Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 165> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno! Sad sam se sjetila da i ja imam negdje posađen zepyhrantes, još mi nije procvao, nadam se uskoro, tvoj je baš krasan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bromelija, vrt ti je vrlo lijep.....pomalo se uhodavam pa jos nisam uspjela sve
pregledati......malo dok se snadjem...
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
roza cvijet lukovičasti je zephyrantes- naučila me semira- hvala
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromelija prekrasno, imaš ti puno toga i sve je tako lijepo i njegovano, ovaj roza cvijet iz lukovice imam i ja i neznam kako se zove, skroz me iznenadio kad je procvjetao,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeće je moja ljubav, a tebi štefice ![]() |
|
![]() |
|
hoja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uživam gledajući tvoje cvijeće
![]() Vidi se da ga njeguješ s ljubavlju ![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Krasno je sve, ali pelargonije, agapanthus, a nazire se i ruselija... divno, divno.
I onaj rozi cvijet, lukovičasti je zephyrantes, također među favoritima ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prekrasne su ti ove sličice: žuto, žuto, pa žuto ... pa prelijepo! I još jedna pohvala za hoyu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hvala,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
|
|
![]() |
|
ima toga još
srfinije ![]() ![]() pelargonije ![]() vodenka ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
divno, divno
![]() |
|
![]() |
|
a sada malo begonija- cvjetajučih i lisnatih
|
![]() |
|
cvijeta kaktus i ovo dr lukovičasto ali ne znam kako se zove
![]() ![]() ![]() žuta begonija, baš kao i žuti ljiljan ![]() i ruža poslije kiše ![]() ovo nije bila ruža ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da svratiš i ja rado posječujem tvoj vrt i simpatične patkice
evo novo procvijetalih biljčica ![]() vanjski hibiskus formiran kao stablašica ![]() ![]() moja ivana otvara nove cvijetova ![]() a ovo formiram fuksiju stablašicu, prekrasno tamnog cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sad sam opet svratila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bromelija nije problem za sukulente i kaktuse samo se javi imam kome dati da ti isporuči . Spavaćemo i sa jima samo neka ih imamo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala draga triša, ali meni se sviđa tvoj vrt i svi oni kaktusi i sukulenti
a i zavidim ti na mediteranskoj klimi jer ne moraš svoje biljke spremati preko zime, jedna moja bakica je rekla da ćemo ove zime imati cvijeće i pod krevetima.....pa ti sad vid ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bromelija (nedavno sam tu cvijeću dobila za ročkas
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |