Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute Fee,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Gdje nam je nestala draga milica7?
Čekamo proljeće u tvom vrtu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
milice - dobra kuharice
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bravo!Super proljetni vrtic imas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
milice draga
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
I ja i ja
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dragi moji, evo mene među moje........ Nije me bilo ovdje više od 20 dana i sada sam se konačno vratila u svoj dom...... Proljeće je skoro proletjelo kroz moj vrt a ja nemam niti jednu sličicu od moga cvijeća.... Dragi moji, bila sam u bolnici na jednoj nepreteškoj operaciji koja se dodatno zakomplicirala da je postalo sve teže i kompliciranije. Sada je prilično dobro stanje, došla sam kući, što je trenutno najvažnije. Brzo ću zaboraviti sve silne infuzije i skoro bez ikakve hrane osim juhe i griza što sam mogla dobiti za jelo. Imam još probleme pred sobom ali se nadam da će se sve vremenom riješiti i da ću biti makar djelomično ona stara.....
Sve vas pozdravljam i budite mi zdravi i veseli...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Samo da znaš da si nam jako, jako nedostajala
![]() Brzo nam se oporavi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Želim ti brz oporavak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Brzi oporavak želim, a i cvijeće će imati razumijevanja a tek je počelo proljeće pa češ imati vremena, najvažnije je zdravlje, zato strpljenja i sve će biti dobro
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Milica , glavno da si sada kod kuce , jer tako ces najprije ozdraviti ! Zelim ti od srca puno snage da cim prije prebrodis poteskoce i da ti se vrati osmijeh na lice kojemu cemo se mi na ZG kavici skupa s tobom veseliti !
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Milice,brzo ozdravi i vrati se u vrt
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo je da si opet tu,brz oporavak ti želim.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
milice7...samose ti lijepo oporavi i ozdravi, odmaraj, a lako za slike, kad budeš mogla bit će i slika, važno je da si ti sad doma
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
brz oporavak i povratak svojim biljkama.do tad će se netko valjda brinuti o njima.glavno da si ti sada bolje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
brz oporavak milice....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
brz oporavak ti želim, baš si falila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Drage moje, rasplakale ste me zaista. Puno vam hvala na vašim lijepim željama. Jako malo mogu toga učiniti jer su me temperature i silne infuzije i antibiotici pošteno iscrpli i sada oporavak ide polako.
Sve vas pozdravljam i velika pusa svima...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Brz oporavak ti žeim.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Brz oporavak i puno zdravlja kasnije.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |