Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:08
nažalost cijeli grmić anemona je destkovan puževima i gusjenicama tako da su izašla samo ova dva cvijetića
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:35
Pozdrav Dudi i Lavi, guštam gledati vaše cvijeće, žao mi je što ste imali "poplavu" i krađu nažalost toga ima svugdje, mojem tati sa groba kradu posađeno cvijeće a kamoli neće iz nečijeg vrta.

I još nešto djetelina je prekrasno neobična.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:04
i mala lavanda cvate drugi grmić je nekome bio jako potreban AngryAngry
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:28
Lilly..nisi poslala adresu..daj prije nego počnu cvijetati ..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:12
moja Lave i prvi bijeli zumbul
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:37
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

i mala lavanda cvate drugi grmić je nekome bio jako potreban AngryAngry

E sad sam napokon ostalabez riječi kad sam sve ovo vidjela, a najviše me očarala ova ljepota. I mogu ti reći kod vas toliko lijepog cvijeća za vrt ima dok kod mene u Bosni nije tako .Sve je za 5smile39
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:30

Da to je taj,i hvala ti!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:19
svijetli ostići cvatu ..tamni iščupani..bijeli još u malim pupoljcima
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:55
Bijeli zumbula je predivan, anemone, vinica, ma sve ostalo, a tvoja ljubav- prestatka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:03
sramežljivo se otvaraju zumbuli
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:26
juka je bila dala cvijet ali ga je snjeg smrzo,uništio pa nije lijep,kozija krv je porezana i već je počela fino pupati,kozjak mi je susjedica "razvalila" vjerovatno joj je trebalo za vazu uhOuch,neznam šta da radim s njim jadno izgleda..sve u svemu još sve lagano miruje čak mi nije još procvala niti jedna narcisa još su u pupoljcima(čudno)..nema sunca dovoljno  dugo..eto jutros smo bile na našoj pješčanoj plaži a sad pada kiša
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 20:36
Lilly dobrodošla kao prvo...mislim da nikad nije kasno za poželjet nekome dobrodošlicu Clap ako misliš na onaj što ima nekakve kao rošćiće nema brige..inače bi plakala da znaš koliko ga svi bacaju jer tu kad raste onda luduje..javi mi se na pr za adresu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:15
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:49
Duda-Lave kod tebe je cvatnja počela.Djetelina lijepo izgledal,moja se još dobro drži.Šteta za cvijeće koje ti je propalo.Što ti je bilo sa bananom?Jel ti bar koja mala bananica ostala il si sve podjelila,pa da opet s njom kreneš ispočetka?
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 13:46
evo me napokon sa svojim cvijetićima u ovoj godini...moje cvijeće je nakon blesave susjede koja ga je tokom zime zaljevala ko da je sudnji dan i ovog zadnjeg snjega..recimo preživjelo a neko nažalost otišlo.Nema više moje banane,dipladenije,kalanhoja ona sa zvončićima skoro nije preživjela snjeg ali porezala sam ju i vidim da je počela tjerat,agava je otišla nepovratno ali sam tu zasadila palmice koje sam odgojila u pitarima.. 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:22
djetelinica raste a usput je počela i cvijetati
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 16:29
Duda-Lave ovo je super ,nema veze što imaš počupanog cvijeća sve izgleda prekrasno ali ona mala slatka "biljčica" u rozom ti je najljepša samo ti nju čuvaj a cvijeća će uvijek biti!!!
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 17:58
neznam šta da kažem na sve ovo što sam vidjela nego samo da je sve tako prekrasno!!   ja bi molila pelcere za bilo šta ovdje ako bi izdržalo do slavonije?   i da,hvala unaprijed i bok svima-ja sam vam novi biljoljubac ovdje [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:22
smile79smile93smile94Što tu ima ljepotesmile94
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 16:09
Duda-Lave kod tebe pravo proljeće,sve počelo cvijetati.Jedva čekam da i kod nas počne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.