Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 165> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jako lijepo cvijeće imaš,
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bome se kod tebe lijepo zaplavio vrtek, draga Bromi...divno ti sve izgleda, prelijepo cvijeće, a ovaj put oduševili su me tvoji krasni penstemoni
![]() pusa draga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
BROMI ovi zvončići u svim bojama ..jeli to trajnica ili si sijala ove godine ...meni su prekrasni inače i dalje si vodeća sa svojim ljepoticama
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koje lijepe slike si nam ti pokazala ,predivno je...a ja gdje god vidim na temi hibiskus uvjek postavljam isto pitanje..šta im radis da ti tako lijepo cvjetaju ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
campanula medijum nažalost nije trajnica nego je dvogodišnja biljka mada mi zna cvijetati i treću godinu onda je jako bujna i cvijetna... hvala na pohvalama |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala na lijepim komentarima dragi si mi gost ![]() |
|
![]() |
|
hvala ![]() hibiskuse redovito prihranjujem i zaljevam ništa drugo ![]() |
|
![]() |
|
svesa, alad hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
moj sin je bio vrijedan ..svježi vrganji
![]() ![]() evo i malo novih slikica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bromi, tvoji zvončići su predivni, a bome i sve ostalo cvijeće buja. Izgleda da mu paše ovo kišno vrijeme. Nažalost, paše i korovu, koji raste ko lud, ali zato ima i vrganja, vidim.
Sutra odma idem u šumu. Ja sam sretna ako nađem 2 komada.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bubica001 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
|
|
![]() |
|
carol hvala na lijepim komentarima i puno sreće u berbi vrganja
![]() bubice ovo je penstemenon..kupljene su gotove biljke a može se i zapelcati jer mi je to uspijelo sa crvenim...a kažu da može i iz sjemena još nisam pokušala ali budem skupljala sjeme |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja ovo je prava rapsodija boja, oblika, kombinacija
![]() Nisam ni znala da penstemona ima u toliko boja, ja za sad imam crvenog ![]() Uživaj u ovom prekrasnom vrtu sa svojim unučićem ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Uživam i svakim danom je sve ljepše i zanimljivijeee, a ti znaš kako je sa malcima, pozdrav tebi i Roku
![]() unatoč vručinama svašta cvijeta ovih da pa evo malo novih sličica... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sve moje hoste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |