Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 153154155156157 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:24
aaa,koja divota...... i narcisi su procvjetali,ma prekrasno smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:51
Predivno..ova padina sa ostićima je smile227
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 20:11
Prekrasno Lantana - moja mendula još neće, ali ima velike pupoljke.
A ostići, ma svaki dan stavi neku sliku jer to je kao iz žurnala ne mogu vjerovati kako su divni, tepih ostića, a moji svi smrzli, no neka bit će novih.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:09
Upravo ovako kako Triša kaže, svaki dan nam stavi sliku svojih ostića.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:33
ovi ostići su wow!!!! ma kod tebe je sve tako...neznam sta bi pametnije rekla,zablokirala sam...
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 23:49
Prvi put šetam tvojim vrtom i šta reći?
Praznik za oči i dušu. Oduševilo me je cvijeće, kamen, tvoj smisao za fotografiju i aranžiranje.
U trenutku mi se učinilo da osjetim miris mora i lavande.
P.S. Jako me se dojmilo da si svoje osjećaje (sa stihovima Matoša) podijelila sa svima nama.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 00:16
a kod mene tek malo provirili narcisi kad se otopio snijeg ma šta taj Mirko tamo radi čarolije
daj šalji ga malo na sjever možda i ovdje procvjetaju proljetnice
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 07:56
Ko tebe, Lantana naša, neki drugi svijet... Kod mene još vrt u snu, dio vrta pod snijegom, nikakve naznake proljeća. A ovo kod tebe - vaaau!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:19
Ženo, pa kaj mi opet radiš....tvoje slike su mi pravi odmor za oči smile89
Može slika roza margareta malo bliže??Big%20smile
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 11:01

Bila sam - oči odmorila, nadivila se - idem dalje raditi. Nakon ovakve rascvjetane pauze bit će mi lakše!

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 13:53
Mogu samo potpisati sve gore rečeno. Zadivljena tepihom ostića i svim ostalim. Ovdje je ipak presudna klima, jer bez obzira koliko se mi na kontinentu trudili ostići su nama ljetnica, a kod tebe trajnica i zato mi preostaje samo smile227
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 14:07
Divota!Kao da je već ljeto i sezona u toku.Ostići su predivni.Moji su na zimovanju u podrumu,ko zna šta će biti od njih..U saksijama su,ako prezive presadit ću ih u baštu.Znam da ne podnose minus,ali ljepše cvjetaju kad imaju "slobodu"..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 11:34
"prid kućon ti mindel
i na njemu bršćan
piva bi ti vilo
ma me boli grkjan..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 12:09
ma neee...uopće nisam oduševljena smile42
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 12:20
Sve prije mene su sve rekle i ja nemam ništa za dodati samo jedan veliki
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 12:35
haj, Lantana           
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 14:16
isprazni sandučić..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 14:44

Hvala Stefi.
Sara ma di nađeš ove sve smajliće, baš su super.Wink
Hvala Mari na pjesmici, svima vama na lijepima riječima smile79, a ja ništa nisam "kriva" Wink za ostiće, oni samo rastu.

Za SilveK slike roza margarete, a za svih vas još jedna padine do vikenda.

život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 14:48

Ma je l' moguće da su to sadašnje slike?

Prekrasno!Clap

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 19:42
Moguće je, moguće baka, baš smo preporučili Lantani da slike ostića želimo svaki dan, ali i roza margarete ne zaostaju, predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 153154155156157 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.