Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 70>
Korisnik
Poruka
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 22:11
Eryngium je pravi ljepotan .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 23:19
Eryngium je pravi ljepotan . Ovo sam kopirala od Štefice jer ne mogu zapamtiti ime, nešto stvarno interesantno, a i rekla sam već uvijek nešto od tebe naučim i ja imam ovu rudbekiu iako nisam znala da je to to, mislila sam da je nešto divlje izraslo u stepenicama, a imam i onu rudbekiu žutu s crnim unutra i sada tek vidim sličnost, bravo ja Embarrassed
život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:13
Da Horti,ti si mi poslala stolisnik i još puno,puno,puno toga(da te podsjetimLOL)i zato sam ti beskrajno zahvalna
Konte,bum slikala(već nešto jesam samo ne stignem staviti slike)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 09:52
Drago mi je Lantana da sam pomogla oko prepoznavanja tvoje rudbeckie. Danas ću slikat malo po kamenjaru samo za tebe.

Shasha, draga, malo jesam zaboravna. Buš vidila kad dođeš u moje godine LOL. Glavno da rojžice rastu i cvatu.

Ostalim posjetiteljima moga vrta i dvorišta smile78.

Evo što sam još prošli tjedan poslikala:
još Hemerocallisa

i stolisnika

Astilbe

Sedum

Phlox

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 09:59
smile227 smile227smile227
Uživam u tvom cvijeću!
Meni kaže Korijenko da sam opljačkala decoru, ali s pravom mogu to reći tebi!
Čini mi seWink (ispravi me ako se varam) da imaš dosta cvijeća naručenog upravo iz decore (prekrasni hemerocalisi). Za Baka Beu da ne govorim.
No nema veze, ............jako, jako lijepo i šareno.
Upravo onako kako i treba biti!Clap
Ovaj ering........ bodljikavi kod tebe već cvate Unhappy, ja isto nabavila kod Bake bee 8 i to dva), ali ništa se s njim ne događa.......... Wackopitam se zašto!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 10:29
,sta je tu ljepse?? ne mogu se odluciti
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 11:36
Dobro si prepoznala Bergenia biljke iz Decore Big%20smile, stvarno sam puno od njih kupovala. A i još mi je spisak povelik, samo da je mogućnosti. Ali ja to zato malo po malo... Do Bake Bee nisam još stigla, ali mi je želja velika malo i k njoj u "posjet".
Eryngium sam dobila na poklon i dvije godine nije ni izlazio iz zemlje, već sam i zaboravila da ga imam. Sad je treću godinu kod mene i evo ga blista u punom sjaju. Zato budi strpljiva, daj im vremena da se prilagode.

Hvala ti Gioiaa Smile.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 12:28
užitak je šetati tvojim vrtom, baš lijepo cvijeće, ne mogu se odlučiti što mi je najljepše- sve jesmile120
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:33
Hvala ti Bromelija smile78.

Samo da pokažem da je i kod mene recesija Cry, već duuugo:

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:59
Horti zaista tako mislim,ne zbog bla,bla...imam jedno pitanje,kad je najbolje posaditi grancicu...videla sam u jednom tal.katalogu predivne,i htela sam da mi tetka naruci i donese?!Znaci,jesen ili prolece?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 18:53

što se tiče recesije priznajem - prešišala si me!Wink

Ova tvoja tecoma tako se lijepo razrasla da bi bilo šteta uništiti je zbog jednog zalogaja, jel tako?
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 21:42
Ma Bergenia moja, tecomu je nemoguće uništiti. Bez obzira na nju spečemo mi kad se ima šta LOL. Malo joj se sparuši lišće samo gore gdje izlazi dim, i za par dana ko da nije ništa ni bilo. A korisna je jer drži roštilj u jednom komadu. Sav je raspucan, pa vjerujem da bi se već raspao da ga ona nije obrasla.

Gioiaa ja sam kupovala Hemerocallise i u jesen i u proljeće i nema nikakvog problema s njima. Kupovala sam u rasadniku, znači one u teglicama. Vidjela sam da ima za kupiti po katalozima i onih u vrećicama ko lukovice. S takvima nemam iskustva, ali općenito što sam tako kupovala nije mi uspjelo npr. stepska svijeća ( Eremurus ) i točkasti azijski ljiljan (Tricyrtis )...
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:04
Još samo malo i dosta za danas:

Ovaj mali Coreopsis maše bivšoj gazdarici i kaže da je zadovoljan sa smještajem Wink.

Shasha, jesi ga prepoznala?

Yucca

Uspjela sam čak uzgojiti i malu Nigellu. Hvala SilveK.

I opet se vraćam na onu Rudbeckiu. Svaki joj je cvijet drugačiji. Toliko me oduševljava da ću vas s njenom slikom više puta počastiti. Stvarno zaslužuje pažnju.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:14
smile143 sakupi sjeme tih rudbekija......divne su smile71
i stolisnik je divan.....meni nije nijedan nikao Cry

ma sveeeeeeeee ti je divno Clap
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:19
Nakon nekoliko dana uspjela sam uhvatiti malo više vremena i prošetati tvojim vrtom, malo odmoriti gledajući krasne fotke tvog cvijeća.

Fotografije Astilbi iz tvog vrta su me uvjerile da je to biljčica koja je kao stvorena za moj mini-mini vrt u hladovini.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 00:28
Što da kažem, predivno. smile99

Svačija tekoma neuništiva, a kod moje se od 2 grane jedna posušila nakon napada ušiju.

Onaj sedum je fenomenalan, jedan od najljepših što sam vidjelaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:24
Horti, nemoj me puno zvati jer meni ne treba puno da se uputim Wink.
Korijenko i ja smo putem do Skradnika ishvalile tvoj kamenjar. Jesi li štucala?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 08:54
Horti,moje biljke se vole skitati LOL
Jooooj ovaj phlox je fenomenalansmile64i meni je procvao tvoj roza phloxsmile213
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 09:24
Horti, cveteki su krasni, kotrljan (Eryngium) poseban. I moji miljenici cvatu E. yuccifolium, E. alpinum 'Blue Star', E. bourgatii i križanac između ova dva posljednja, malo sam kemijala prije 2 godine i uspio je. Bit će ih još, kupila sjeme, nekakvu bezimenu mješavinu, poprilično niknuli za kotrljane (stručnjaci kažu da je klijavost prilično slaba). Možda bude ugodnih iznenađenja.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 09:27
prošetala tvojim vrtom, popila kavicu i sada mogu ići raditi dalje

jedan veliki poljubac i  smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.