrasnog luka da li je to onaj veliki (visoki- debela glava) jer ja imam isto ukrasni luk ali mi ima tanko usko lišće
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko, i mi smo poput vas imali svoje monstrume, vi korjenje, a mi kamenje .... a sad se sve zaboravilo ...
|
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya tvoje dvorište mi je super, toliko zelenila, raznih biljkica u bojama ma sve simpa.
![]() |
|
![]() |
|
Sad sam bila kod tebe ! Ne znam da li su ti ljepši pitari ili cviće! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |