Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eryngium je pravi ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Eryngium je pravi ljepotan
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da Horti,ti si mi poslala stolisnik i još puno,puno,puno toga(da te podsjetim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Drago mi je Lantana da sam pomogla oko prepoznavanja tvoje rudbeckie. Danas ću slikat malo po kamenjaru samo za tebe.
Shasha, draga, malo jesam zaboravna. Buš vidila kad dođeš u moje godine
![]() Ostalim posjetiteljima moga vrta i dvorišta
![]() Evo što sam još prošli tjedan poslikala:
još Hemerocallisa
![]() ![]() i stolisnika
![]() Astilbe
![]() Sedum
![]() Phlox
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() Uživam u tvom cvijeću!
Meni kaže Korijenko da sam opljačkala decoru, ali s pravom mogu to reći tebi!
Čini mi se
![]() No nema veze, ............jako, jako lijepo i šareno.
Upravo onako kako i treba biti!
![]() Ovaj ering........ bodljikavi kod tebe već cvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Dobro si prepoznala Bergenia biljke iz Decore
![]() Eryngium sam dobila na poklon i dvije godine nije ni izlazio iz zemlje, već sam i zaboravila da ga imam. Sad je treću godinu kod mene i evo ga blista u punom sjaju. Zato budi strpljiva, daj im vremena da se prilagode.
Hvala ti Gioiaa
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
užitak je šetati tvojim vrtom, baš lijepo cvijeće, ne mogu se odlučiti što mi je najljepše- sve je
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Bromelija
![]() Samo da pokažem da je i kod mene recesija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti zaista tako mislim,ne zbog bla,bla...imam jedno pitanje,kad je najbolje posaditi grancicu...videla sam u jednom tal.katalogu predivne,i htela sam da mi tetka naruci i donese?!Znaci,jesen ili prolece?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
što se tiče recesije priznajem - prešišala si me! Ova tvoja tecoma tako se lijepo razrasla da bi bilo šteta uništiti je zbog jednog zalogaja, jel tako?
|
|
![]() |
|
Ma Bergenia moja, tecomu je nemoguće uništiti. Bez obzira na nju spečemo mi kad se ima šta
![]() Gioiaa ja sam kupovala Hemerocallise i u jesen i u proljeće i nema nikakvog problema s njima. Kupovala sam u rasadniku, znači one u teglicama. Vidjela sam da ima za kupiti po katalozima i onih u vrećicama ko lukovice. S takvima nemam iskustva, ali općenito što sam tako kupovala nije mi uspjelo npr. stepska svijeća ( Eremurus ) i točkasti azijski ljiljan (Tricyrtis )...
|
|
![]() |
|
Još samo malo i dosta za danas:
Ovaj mali Coreopsis maše bivšoj gazdarici i kaže da je zadovoljan sa smještajem
![]() ![]() Shasha, jesi ga prepoznala?
Yucca
![]() Uspjela sam čak uzgojiti i malu Nigellu. Hvala SilveK.
![]() I opet se vraćam na onu Rudbeckiu. Svaki joj je cvijet drugačiji. Toliko me oduševljava da ću vas s njenom slikom više puta počastiti. Stvarno zaslužuje pažnju.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() i stolisnik je divan.....meni nije nijedan nikao
![]() ma sveeeeeeeee ti je divno
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nakon nekoliko dana uspjela sam uhvatiti malo više vremena i prošetati tvojim vrtom, malo odmoriti gledajući krasne fotke tvog cvijeća.
Fotografije Astilbi iz tvog vrta su me uvjerile da je to biljčica koja je kao stvorena za moj mini-mini vrt u hladovini. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Što da kažem, predivno.
![]() Svačija tekoma neuništiva, a kod moje se od 2 grane jedna posušila nakon napada ušiju. Onaj sedum je fenomenalan, jedan od najljepših što sam vidjela ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Horti, nemoj me puno zvati jer meni ne treba puno da se uputim
![]() Korijenko i ja smo putem do Skradnika ishvalile tvoj kamenjar. Jesi li štucala?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti,moje biljke se vole skitati
![]() Jooooj ovaj phlox je fenomenalan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Horti, cveteki su krasni, kotrljan (Eryngium) poseban. I moji miljenici cvatu E. yuccifolium, E. alpinum 'Blue Star', E. bourgatii i križanac između ova dva posljednja, malo sam kemijala prije 2 godine i uspio je. Bit će ih još, kupila sjeme, nekakvu bezimenu mješavinu, poprilično niknuli za kotrljane (stručnjaci kažu da je klijavost prilično slaba). Možda bude ugodnih iznenađenja.
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prošetala tvojim vrtom, popila kavicu i sada mogu ići raditi dalje
jedan veliki poljubac i
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |