Alstroemeria |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 24> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su alstromerije..Lani sam ih prvi puta imala u vrtu..Posadila sam mix boja iz vrećice i rizome roza od drage frendice. Uglavnom od mixa su bile samo žute.
Roza su bogato cvale, pa sam imala mix od dvije boje...Ove godine sam dobila crvene, a kupila sam u Pordenonu narančastu..Trebalo bi biti lijepo šarenilo. Jedva čekam... |
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesu li vam počele cvijetati, u mene pomalo kreću!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WooW kako je lijepa. Moja još ni pupove nema, no nikla je i to je za sada najvažnije, znači bit će i cvjetića.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova tvoja je posebna i jako lijepa.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepa je Antonija!!!!
Pitanje za znalce! Ovog proljeća sam dobila dva pakovalja mix alstromeria. Dok su stigle do mene već je bilo jako kasno i one su počele rasti u vrećici. Posadila sam ih u vrt i tek trije nekih desetak dana počele su mi izbijati iz zemlje i to jako šture i jako sporo rastu. Da li one tako inače sporo niču ili su moje jako zakasnile da sadnjom???? |
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija , kod mene tek proviruju listići.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
tikvić, ja ti nisam neki znalac ali pokušati ću ti nešto savjetovati.
najvažnije je da su ti se uhvatile i da niču. i moje koje sam posadila na proljeće su jako sitne i mizerne. ja sam dobila savjet da ih previše ne zalijevam, u stvari da ne stoje u blatu. zalijevaj ih tek kad se zemlja osuši. ako su ti blijede prihrani ih malo. ja sam ove moje male prihranila i već se vidi napredak. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Antonija hvala ti na brzom odgovoru, učinit ću tako.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Voki prekrasne su, moje tek formiraju pupoljke, presretna sam što su mi prezimile i u teglama i one koje sam ostavila u vrtu.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
voki, predivna im je boja!
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, svaka je lepa na svoj način. I meni se ova veoma sviđa. Proletos su mi ispred kuće nestale dve saksije alstroemerija... Ne znam za koje su me boje olakšali, ali se nadam da mi je ostala žuta, pošto sam je imao u dve saksije.
|
|
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Voki čini mi se da su tvoje niske, ja imam jedne koje su dosta visoke i mislim da nebi bilo dobro da su u tegli.Presretna sam da sam ih uspjela sačuvati ove duge Međimurske zime, sad samo čekam da procvatu jer još neznam kakve su boje.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste Marta, moje su patuljaste, ne rastu visoko.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su jako lijepe i niske i visoke
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
voki, žao mi je! i meni bi se to dogodilo, odnijeli bi ih da nisu posađene u zemlju. ovako samo lome grane.
|
|
|
|
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelka tvoje su niske zar ne, baš su lijepo rascvjetane
|
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jekafra predivna boja, kao da svaka grančica cvate.
Moje-tvoje su uspješno prezimile vani u vrtu, jedna je veliki grmić,a druga mali obadvije imaju po jedan pupoljak i jedva čekam da vidim koje su boje. |
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |