Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 20:50

gotovo, sam opet to nisu takve boje, ali kako god....cvetek gotov
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 21:00
aaaaaaaa super irissmile211...fora, jako fora ovak nakošeni "okvir" legendice i po drugi pu danas isto pitanje, odakle sad te lijepe daske?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 21:33
a dasketina  obicna, negde se stvorila, sad me ubi, vidis  da nije ni obradjena...bojala sam s cetkom za zube-po onom linku kaj si mi poslala i eto...nema vece mudrosti----jos je ljepsa u zbilji vjeruj
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 22:03
Irisek ti je stvarno za popapati!!!smile50
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 22:12
hihihi ti si meni super koka...fala ti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 22:24
Super ti je iris - imam ga i ja, baš ga čuvam za neku posebnu priliku, a inače ovo izgleda jako lijepo - volim plavo-
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 22:27
hvala mila, ajde kad ga napravis stavi ga da vidimo kako jedna salveta se moze napraviti na razliciti nacin......to mi je supac
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 00:14
upravo radim moje prve uradke na staklu  i prvi uradci s raspucavanjem....jos da se posuse i zavrsavam pa spavanje pa sutra poslikam ujutro .....pocela sam pocelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 00:39
vidim opet nocnu radis :) nego znas da se decoupage udruga zove iris :) i upravo je taj iris znak udruge (ili tak nekaj). hihi, cek samo da hana vidi mam bu joj se dopalo :)

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:12
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

vidim opet nocnu radis :) nego znas da se decoupage udruga zove iris :) i upravo je taj iris znak udruge (ili tak nekaj). hihi, cek samo da hana vidi mam bu joj se dopalo :)

Gledam ..gledam..

btw, hoću i ja taj link koji si dobila od SunceRi
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:23
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

Gledam ..gledam..

btw, hoću i ja taj link koji si dobila od SunceRi

ne pratim baš što se događa ovih dva dana, ali koji link ljube?
Opet lud zbunjenog LOL
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:24
hippy, prođiraj malo stranicama prije...a imaš i na t portalu max zona, kreativne radionice...izradi sliku u sliciSmile
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:25
znaš što sam ti htjela preporučiti da probaš...si vidjela ono moje sunce na platnu, bordo-plavo-zlatno, e ono ti je šarano sa četkicom za zube, jako fora šare ostaju...samo obuci pregaču i dežuraj sa mokrom krpicom, leta ne sve strane, vidim da su ti slične šare na irisu, samo što si rekla da si ih šapicama radila! Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:26
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

hippy, prođiraj malo stranicama prije...a imaš i na t portalu max zona, kreativne radionice...izradi sliku u sliciSmile

upravo to...super je, i ja tamo kradem neke ideje, između ostalog i zo sa četkicom, 5+ miško
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:26
jassi, ovaj iris ti je prekrasan...ja nikako da krenem odvažnije po tom slikarskom platnuUnhappy sve si mislim, ne da se oprati...dok fulam mogu samo baciti
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:27

jassi, ovaj iris ti je prekrasan...ja nikako da krenem odvažnije po tom slikarskom platnuUnhappy sve si mislim, ne da se oprati...dok fulam mogu samo baciti

je miško, stvarno kad se fula je banana, ali uvijek možeš nešto izmajmunirati...80% radova je nadograđivano
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:38
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

upravo to...super je, i ja tamo kradem neke ideje, između ostalog i zo sa četkicom, 5+ miško

ja sam odande naučila raditi svijeće od gel voska...upravo jučer je moj sin izrađivao male svijeće za selo...Smile još mali finiš danas i to je toSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 09:45

hippy, prođiraj malo stranicama prije...a imaš i na t portalu max zona, kreativne radionice...izradi sliku u slici[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Hvala draga...sada sam pogledala...dobra fora
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 10:27
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaj se zakuhalo...e sad da stavim nocnu smjenu da vidite

prosim iskreno jerbo prvi puta sam sve tehnike radila

dakle.......................
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 10:55

evo....Embarrassed...nisu bas savrseni,ali prvi puta sam radila raspucavanje i staklo i sve to nesto....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.