OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 152153154155156 374> |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan je cvijet mu izgleda ko ruza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće, klembaći boli glava. Ali imam i ja klembaće da boli glava.
Mislila sam da su moje haučerice naj, ali i tvoje su mi prelijepe |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni klematisi i veliki pupovi vjerojatno ćemo kod tebe vidjeti i prvi ovogodišnji cvijet, jedva čekam.....borići su preljepi kao i zvončike
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj je vrt pravi botanički u malom.
Nema što nema.Od borova do cvijeća....sukulenata, kaktusa.....Ma gušt je prošetati i gledati!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilie, nemam pojma kakva bude boja kod klematisa, prvi put ih imam pa sam i ja baš radoznala.
Lantana, za ono stabalce Nana mi je napisala da je picea conica, vrsta smreke patuljastog rasta. Sad je baš lijepa s tim mladim svjetlozelenim iglicama. |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uu ona zadnja heuchera je baš če če
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je od Horti, mora biti če, če. Vidjela sam jutros da će cvjetati
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da sam ja ovo vidla prije,drančila bi još svašta toga ,ma nije ja sam skromna,pa ne moram baš sve imati odma,idem prošetati gradom po starim hrpama iskipanim iz kamiona,tko zna možda se nađe neka sreča
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su stvarno zadnje narcise (i njihovi prijatelji puževi)
još malo cvjetića iz lukovica samo jedna - kockavica svima vam zavidim na fritilariama, jer moja izgleda ovako i ne mrda ovaj se sam posijao jedna simpatična mala biljčica, ali ne znam ni što je to, ni da li cvate je li ovo phlox? što je ovo žuto? Hoyine i moje hoste i da za kraj malo zacrvenim - dalije |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je već sve tako lijepo, bujno i cvjetno. A Jagodini irisi iz mnogih vrtova iskaču!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sunce moje šta da kažem -uživam uvijek kod tebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niknule su mi tvoje ranunkule još prije 10-tak dana ali su
malo posustale,ništa zato sad kad je otoplio valjda će krenuti |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam imala samo jednu kockavicu i zgazila sam je,nisam je ocekivala na tom mjestu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe već dalije u cvatu, predivne su crvene, pa vidim biljke ti se sama zasijavaju, ali i tvoje se biljke kod mene šire. Samo mi gazanije nisu opstale drugo je sve super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Današnji zbrda-zdola izvještaj - od svega pomalo
mahovina se još uvijek dobro drži, a i moj vrt sa sukulentima u ovu gredicu polako selim biljke koje su bile u teglama Lantanina roza ljepotica dobila je društvo - još jedna roza, ali nisu iste na donjoj gredici ocvale su narcise, sad ću tu saditi nešto drugo, a do tada tratinčice novi kamenjar napreduje stari kamenjar se puni biljčicama timijan i kadulja krasno mirišu Posadila sam u tegle nove cvjetiće, vodenike, koprive, pelargonije i još ponešto, slike drugom prilikom, tmuran je dan, pa kad bude sunčano |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakvu sam ja lani kupila i rekli su mi da cvate crveno, ali ja nisam dočekala cvijet jer je bager učino što nije trebao. Sad vidim da je od ostataka korjena počela bacati iste takve "ružice".
A klematisi - moji su otišli u vječna lovišta, ali kad ih gledam kod svih vas mislim da će opet doći u moj vrt! Tvoji su preljepi!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja više zaista nemam riječi za tvoj otočki vrt, jer nikako se ne mogu otet dojmu da si uzurpirala pola otoka. Predivni su sukulenti u kamenjaru, ali margerite su moja ljubav.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isusek kak je lipo..veselim se kamenjaru
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znaš na čemu sam se nejviše zadržala -i nemam rijeći evo ja i mm komentarišemo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <1 152153154155156 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |