Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:35
draga lantana kod tebe raskoš boja, biljaka...oduševljena pogledom kroz ružu 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:50
Lantana zadovoljit ću se ružama i naravno felicijom, alstromerije su divne, ali kakav je to izvještaj bez ostića - molim lijepo jedna slikica samo za menesmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 21:12
I ja se slažem sa curama da je to heuchera,no ne cvate li malo ipak preranoBig%20smile
Ma šta se čudim,kod tebe sve cvate stalno.
smile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 21:36
Shasha, ako je ovo hauchera onda ih već imam puno Wink, meni se čini da su mali listovi pa nisam sigurna, ali vjerovat ću publici, i sad sam već kolekcionar LOL, a vi meni vjerujte da cvatu.

Triša ma ne može baš svaki dam ostići za danas nešto drugo.

Bromelija, Niho, Gio, Stefkaja smile79

Korijenko ja sam neke bijele ubola u zemlju na jesen i evo već polako cvatu, slijedeću jesen ću i ove roza malo razmnožiti. meni su lijepe one žute jer imaju malo sivkasto lišće.

Otok vjerujem da je hauchera, to je sada trendy Wink,  a sad da li cvate prerano to neznam, neznam ni kad bi trebala cvasti... LOL

Smrcko, kontesaa, Nuna i Rose ruže stalno cvatu, ali moram ih obrezati, ako već nije kasno Confused

Ivna meni je alstroemeria prekrasan cvijet, ima ih u raznim bojama, ja sam dobila gomolje od Hoye i jako sam im se veselila, dugo traju kao rezani cvijet i čini mi se da ih je ove godine puno više. Pogledaj malo na google i evo ti jedna slika od prošle godine

Danas nebo na zemlju, kiša vjetar, kao da nikad nije bilo sunca, ali imam ja  od jučer nekoliko slika roza margarete, sunce na zalasku...

život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 22:18
Ova alst... (uff uvijek polomim jezik) je prelijepa!Morat ću proguglati malo Approve.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 22:46
Ivna ne trebaš googlati ...baci pogled Wink

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1433
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 08:12
Lantana ovo je zaista dostojna zamjena za ostiće - prekrasne su, a nadam se da će brzo i alstromerije, jer već oni predivni listići najavljuju raskošne cvjetove.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 08:22
Divne slike... Kao da je ljeto kod tebe!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 13:17
Lantana draga što mi radiš sa tim ostićima......smile107
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 13:26
ja sam svoje ruze odrezala iza ng,i to sam ih dobro skratila jer ih nisam lani rezala. grane su isle unebo,a svaka nova grana je bila sve tanja,dovoljno da je slomi malo jači vjetar. alstromeria je predivna
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 13:40
Woow alstromeria je predivna..margarete su isto prekrsne..
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 14:28
došla sam odmoriti oči i napuniti baterije kod tebe........hvala ti što nam svima ulješavaš dan...........ovu zadnju sliku ostića sam kopirala i spremilaSmile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:02
margarete...ova boja, njihov oblik latica, veliki broj cvjetova...prava rasplamsana ljepota.
lijepi pozdrav
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:49
More margareta....smile39
A što kod tebe nije za pasti u nesvjest?Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 19:40
Sve ti buja, a još proljeće nije na vidiku. Ovakve alstromerie kao tvoje kod mene će biti tek za mjesec i pol, dva jer ni jedna još nije niti izvirila.
Užitak  je tebi poslati cvijet jer tek onda vidiš koliko on može dati i koliko može biti lijep! 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 19:41
Malo sam ljubomorna na tu tvoju margaretu, ali danas sam vidjela na mojoj-tvojoj pupoljke, i moja će cvasti
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 22:18
Drage moje smile79 ja sam skoro cijeli dan provela u vrtu, kod mene uopće nije jako mokro jer je takvo tlo da ne zadržava vodu.
Uh, ali sam se umorila (slatko), presadila neke ukrasne grmove, ošišala "žutu", feliciu, pacifiku, zečje uši, šumska ivica se raširila, iberisa svugdje, lukovice izviru od svukuda, gazanije guše sve oko sebe, uglavnom ima posla, cijeli dan mislim da ste barem bliže ima reznica i sadnica i tek izniknulih biljaka, morat ću opet pakirati, šteta baciti Wink.

Ova trava, našla sam i kako se zove, ali sam zaboravila, uglavnom neka rodica od zlatoglavice, puna je padina i ne jedu je puževi, a zlatoglavicu su pojeli do zemlje

...a rođak od buritta se sprema cvjetati

...i ispraznila se baterija... do sutra...

život je more
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 13:54
Eh te baterije, taman sam se namjestila na stolicu da uživam a ono prazna baterija.....smile101
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 19:44
Ona trava je čepljez, mislim, uzgajam ga iz sjemena koje sam dobila od Iris, samo moram provjeriti dal nije promrzlo na tavanu...
Rođak burita mi djeluje tak privlačno za pojesti...kao žele bomboni LOL...a naravno, margarite za oči pasti Big%20smile
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 20:51
SilveK što bi mi bez tebe. Ma sad sam  vidjela da ima i tema na forumu Asphodelus albus ili čepljez

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1782&PN=1

Skoro me i sram kad sam je pročitala, a ja ih jučer pogulila čudesa, jer ih ima na onoj padini toliko da ti ne mogu opisati i počne gušiti sve oko sebe. Poslat ću ti malo mladih, da kod tebe procvatu. Ovi veći već cvjetaju. I dobro sam pogodila da je rođak zlatoglavice LOL

Lika1 pune se baterije Wink
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.