OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 30> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni su ribice prekrasne,a sviđa mi se i tanjur,jako
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
i meni su ribice jako jaaaaaaaakooooooo slatke!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ribice su mi taaaaako slaaaatkeeee!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš su slatki radovi, odlična igra bojama!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Otok zaista su mi ove ribice pravo osvježenje. Jako lijepa kombinacija. A tanjur si tako vješto iskombinirala salvetu i boju. Super!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma da, u sredini je salveta, samo sam okolo natrackala malo boje.
To je mali tanjurić, onaj kao za bijelu kavu
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I jedna i druga slika prekrasne!
Ona druga ti je u sredini salveta ili si ti sve crtala? |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ribice su mi super...krasno plavo točkasto more, ideja za 5! bravo...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo baš i nisu amaterski radovi. Ovo je prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo mene amaterke ponovno u društvo profesionalki, stvarno tako mislim jer su vam radovi prekrasni i maštoviti.
Malo mora - podloga je salveta, ribice su iz kalupa
![]() i malo seoske idile
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
volim ruže i ovi radovi su jako lijepi
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, tanjur je
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima, sad idem malo gledati vaše radove
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok gledam ove radove na drvu i stvarno im ne treba ništa više osim salvete...dobro možda još rubove pobojati ( kao što si i rekla)...
A ovaj tanjur je tako lijep....pogodila si motiv sa bojama i jako vuče na starinske...super mi je!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ah, tako...
Kako god, zaista mi se veoma svidja kako je ispalo !!! |
|
![]() |
|
Evo baš sada gledam tu salvetu kako izgleda, cvjetovi visibaba na njoj su bijeli, a pozadina je neke svjetlo krem boje, valjda se je zato stopila s bojom drva
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
To meni i dalje nije jasno
![]() Ako je postala prozirna gde god da je bela, kako su kapice od visibake ostale bele, a pozadina boja drveta?! |
|
![]() |
|
Da baš tako, slika nije baš najbolja, ali zaista se ne primjeti da je to salveta, izgleda kao da je nacrtano
|
|
![]() |
|
Radovi su ti zaista prelepi Otok !!!
![]() E zanima me samo jedna stvar...na prvom uradtku gde su visibake...bela podloga salvete se "istopila" pa se textura drveta vidi kroz nju? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |