Ideje za vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala,na tako iscrpnom odgovoru.Već krećem u potragu.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
arim, nažalost ovo nije moje cvijeće već slika sa neta
ali pokušati ću ih imenovati, ako pogriješim netko će me već ispraviti ovo visoko bi moglo biti neki aeonium, u njegovom podnožju čuvarkuće, možda koja echeveria, dosta su slične boje - zelene nijanse pa nisam sigurna, a kikice koje vise desno su sedum burito, kikice koje vise skroz lijevo sedum rubricotum - aurora, a između njih neka delosperma ili carpobrotus |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Natalija ovo je savršenoooo,baš sam oduševljna ovim prekrasnim biljkama.Ali na žalost prvi put ih vidim.Možeš napisati kako su zovu,ovaj što izgleda kao čuvarkuća je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
LOVRO, nađeš samo nešto od garderobe što ti ne treba...ili već kako želiš da ti taj maneken izgleda.napuniš ga slamom.Glava je punjena u najlon čarapu nekom vrstom između vate i spužve...mašti daš na volju pa iglom i koncem oblikuješ nos i usne ...oči izrežeš od materijala i zalijepiš...i tvoja severina može da pjeva.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
jeeee, jeeeeeeeee, to je to! Hvala, hvala, hvala ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hoćemo "recept" za dugokosog čuvara s velikim očima i "Severininim" usnama!!!!!
U biti, pa slični su si!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...gledajući sve ove ideje sjetih se svojeg čuvara vrta kojeg sam davno napravila a poslije maknula ...dobih želju da opet napravim jednoga...slika je stara i zapravo je sam početak nastajanja moga vrta
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
ja se trudim , ali "raste trava zelenaaaaaaaa" ![]() |
|
![]() |
|
Lucijana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koliko lijepote i truda na jednom mijestu
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Ove lavande su moja ljubav,da mi je znati koja je to vrsta sa tako intenzivnom bojom?Zna li neko?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Sve su predivne slike.
Kakva je to lavanda? Predivna ljubičasta boja. Ja sam vidjela samo onu sa svjetlim cvjetovima.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo pronašla sam Goranske slikice....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |