Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 14:12
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Bebolina, imam četvrtog bijelog kojeg sam obrezao ono skoro totalka. Njega baš i ne slikam jer za sada nemam što pokazati. Taj bi bio pripremljen za kalemljenje. Ako ćeš imati viška koju reznicu ovih duplih kada se razgranaju javi.
Naravno da ću ti javiti prije rezuckanjaThumbs%20Up
(Dečec, isprazni sandučić)
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 18:33
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

ovdje će pretpostavljam nove grančice gdje su pupovi [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/b0d22179-02.JPG" /> 

Ovo su nove grančice na mjestu gdje su nekad bili listovi. Neka te ne iznenadi ako ugledaš pup, prije nego što zazeleni prvi list[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
Imam jednog takvog, koji je čim je došao kod mene izgubio pola pupova, sad gubi lišće, ali obilno cvate.

Bebolina, to bi bilo onda pravo iznenađenje. Upravo je dobio dozu gnojiva. Nadam se da kroz mjesec dana bude nešto pokazao.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 18:34
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

dadinica tvoj malac je OK. Sunce, voda i toplota to je čarobna formula za adeniume.

Bebolina, tvoje duple i troduple adeniume možemo samo sanjati.

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/b5838434-013.JPG" />

Mislim da je rezanje vrhova grana nakon zimske izdužene, nepravilne rasti pomoglo ovolikom broju cvjetnih pupova. Ovako žestoko još nije bio pripravljen za cvjetanje. Ako se svi otvore biti će „ludnica“.

Pinus, zbilja je prekrasan!!!
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 18:38
Dadinica, malac je prekrasan.
Dora, probaj u oglase dati da tražiš sjeme pa ti se možda netko s foruma javi.

Ja sam upravo jednog kojeg sam udomila prije 2 mjeseca donijela nazad jer je u jako lošem stanju. Skroz se smežurao. Pretpostavljam da nije dovoljno zalijevan a nije baš ni nešto sunca vidio. Otišao je sa 4 listića i takav se jadnik vratio na oporavak. Nadam se da će doći sebi.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 23:42
Pinus, Marsha, hvala vam
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 23:32

Dobro veće, ja sam noviThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 23:37
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 08:10
dobro došao novi Heart
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 10:20
Dobar dan,noviThumbs%20UpBaš si krasanWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:12
Baš je slatkicaThumbs%20Up

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:12

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:14
Ovako se ponašaju kad nemaju full sunčani položaj!

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:15
....pa nek se prže po cijeli dan, neka skapavaju....Thumbs%20Up

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 18:22
Tako i treba, na sunce sa njima !
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 19:07
Bebolina, predivno!!!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 19:19
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Bebolina, predivno!!!
Hvala dragaEmbarrassed
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 19:24
Razboljeh se zbog vasih adeniuma
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 19:32
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Razboljeh se zbog vasih adeniuma
...s razlogomLOLTongue
Još ga nisi uspjela nabavit??

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 20:44
Bebolina,ja bi trebala ovu temu zaobilaziti u širokom luku kao što ti veliš za temu kaktusa u cvatuTongueWink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 20:53
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Bebolina,ja bi trebala ovu temu zaobilaziti u širokom luku kao što ti veliš za temu kaktusa u cvatuTongueWink
Ajde da vidimo tko je žešći karakter?smile198
...ja ne, garant
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.