Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 184> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš su ti lijepe biljkice..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pogledala sam i ja. I nešto mi je zapelo za oko
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja bogme svratila, jer kod tebe uvijek ima nešto interesantno, pa kako da to propustim.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
cvijetići jedan lijepši od drugog, bit će toga na proljeće |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Flavijica
![]() ![]() ![]() Hvala Lorica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
U više navrata sam dolazila u tvoj vrt i sada sam ga konačno pregledala. Imaš baš svakakvih lijepih biljčica.
|
|
![]() |
|
Hvala Cimi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas se dere netko ispod balkona, ja na balkon kad konbi od pošte
![]() " Dođi ti gore" ja ti njemu, a on meni " E ne budem ti nosio crnca gore, dođi pa si ga sama odnesi". ![]() Donesem paketić od Otočića ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj crnac i prekrasna lozica od Otočića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasni sukulentići od Otočića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prekrasno! Bravo za Otok!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Mandarinica jedna za mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pa cijeli dan čekam da vidim tvog crnca! Baš je krasan....a tek na dodir...očekuješ da je list mekan i nježan...a ono čvrst i baš tvrd...fenomenalan je crnac WOW!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne samo da sam ja bila iznenađena , nego i MM je gledao i divio se poklonima. Hvala Otočiću
![]() |
|
![]() |
|
Da Flavijica, baš me iznenadila. Znači i ti si ljubiteljica crnaca
![]() Danas sam prvi put bila u udrugi celijakija Rijeka. Prije toga mi se srušila polica u hodniku( MM je maistorski zakovao prije dosta godina, te se malo obrušila). Tako da sam cijeli dan čistila i onda odjurila na sastanak. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bromice i BigMama
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Poštar je vikao - Smrčko ![]() Da znaš - moglo ti se je i to dogoditi. Jednom sam slala nešto Lantani, zapakirala i krenula napisati adresu - i napišem na paketiću velikim slovima Lantana - umjesto pravog imena. Tako ne bi bilo ništa čudno ni da sam tebi napisala Smrčko |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |