Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 10:16
Danas sam malo pregledavala svoje biljke. Vidite moj mali rasadnik - rađaju se mali burritići i na glavnoj biljci i ispod na nekoliko listova:
I ovaj malecki list, beba od onog kojeg sam udomila i pokušala mu oprati šljokice. I mama i beba napreduju! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 16:36
Evo sunce kiša stala
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:51
Prije par dana stavljala sam slike pod snijegom. Kod mene su ipak posađene biljke koje ne mogu izdržati velike hladnoće. I kad sam prije par dana u zemlji dodirivala lukovice i veselila sa da su opstale danas je ovakva slika:
U moj vrt skupile su se bujice iz cijelog dvorišta. Što li će sada opstati?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 14:32
Primorka, proljeće Thumbs%20Up
Lora, koji ste vas dvije tandem, da vas nema trebalo bi vas izmisliti LOLLOLLOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:28
Hoya začatat ću ti temu, pa ću dobiti po prstima...

Ni u "ludilu" ne dolazim sa Trišom. Dok si reko keks, meni ne bi ostalo ništaLOLBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:08
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Proljeće, ja sam bila najsretnija lani kad sam u odbačenoj zemlji sa "neniknulim" sjemenkama našla na najbujniju lantanu od svih koje imam.
Zato ću ih ove godine posaditi u zemlju (zimi malo zaštititi), a sve sjemenke koje budu padale sa njih neka se same bore i neka niču.
A sa ovim sjemenkama koje još imam probat ću eksperimentirati.

Meni su tako nicale noćne frajle svugdje LOL

A što se tiče lantane, mislim da je i meni jedna " samo tako " nikla, bila sam  pre sretna, budući da teško niču.

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 10:39
I ja morala malo zaviriti u tvoj rasadnik i baš su mi slatki mali adeniumi. Smile

Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 10:34
Proljeće, ja sam bila najsretnija lani kad sam u odbačenoj zemlji sa "neniknulim" sjemenkama našla na najbujniju lantanu od svih koje imam.
Zato ću ih ove godine posaditi u zemlju (zimi malo zaštititi), a sve sjemenke koje budu padale sa njih neka se same bore i neka niču.
A sa ovim sjemenkama koje još imam probat ću eksperimentirati.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 10:08
Hoya, vidim da te dooobro svrbe prstići...svašta si već posadila.

Ali, ja bih se kratko vratila na lantane!!!!

Ja sam jedne posadila 20.01. s time da sam ih večer prije natopila u vodi.
Jučer gledam jedna je već iznikla. Znači dan prije potopljena nikne za  mjesec dana.

Druge, koje nisam natopila, samo posadila...još ni traga ni glasa...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 01:33
Ubrzo ću iz busa viđati ovo
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 08:53

LOLLOLLOL može ti pazi na Loru, ja ću na tebe ...Šalim se, ako je uz put uvijek navratite, a za proljetnu kavicu sam već govorila kad smo bile u MBM-u. Kad posijem i kad niknu kljanci čekam vas! 

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 08:42
Niš ne brini Hoya, Lora dolazi samnom - pazit ću na nju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 00:12
Hoya, nema problema, doći ću i do tebe, dogovorit ćemo se......
Samo računaj s tim da ću ti poharati vrt

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:54
Rain, neka adeniumi procvatu pa ćemo lakše čekati plumerie. Ali kad one procvatu bit će to prava fešta!

Lora, baš si mogla doći nenajavljena da me vidiš u pravom izdanju LOLLOLLOL. Ma, ne nego sam ti mogla dati dio obećanih biljčica.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:15
Hoya bilo je već mračno, padala kiša a MM ne voli voziti po mraku a pogotovo po takvom vremenui.LOL.
Osim toga ne bi bilo u redu da banemo na vrata nenajavljeni.....Wink

Rijeka

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:57
Niš to nije kaj su crvenkasti,to je od sunca.Tak su i moji pocrvenili kad sam ih stavila pod lampu,a poslije su natrag pozelenili.Joooj,upravo sam otkrila da je lanjski adenium kaj sam dobila od Hane počel izlaziti iz mirovanja,ostal je bez ijednog lista,a sad su krenuli mali pupići.Već mjesec dana nije dobil ni kapi vode.
Bome plumerijice fino idu.Za jedno 5-6 godina bumo si mogle zataknuti cvjetove za uho!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:52

Jagoda, znači nije neka greška ta tamnija boja. Već sam mislila da sam zabrljala. Ako imaš više sjemenki plumerie probaj koju staviti kroz stiropor da pluta na vodi.

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:38
Pregledala sam ti nove slike bebica, preslatki su...Takvi su slični i moji jedan je tamniji,smile127 a svi ostali su zeleni....Taj što je smeđkast je i najveći i najdeblji i vjerovatno najnapredniji...Tako je vjerovatno i kod tebe...Plumeriju još nisam sijala čekam toplije vrijeme, a i za drugu turu adeniuma isto tako...
sutra je novi dan
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:54
Maslačak, smrcko, Lora, R Sara drago mi je da ste prošetale mojim malim rasadnikom.
Lora, cijeli sam dan u kući - mogli ste navratiti i razvedriti mi ovaj tmurni dan!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 21:35
i dalje pozorno pratim sagu o adeniumima. Napredak je sve vidljiviji.
lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,598 sekundi.