Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 19:39
Milice da je početak zime prekla bih predivno , baš volim ovaj snježni ugođaj, ali sada neznam što bi rekla, ma neka što prije ode jer ni biljke se više neznaju ponašati sve se izopačiloUnhappy
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 20:27
Aralija, smile71 dobro došla u moj sniježni vrt. Sve je pokriveno a ono što je do sada procvjetalo će propasti. Sva sreća da nema toga puno.  Ove godine  sve dolazi kasnije.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 20:50
Brrrr,na žalost i kod mene je isto tako,već treči dan pada s malim prekidima,zato ćemo biti veselije kad konačno zatopli.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 21:14
Mali  kaktus, smile71pozdravljam te u mome vrtu.Kao da je zima na početku a ne proljeće, valjda će za koji dan biti bolje.....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 22:58
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Gute Fee,ovu sam kupila prije nekoliko godina u robnoj kući.Ne znam tko je dao u prodaju. Možda ne mislimo na istu kockavicu...

Tako je draga Milica ! Ja sam mislila na onu "pravu" kockastu kockavicu , onu koja je cak zasticena ! Ja sam i u Njemackoj pitala za nju ali bez uspjeha !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 23:01
Gute Fee, ja sam vidjela na ovim stranicama u nekim vrtovima, negdje su kupili ili donijeli iz neke šume. Ja ne znam gdje one rastu u prirodi. Nikada nisam vidjela uživo......
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 23:04
Ja sam ju u nedjelju vidjela i na TV ! Naglasili su da ju je zabranjeno brati !
Idem potraziti slikicu , tak da vidis kaj mislim !

PS nasla sam !   

fritilaria
Vlasnik slikice je "THE FLOWER EXPERT" FLOWER ENCYCLOPEDIA !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 12:05
Gute Fee, ovo je zaista zgodna biljčica i negdje sam vidjela na slici u nečijem vrtu a uživo nisam vidjela. Imaju isto ime ( naše ) a sasvim druga biljka....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 13:00
Draga , vjerujes mi , da ju mogu negdje kupiti , ja bi ju kupila !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 13:04
Ako slučajno nađem sličicu u nekom vrtu, javit ću ti pa da možeš saznati informacije iz prve ruke......

Možda  bi bilo dobro da dobjaviš u oglasima pa se netko možda javi sa informacijom gdje ih ima.....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:19
Vidim da je i kod tebe prekinuto proljeće, a carska kockavica će ti valjda jednog dana ipak procvasti. Možda je trebaš staviti u bogatu i propusnu vrtnu zemlju i zanemariti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 09:57
Anabistrica,smile71 čekam već toliko godina da procvate pa ću valjda i dočekati. Kod mene je dosta propusna  zemlja a kod presađivanja sam stavljala i zemlju iz trgovine, misleći da je ta bolja i opet ništa.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 21:50
Svim mojim dragim šetačima koji posjete moj vrt nekoliko novih sličica....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 21:52
Ove godine sam  šarala jaja nešto drugačije....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 21:55
Nov način šaranja jaja, mramorna jaja......

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 23:34
Zanimljiva su, stvarno drugačija
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 10:11
Anabistrica, pozdravljam te u mome vrtu.smile78  Ove godine nisam šarala jaja s voskom pa kao da mi nešto manjka.....
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 14:04
Ne mogu dočekati proljeće kod tebe ove godine sve nešto kasni svaki drugi dan pada snijeg

Imam istu narančastu kockavicu kao i ti i dok mi je bila ispred kuće cvjetala je, a otkad sam je prebacila u drugi dio vrta, ništa, kao i tvoja, krene rasti i osuši se. Ove godine ponovno istjerala, sad čekamo
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 21:02
Ksan,smile71ove godine sve naopako. Zima još uvijek, jutros rano bilo snijega  po travi i krovovima a i sa auta se morao skidati. Proljeće nikako da zagospodari  a cvijetići stidljivo proviruju. Svima hladno.... Jedva čekamo svi malo sunca.....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 23:33
Milica , proljece je pred vratima ! Samo jos malo strpljenja  !    Biti ce jos dosta    digger%20smiley !

Hvala ti na pomoci , ako nesto doznas  javi a i ja cu gledati !    phone%20operator%20smiley
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.