Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam malo pregledavala svoje biljke. Vidite moj mali rasadnik - rađaju se mali burritići i na glavnoj biljci i ispod na nekoliko listova:
![]() I ovaj malecki list, beba od onog kojeg sam udomila i pokušala mu oprati šljokice. I mama i beba napreduju!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo sunce kiša stala
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prije par dana stavljala sam slike pod snijegom. Kod mene su ipak posađene biljke koje ne mogu izdržati velike hladnoće. I kad sam prije par dana u zemlji dodirivala lukovice i veselila sa da su opstale danas je ovakva slika:
![]() U moj vrt skupile su se bujice iz cijelog dvorišta. Što li će sada opstati?
|
|
![]() |
|
Primorka, proljeće
![]() Lora, koji ste vas dvije tandem, da vas nema trebalo bi vas izmisliti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya začatat ću ti temu, pa ću dobiti po prstima...
Ni u "ludilu" ne dolazim sa Trišom. Dok si reko keks, meni ne bi ostalo ništa
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Meni su tako nicale noćne frajle svugdje
![]() A što se tiče lantane, mislim da je i meni jedna " samo tako " nikla, bila sam pre sretna, budući da teško niču.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
I ja morala malo zaviriti u tvoj rasadnik i baš su mi slatki mali adeniumi.
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Proljeće, ja sam bila najsretnija lani kad sam u odbačenoj zemlji sa "neniknulim" sjemenkama našla na najbujniju lantanu od svih koje imam.
Zato ću ih ove godine posaditi u zemlju (zimi malo zaštititi), a sve sjemenke koje budu padale sa njih neka se same bore i neka niču.
A sa ovim sjemenkama koje još imam probat ću eksperimentirati.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, vidim da te dooobro svrbe prstići...svašta si već posadila.
Ali, ja bih se kratko vratila na lantane!!!!
Ja sam jedne posadila 20.01. s time da sam ih večer prije natopila u vodi.
Jučer gledam jedna je već iznikla. Znači dan prije potopljena nikne za mjesec dana.
Druge, koje nisam natopila, samo posadila...još ni traga ni glasa...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ubrzo ću iz busa viđati ovo
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niš ne brini Hoya, Lora dolazi samnom - pazit ću na nju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya, nema problema, doći ću i do tebe, dogovorit ćemo se......
Samo računaj s tim da ću ti poharati vrt
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Rain, neka adeniumi procvatu pa ćemo lakše čekati plumerie. Ali kad one procvatu bit će to prava fešta!
Lora, baš si mogla doći nenajavljena da me vidiš u pravom izdanju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hoya bilo je već mračno, padala kiša a MM ne voli voziti po mraku a pogotovo po takvom vremenui.
![]() Osim toga ne bi bilo u redu da banemo na vrata nenajavljeni.....
![]() |
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Niš to nije kaj su crvenkasti,to je od sunca.Tak su i moji pocrvenili kad sam ih stavila pod lampu,a poslije su natrag pozelenili.Joooj,upravo sam otkrila da je lanjski adenium kaj sam dobila od Hane počel izlaziti iz mirovanja,ostal je bez ijednog lista,a sad su krenuli mali pupići.Već mjesec dana nije dobil ni kapi vode.
Bome plumerijice fino idu.Za jedno 5-6 godina bumo si mogle zataknuti cvjetove za uho! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Jagoda, znači nije neka greška ta tamnija boja. Već sam mislila da sam zabrljala. Ako imaš više sjemenki plumerie probaj koju staviti kroz stiropor da pluta na vodi. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pregledala sam ti nove slike bebica, preslatki su...Takvi su slični i moji jedan je tamniji,
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Maslačak, smrcko, Lora, R Sara drago mi je da ste prošetale mojim malim rasadnikom.
Lora, cijeli sam dan u kući - mogli ste navratiti i razvedriti mi ovaj tmurni dan!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |