Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 323> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I mene zanima kaj radite sa bugicama preko zime na kontinentu!!!! Jednu, u tegli, visine 1,60m, sa desetak grana obikovani kao stup i kupljeni svu rascvjetanu, nakon kupnje još nisam vidjela da cvjeta, a imam je 3 godine, i drugi - oblikovanu kao stablašicu, sa godišnje par cvjetića - kako ih mogu natjerati na cvatnju sljedeće godine, a sada ih donosim pred komp da vide ovu tvoju krasoticu!!!! Ako sljedeće godine niti jedna ne da cvjetić i pol sve vršne grančice boja ljubičastim jupolom!!!!! Umrli vi od smijeha ili ne, ali ja je takvu više ne mogu gledati!!!!! ! ![]() ![]() I da, mojoj pootpadaju svi listići do posljednjeg kada je unesem, ali jako brzo počnu listati mladi, pa se grančice izduže, pa možda zbog toga ni ne cvjetaju!!! Možda je to problem, možda mora pretimiti u negrijanom prostoru, vidi ti sada pameti ali nekako mi žao unjeti je u podrum!!! Izvinjavam se šti ovako upadam, ali kad vidim nešto takvo, jednostavno se ne mogu suzdržati!!!!! Pa sada na kraju a ne na početku, lijepo te pozdravljam i nakon tisuću forumaških pohvala biljaka ali i krasnih slikica, želim se i ja prijaviti na listu onih kojima su gore navedene slikice izmamile uzdah a moram priznati i malo ostavile bez riječi!!!! Sve pohvale za marljivu dušicu zelenih prstiju!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
ja sam ove svoje kupio ovog proljeca u Kauflandu.Prije nekoliko godina sam vidio na inernetu i nikako da ih negdje vidim i da ih kupimali ovog proljeca sam naisao na njih i odma kupio.Ono sto se misli kupiti treba odma kupit,jer ako mislis kupit cu drugi puta gadnio se moze covjek prevariti jer ih vise nema..Nemam nikakovo iskustvo sa njima ali sada ih sakupljam.Pa ako su tvoje stare tri godine pa vec bi morale piti pune cvjetova.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne hibiće imaš, ja imam samo rozi oko kojeg je id samozasijanom ponicalo 20-ak mladica, da se i tebi sam rasijava, pa ako imaš kaj mladica, toplo bi se preporučila i bit ću jako dobra ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us toni tvoja bugica je mrak mojoj već otpali listovi od kako sam je unijela u kuću ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasne slike jeseni....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne boje jeseni, nisam dugo ni kokoš vidjela
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
onaj kupus u tačkama mi se sviđa
![]() jel imaš za prodati? bracek je slatki ![]() a i koka ispod ruja ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija pa kokosi mozes vidjeti na domae pernate zivotinje a ima ih i u stripovima
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
mari,kupus je samo sa osobnu potrosnju,bas sam ga danas nakiselio.Koki se nece nista desiti ona je moja ljubimica,slobodno seta po dvoristu
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam opet malo prosetala po tvojem imanju ! O divne jesenske boje !
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ma nije da me nešto naročito zanimaju kokoši, a ne bi mi mrska bila juha od domaće kokoši
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne znam šta me više oduševilo, hibiskusi ili prekrasna pjesma od Zlatnih dukata.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe stvarno ima svega, ali to sve je jako lijepo.
![]() Prekrasne bogumila (bugice ili bugenvilije) imaš i postavljaš pitanje što s njima preko zime. To je tropska biljka koja voli toplinu i sunce i po ljeti mora biti baš na suncu i tad će biti najljepša, ako nema dovoljno sunca neće baš cvjetati i imati tako prekrasno obojene bakterije. Kad sam kupovala svoju kod g. Denisa B. on mi je savjetovao upravo ovo što sam napisala, kao i to da ju preko zime unesem u zagrijanu prostoriju, najbolje uz staklenu stijenu pa će i tada nastaviti s vegetacijom. Ako listovi i otpadnu, nije ništa strašno, potjerat će opet. Ukoliko se unese ranije u toplo - znači da nema drastičnog prijelaza hladno - toplo, moguće je i da joj lisovi uopće ne opadnu. Nikako ju nemoj ostaviti u hladnoj prostoriji i bez svjetlosti.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Toni, krasna je ova slika s kokom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |