Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Lijep, zdrav, bijan....
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Voki, šta fali ovoj boji. I ja imam samo takvog, lijep je i bujan. Nije da nebi htjela i koju drugu boju.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ne fali ništa toj boji, ali kao što reče, hteo bih i neku drugu boju...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Voki predivne su.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moj crveni je napokon procvjetao, mašala
i stvarno je sitniji od ljubičastog, valjda druga sorta ovi vaši ljubičasti su krasni, bujni, rascvjetani... |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Voki ovaj Achimenes je fantastičan.
Natalija, kod mene su cvjetovi bijelog duplo krupniji od crvenog, ali je zato crveni dupli. Meni je ustvari svejedno koja je veličina cvijeta, svi su mi podjednako lijepi. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
evo slike oba, radi usporedbe, crveni ima i drugačiji oblik listova
![]() (ovo što raste u tegli sa ljubičastim, zelenih listića je asarina) ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Natalija, lijepi su. Ta ljubičasta boja je opet neka druga nijansa.... Koliko ima boja..... ( imam i ja takve penjalice)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Tanja 63 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Gledam ovo predivno cvijeće,imam ih na terasi pune tegle ali su svi ljubičasti
![]() ![]() Postoji tema Oglasi gdje možeš kad sakupiš određen broj bodova, objaviti neki svoj oglas. Po temama se ne dozvoljavaju traženja kakva si navela i koja su s toga obrisana. Pročitaj ponovo Pravila foruma i ubuduće ih se pridržavaj. |
|
![]() |
|
Natalija divni su ti Achimenesi.
Ovaj crveni, koliko vidim, ima tamnu sredinu, a plavi bijelu. Moj jedan crveni je dupli, a jedan ima sićušan crveni cvijet s žutom sredinom (to je onaj što je cijelu godinu narastao 7cm :) ). Mnogi su slični, a ipak potpuno različiti. |
|
![]() |
|
hvala makk, da, crveni ima tamne "brčiće", a ljub. svijetle
nedavno sam naletila na jednu stranicu sa duuugim spiskom vrsta i hibrida, slike nisam ni otvaralo, zavrtilo mi se samo od popisa i naziva stvarno ih ima... |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
makk, prekrasne boje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Stefice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |