Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 09:57
Anabistrica,smile71 čekam već toliko godina da procvate pa ću valjda i dočekati. Kod mene je dosta propusna  zemlja a kod presađivanja sam stavljala i zemlju iz trgovine, misleći da je ta bolja i opet ništa.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:19
Vidim da je i kod tebe prekinuto proljeće, a carska kockavica će ti valjda jednog dana ipak procvasti. Možda je trebaš staviti u bogatu i propusnu vrtnu zemlju i zanemariti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 13:04
Ako slučajno nađem sličicu u nekom vrtu, javit ću ti pa da možeš saznati informacije iz prve ruke......

Možda  bi bilo dobro da dobjaviš u oglasima pa se netko možda javi sa informacijom gdje ih ima.....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 13:00
Draga , vjerujes mi , da ju mogu negdje kupiti , ja bi ju kupila !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 12:05
Gute Fee, ovo je zaista zgodna biljčica i negdje sam vidjela na slici u nečijem vrtu a uživo nisam vidjela. Imaju isto ime ( naše ) a sasvim druga biljka....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 23:04
Ja sam ju u nedjelju vidjela i na TV ! Naglasili su da ju je zabranjeno brati !
Idem potraziti slikicu , tak da vidis kaj mislim !

PS nasla sam !   

fritilaria
Vlasnik slikice je "THE FLOWER EXPERT" FLOWER ENCYCLOPEDIA !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 23:01
Gute Fee, ja sam vidjela na ovim stranicama u nekim vrtovima, negdje su kupili ili donijeli iz neke šume. Ja ne znam gdje one rastu u prirodi. Nikada nisam vidjela uživo......
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 22:58
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Gute Fee,ovu sam kupila prije nekoliko godina u robnoj kući.Ne znam tko je dao u prodaju. Možda ne mislimo na istu kockavicu...

Tako je draga Milica ! Ja sam mislila na onu "pravu" kockastu kockavicu , onu koja je cak zasticena ! Ja sam i u Njemackoj pitala za nju ali bez uspjeha !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 21:14
Mali  kaktus, smile71pozdravljam te u mome vrtu.Kao da je zima na početku a ne proljeće, valjda će za koji dan biti bolje.....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 20:50
Brrrr,na žalost i kod mene je isto tako,već treči dan pada s malim prekidima,zato ćemo biti veselije kad konačno zatopli.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 20:27
Aralija, smile71 dobro došla u moj sniježni vrt. Sve je pokriveno a ono što je do sada procvjetalo će propasti. Sva sreća da nema toga puno.  Ove godine  sve dolazi kasnije.....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 19:39
Milice da je početak zime prekla bih predivno , baš volim ovaj snježni ugođaj, ali sada neznam što bi rekla, ma neka što prije ode jer ni biljke se više neznaju ponašati sve se izopačiloUnhappy
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:57
Snijeg se počeo po malo  topiti....Magnolija pod novim snijegom....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:50
Moja magnolija..... Sva sreća da  još nije  otvorila pupove...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:47
Još malo zimsko proljetnog ugođaja...Snijeg  pada.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:45
proljetno zimska panorama.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:43
Antonija,smile71 dobro došla u moj sniježni vrt. Sva sreća brzo se topi.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:42
Stabalce forzicije, skoro da procvjeta žutim cvijetićima a jutros osvanuli bijeli.....

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:41
milice, strašno, ko da je sred zime!
nadam se da ti neće stradati biljke.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:39
Moj stari vrt a novi snijeg - jutros.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.