JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() gotovo, sam opet to nisu takve boje, ali kako god....cvetek gotov
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
aaaaaaaa super iris
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
a dasketina obicna, negde se stvorila, sad me ubi, vidis da nije ni obradjena...bojala sam s cetkom za zube-po onom linku kaj si mi poslala i eto...nema vece mudrosti----jos je ljepsa u zbilji vjeruj
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Irisek ti je stvarno za popapati!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
hihihi ti si meni super koka...fala ti
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Super ti je iris - imam ga i ja, baš ga čuvam za neku posebnu priliku, a inače ovo izgleda jako lijepo - volim plavo-
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
hvala mila, ajde kad ga napravis stavi ga da vidimo kako jedna salveta se moze napraviti na razliciti nacin......to mi je supac
|
||
![]() |
||
|
upravo radim moje prve uradke na staklu i prvi uradci s raspucavanjem....jos da se posuse i zavrsavam pa spavanje pa sutra poslikam ujutro .....pocela sam pocelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
vidim opet nocnu radis :) nego znas da se decoupage udruga zove iris :) i upravo je taj iris znak udruge (ili tak nekaj). hihi, cek samo da hana vidi mam bu joj se dopalo :)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Gledam ..gledam.. ![]() btw, hoću i ja taj link koji si dobila od SunceRi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ne pratim baš što se događa ovih dva dana, ali koji link ljube? Opet lud zbunjenog ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
hippy, prođiraj malo stranicama prije...a imaš i na t portalu max zona, kreativne radionice...izradi sliku u slici
![]() |
||
![]() |
||
|
znaš što sam ti htjela preporučiti da probaš...si vidjela ono moje sunce na platnu, bordo-plavo-zlatno, e ono ti je šarano sa četkicom za zube, jako fora šare ostaju...samo obuci pregaču i dežuraj sa mokrom krpicom, leta ne sve strane, vidim da su ti slične šare na irisu, samo što si rekla da si ih šapicama radila!
![]() |
||
![]() |
||
|
upravo to...super je, i ja tamo kradem neke ideje, između ostalog i zo sa četkicom, 5+ miško |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
jassi, ovaj iris ti je prekrasan...ja nikako da krenem odvažnije po tom slikarskom platnu
![]() |
||
![]() |
||
|
je miško, stvarno kad se fula je banana, ali uvijek možeš nešto izmajmunirati...80% radova je nadograđivano |
||
![]() |
||
|
ja sam odande naučila raditi svijeće od gel voska...upravo jučer je moj sin izrađivao male svijeće za selo...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Hvala draga...sada sam pogledala...dobra fora ![]() |
||
![]() |
||
|
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaj se zakuhalo...e sad da stavim nocnu smjenu da vidite
prosim iskreno jerbo prvi puta sam sve tehnike radila
dakle.......................
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() evo....
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |