Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pozdrav Dudi i Lavi, guštam gledati vaše cvijeće, žao mi je što ste imali "poplavu" i krađu nažalost toga ima svugdje, mojem tati sa groba kradu posađeno cvijeće a kamoli neće iz nečijeg vrta.
I još nešto djetelina je prekrasno neobična.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lilly..nisi poslala adresu..daj prije nego počnu cvijetati ..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad sam napokon ostalabez riječi kad sam sve ovo vidjela, a najviše me očarala ova ljepota. I mogu ti reći kod vas toliko lijepog cvijeća za vrt ima dok kod mene u Bosni nije tako .Sve je za 5 ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Da to je taj,i hvala ti! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bijeli zumbula je predivan, anemone, vinica, ma sve ostalo, a tvoja ljubav- prestatka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
juka je bila dala cvijet ali ga je snjeg smrzo,uništio pa nije lijep,kozija krv je porezana i već je počela fino pupati,kozjak mi je susjedica "razvalila" vjerovatno joj je trebalo za vazu uh
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lilly dobrodošla kao prvo...mislim da nikad nije kasno za poželjet nekome dobrodošlicu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Duda-Lave kod tebe je cvatnja počela.Djetelina lijepo izgledal,moja se još dobro drži.Šteta za cvijeće koje ti je propalo.Što ti je bilo sa bananom?Jel ti bar koja mala bananica ostala il si sve podjelila,pa da opet s njom kreneš ispočetka?
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me napokon sa svojim cvijetićima u ovoj godini...moje cvijeće je nakon blesave susjede koja ga je tokom zime zaljevala ko da je sudnji dan i ovog zadnjeg snjega..recimo preživjelo a neko nažalost otišlo.Nema više moje banane,dipladenije,kalanhoja ona sa zvončićima skoro nije preživjela snjeg ali porezala sam ju i vidim da je počela tjerat,agava je otišla nepovratno ali sam tu zasadila palmice koje sam odgojila u pitarima..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Duda-Lave ovo je super ,nema veze što imaš počupanog cvijeća sve izgleda prekrasno ali ona mala slatka "biljčica" u rozom ti je najljepša samo ti nju čuvaj a cvijeća će uvijek biti!!!
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
neznam šta da kažem na sve ovo što sam vidjela nego samo da je sve tako prekrasno!! ja bi molila pelcere za bilo šta ovdje ako bi izdržalo do slavonije? i da,hvala unaprijed i bok svima-ja sam vam novi biljoljubac ovdje [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Duda-Lave kod tebe pravo proljeće,sve počelo cvijetati.Jedva čekam da i kod nas počne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |