Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj seoski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj seoski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 323>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 2,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:02
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

[QUOTE=toni mislio sam na  ovu.Dali joj otpada lisce i gdje ju spremit preko zime]

I mene zanima kaj radite sa bugicama preko zime na kontinentu!!!! Jednu, u tegli, visine 1,60m, sa desetak grana obikovani kao stup i kupljeni svu rascvjetanu, nakon kupnje još nisam vidjela da cvjeta, a imam je 3 godine, i drugi - oblikovanu kao stablašicu, sa godišnje par cvjetića - kako ih mogu natjerati na cvatnju sljedeće godine, a sada ih donosim pred komp da vide ovu tvoju krasoticu!!!!   Ako sljedeće godine niti jedna ne da cvjetić i pol sve vršne grančice boja ljubičastim jupolom!!!!!   Umrli vi od smijeha ili ne, ali ja je takvu više ne mogu gledati!!!!!

!smile93  a tvoja je da ti oči ispadnu!!!!!smile227

I da, mojoj pootpadaju svi listići do posljednjeg kada je unesem, ali jako brzo počnu listati mladi, pa se grančice izduže, pa možda zbog toga ni ne cvjetaju!!!    Možda je to problem, možda mora pretimiti u negrijanom prostoru, vidi ti sada pameti ali nekako mi žao unjeti je u podrum!!!

Izvinjavam se šti ovako upadam, ali kad vidim nešto takvo, jednostavno se ne mogu suzdržati!!!!!

Pa sada na kraju a ne na početku, lijepo te pozdravljam i nakon tisuću forumaških pohvala biljaka ali i krasnih slikica, želim se i ja prijaviti na listu onih kojima su gore navedene slikice izmamile uzdah a moram priznati i malo ostavile bez riječi!!!!

Sve pohvale za marljivu dušicu zelenih prstiju!!!!Clap
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:14
ja sam  ove svoje kupio ovog proljeca u Kauflandu.Prije nekoliko godina sam vidio na inernetu i nikako da ih negdje vidim i da ih kupimali ovog proljeca sam naisao na njih i odma kupio.Ono sto se misli kupiti treba odma kupit,jer ako mislis kupit cu drugi puta gadnio se moze covjek prevariti jer ih vise nema..Nemam nikakovo iskustvo sa njima ali sada ih sakupljam.Pa ako su tvoje stare tri godine pa vec bi morale piti pune cvjetova.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:16
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Prekrasne hibiće imaš, ja imam samo rozi oko kojeg je id samozasijanom ponicalo 20-ak mladica, da se i tebi sam rasijava, pa ako imaš kaj mladica, toplo bi se preporučila i bit ću jako dobra  Embarrassed, ako dobijem par komada!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:31
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:31
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:32
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:32
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:34
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 20:39

Uploaded with ImageShack.us toni tvoja bugica je mrak mojoj već otpali listovi od kako sam je unijela u kućusmile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:35
Prekrasne slike jeseni....ClapClap-
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 13:44
prekrasne boje jeseni, nisam dugo ni kokoš vidjela
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 21:58
onaj kupus u tačkama mi se sviđaTongue
jel imaš za prodati?
bracek je slatkiClap
a i koka ispod rujaLOL ni ne sluti šta joj se piše
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 22:29
antonija pa kokosi mozes vidjeti na domae pernate zivotinje a ima ih i u stripovima
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 22:31
mari,kupus je samo sa osobnu potrosnju,bas sam ga danas  nakiselio.Koki se nece nista desiti ona je moja ljubimica,slobodno seta po dvoristu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 01:00
Ja sam opet malo prosetala po tvojem imanju ! O divne jesenske boje !
                                                                                                                     smile128
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 11:28
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 19:40
ma nije da me nešto naročito zanimaju kokoši, a ne bi mi mrska bila juha od domaće kokoši
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 23:21
 Ne znam šta me više oduševilo, hibiskusi ili prekrasna pjesma od Zlatnih dukata. smile141Toni.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 01:10
Kod tebe stvarno ima svega, ali to sve je jako lijepo.

Prekrasne bogumila (bugice ili bugenvilije) imaš i postavljaš pitanje što s njima preko zime. To je tropska biljka koja voli toplinu i sunce i po ljeti mora biti baš na suncu i tad će biti najljepša, ako nema dovoljno sunca neće baš cvjetati i imati tako prekrasno obojene bakterije. Kad sam kupovala svoju kod g. Denisa B. on mi je savjetovao upravo ovo što sam napisala, kao i to da ju preko zime unesem u zagrijanu prostoriju, najbolje uz staklenu stijenu pa će i tada nastaviti s vegetacijom. Ako listovi i otpadnu, nije ništa strašno, potjerat će opet. Ukoliko se unese ranije u toplo - znači da nema drastičnog prijelaza hladno - toplo, moguće je i da joj lisovi uopće ne opadnu. Nikako ju nemoj ostaviti u hladnoj prostoriji i bez svjetlosti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 09:44
Toni, krasna je ova slika s kokom!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 323>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,031 sekundi.