Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 312> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice, želim ti brz oporavak!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Brz oporavak i sve najbolje ti želim
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Milice želim ti brz oporavak i da što prije uživamo u slikama tvog vrta!!!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dobrodošla draga i želim ti i ovim putem ( makar smo se čule) brzi oporavak i lijepe dane sa obitelji i u vrtu!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Milica , nemoj se molim te ljutiti na mene da ti vec opet zvonim na vrata ! Htjela sam samo pitati da li ti je barem malo bolje !
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dragi moji cvjetni prijatelji, evo opet sam malo virnula i opet sam duboko dirnuta koliko vas je posjetilo moj tužni vrt, bez novih sličica ali nisam još u mogućnosti niti pošteno hodati od velike iscrpljenosti pa će tako sličice pričekati. Cvjeta ponešto u mome vrtu i za sada mogu samo izdaleka gledati jer nisam još u mogućnosti obilaziti moje biljke. Ide polako na bolje i nadam se da će svakim danom biti sve bolje.
Puno hvala svima na riječima podrške i ohrabrenja. Ostajte mi zdravi i veseli..... Velika pusa svima .... ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ja mislila da si nam nekud otputovala, a ti nam boluješ!
Želim ti što brži i bolji oporavak! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kad te nije bilo tri tjedna na ovim stranicama, niti si bila samo u prolazu na cvjetnom forumu, znala sam da nešto tu ne štima, jer ti draga i kad negdje otputuješ svratiš i javiš se u skladu s mogučnostima.
Ništa ti ne brini za svoj vrt, sad je zdravlje na prvom mjestu, a ako i ponešto propadne dok nam ti u potpunosti ozdraviš i vratiš se cvijeću, znaš da smo tu da nadomjestimo uveli cvjetić
![]() Želim ti brz i potpun oporavak
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dragi moji, hvala vam na toplim riječima i lijepim željama. Moje zdravstveno stanje ide na bolje ali jako polako ali važno je da ide na bolje. Pozdrav i pusa svima......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Milice, od srca ti želim dobar oporavak i zdravlje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
milica7 samo neka se tako nastavi i sve će biti dobro
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
eh da znaš da sam se baš jučer tebe sjetila navečer, nisam niti znala da si bolesna. Znam kako ti je nažalost, takva je za mene bila prošla godina, ali vjeruj i to će proći i začas ćeš ti trčati među svojim cvijetićima . Želim ti od srca da se što prije oporaviš draga Milice.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Želim ti što brže ozdravljenje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Uspješan oporavak ti želim!
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ja se baš prethodnih dana setila tebe dok sam Cardinala sejala.Nadam se da ćeš se brzo oporaviti pa da zajedno uživamo u njegovoj lepoti
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sad sam tek vidjela da si bila bolesna.Nadam se da sad već dobro i da ćeš uskoro moći šetati vrtovima zajedno s nama.
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Brz oporavak ti želim, moraš se što pre oporaviti, a biljaka će biti i na pretek.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Neko vrijeme nisam bila na forumu pa nisam ni znala za tvoje zdravstveno stanje
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |