Moj seoski vrt |
Odgovori | Stranica <1 153154155156157 323> |
Korisnik | |
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanima me dali bugici otpada lisce i gdje ju je najbolje drzati preko zime.Imam je prvi puta pa neznam
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toni, znalci koji ju na forumu imaju, misliš na anđeosku trublju ili, kažu da lišće opada i da je to normalno. Neki ju drže u podrumu bez imalo svjetla nekima ima mrvicu svjetla, neki u hodniku....jedino nisam još pročitala da ju drže u toplim prostorijama kao što je soba ili dnevni boravak.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=toni mislio sam na ovu.Dali joj otpada lisce i gdje ju spremit preko zime]
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A na tu si mislio, , e za tu ti ne znam. Pretpostavljam da bi trebala biti negdje gdje nije pretoplo i da ima svjetla, zbog toga što na moru ostaje vani pa ju svi ekstremi vremena šibaju.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niko nezna pitanje o bugici?
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaju naše cure, već će ti odgovoriti a do tada ju i ja pohvaljujem jer je lijepa baš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je bugica bogumila, da otpanu joj listovi zimi, u nas se ne unosi unutra, kako se ponaša kad je unutra, neznam.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj kod Flavie kako je ona lani uzimila bugice
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zahvaljujem svima na savjetu
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a mrkva ove godine urodilaaaaaaaaaaaa
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puranov nos jos se uvjek dobro drzi
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ricinusa pofurio mraz,ove godine je sezona zavrsena
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome se puranov nos dobro odužil...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoju bugicu smjestila u podrum gdje mi zimuju muškatle i fuksije,nadam se da će preživjeti
|
|
Odgovori | Stranica <1 153154155156157 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |