Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 157158159160161 243> |
Korisnik | ||
jankić
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Woow,puno hvala,idem odmah vidjeti kaj piše o njima.
|
||
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
EN,bi možda bio Aeschynanthus?
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stefice mislim da bi sitnolisno moglo biti neka calisia, a desno senecio cephalophorus
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala natalija
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala Lovro, hypocyrta je napisala mi štefica.n od koje sam ju i dobila |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
peperomia caperata rosso, gasteraloa flo i senecio cephalophorus
|
||
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala natalija
|
||
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
scilla violacea
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala mali kaktus!!!!nadam se da ce se dobro oporaviti, dosta je plomljen
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A da nije možda Aloe Aristata |
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
možda je a možda i nije.nekako mi ova na slici ima predebele listove da bi bila aloe aristata uz to aloe ima puno više listova.
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a i slične su pogotovo ovako dok su male.
|
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rijeka
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A dali je ovo Aloe Arborescens ? - NIJE! Hvala belica i silvy!
Ovo je: aloe ciliaris Za nju kažu da se može prepoznati: loe ciliaris uvijek se može prepoznati po sitnim bijelim "trepavicama" (= ciliaris) koji idu u krug oko stabljike, što liči na lišće. Slika je sa neta Moja je aloe gracilis, hvala trava! |
||
Rijeka
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koji je ovo kaktus ? Mamilarija Hvala moon!
Ovo je : mammillaria nivosa, Hvala Cikas! Ovo crveno je plod. Hvala trava! Na etiketi ne piše ništa korisno..važno da sam ja tako velikog dobila 50%, za 20,00kn |
||
Rijeka
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je Mira za aloe si točno napisala, a za kaktus ti ja nažalost nemogu pomoći, to će morati netko od kaktusoljubaca.
|
||
belica,zagreb
|
||
Odgovori | Stranica <1 157158159160161 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |