Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 243> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo, ja nemam osjećaj da je to mali vrt. Ima svega u njemu, uvijek nešto novo i pitam se kad to sve stigneš (s obzirom i na vikendice).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prvo lijepo si se ponovila. Fuksije su ti super, drugo Clematis je zaista poseban
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, da klematis je poseban, moram samo reći da su mu prvi cvjetovi nekad dupli, a poslije jednostruki, pa sad ga ti znaj, ali svakako je "multi blu" - bar je tako na njemu pisalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo sam se divila panoramskim slikama a onda.... ne znam više što reći. Da li onim sedumima, da li onim prekrasnim ružama, krcatim cvjetovima.... ili posebnim bojama gazanija...ili.... ma što god sam vidjela sve je prva liga. Triša, majstorice, stvarno ti je vrtek prekrasan!
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška pa ja nikako stići k tebi
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Trišu neću uopće komentirat!
Toliko energije, života, radosti i ljubavi prema svijetu u jednoj osobi....
Imaš poput mene sitno tijelo, ali brate moj tj. sestro moja, gdje ti stane toliko srce!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi je ja njoj ćuvam fuksije toliko i čak su velike a ona kupuje ok -sad ja uzememod tebe .joj ženo kuća sad ubijaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() Sve je kod tebe, kao i uvijek, bujno, cvjetno, veselo, šareno, prštavo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Clematis je prelijep.možeš li mi napisati ime.htjela bih si ga kupiti.sutra idem kod B.B. malo ću obnoviti svoj hostinjak.imam još puno mjesta u hladovini.ne brini neću sve pokupovati i tebi ću koju ostaviti.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne fuksije,a još lijepši clematis
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ako su ono malo isto crnjike onda sam ja sve do jedne jučer popljevila.
Izrasle su mi na mjestu gdje sam ih lani imala ali meni je to 100% izgledao drač
![]() ![]() Triša fuksije su ti za 10 a tek klematis
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Triša fuksije su mi predivne,ove godine sam odustala do njih jer mi svake godine propadnu ali zato ću se diviti tvojima,a i klematis je tako preli
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka, znam da potajno šetaš mojim dvorištem, a baš si se mogla javit pa bi ti dala ponešto.
Konte, ti znaš da si ti moja simpatija, pa jedva čekam floru da te zagrlim.
Mali Gogo me uvijek raznježi s toplim i divnim rječima, pa šaljem naravno najveći mogući zagrljaj.
Niho, ma tako su bile slatke a 1,5 euro, nisam mogla odoljeti, ali rado ću primiti i tvoje.
Anaida, baš ti hvala, ma vidim ja nije to korov, a kad je izrasla ova slatka biljčica, puna pupoljaka, znala sam da je nešto pravo - hvala ti.
Goga, ovaj se klematis zove "multi blu", iako više baca na lila, ali je prekrasan stvarno i raste jako brzo. Pazi što radiš kod B.B. jer ja imam velike planove, ima mjesta u vikendici.
Mali kaktus, dođi mi opet znaš da obožavam kaktuse.
Korijenko nemaš brige nosim 7.5. crnjike, roza trubice, crvene čuvarkuće, možda i još nešto.
Lika pa ni ja nisam imala sreće s njima, ali ovima nisam mogla odoljeti, probat ću poslušati savjete pa možda uspiju, smjestit ću ih u tegle u poluhladovinu, pa uostalom - vidjet će se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo mene u goste...Trišice, priznajem da je tvoj clematis najljepši, iza sedam gora i sedam mora...ljepši je od mojih...A i onaj perikalis me oborio s nogu! I na kraju, ne mogu vjerovati da je kuća zelena, a ne plava
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala Dada, ha-ha volim plavu boju, ali kod cvijeća, inače je moj prvi izbor zelena, opet zahvaljujuću cvijeću i zelenilu općenito flori u svim varijantama.
Danas sam kupila 50 l. zemlje jer sam morala presaditi najprije fuksije i to u ove visoke vaze, koje su baš kao stvorene za njih
![]() Smjestila sam ih tu negdje iza skimije i kamelije, koje će biti u stanju mirovanja do daljnjega, a tu im je i dosta hladovine.
![]() Kako bi iz vrtnog centra mogla otići samo sa zemljom - nemoguće, eto samo četri vodenike jer imam još nekoliko slobodnih milimetara prostora u hladu, pa tu će biti njihovo mjesto, ali zemlju sam potrošila, pa će čekati drugu.
![]() Tu je inače totalni hlad, ali ima mjesta za još ponešto što voli hladovinu
![]() Tu kraj hosta rastu lupinusi, pored jasmina, posijani ove godine kad sam mislila da je jasmin "gotov", e pa lupinuse sam već podjelila, ali neka još malo porastu
![]() Premjestila sam i tritomu, jedva sama, a u nekoj je ogromnoj vazi, no tu je, a iza je ona zgodna tradescantija koja će uskoro cvjetati.
![]() Graptopetalum cvjeta - super biljka, koja cjelu zimu ostaje vani i lijepa je
![]() Dobar dio ove aloje je smraznuo, ali ipak su veće ostale i čekamo cvijet
![]() Crveni karanfili puni su pupoljaka, tek će biti u svom pravom elementu
![]() Kat.reine ehinacee iz sjemena ove godine će valjda cvjetati
![]() Jedva čekam da procvjetaju _ Jagodine rumenke, ne znam zašto mi je ta biljka tako draga
![]() Prkos obilato niknuo oko hortenzije, slijedi presađivanje
![]() Lamparanut ima desetak pupoljaka
![]() Jasmin raste kao iz vode, kraj njega je i plumbago, nadam se plavo-bijeloj penjajućoj kombinaciji
![]() Ovo je izniklo iz neke mahune, koju sam dobila na poklon, ako netko zna što bi moglo biti - super, ima više biljčica za podjeliti.
![]() Moram vas udaviti s ovom predivnom kombinacijom milion bels i bidnes, iako ste ju već vidjeli.
![]() I na kraju pogled na moje ruže penjačice žuto crvene kombinacije
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A šta reći? Trpaš i dalje i još uvijek stane. Krasno je kod tebe.
Ono iz mahune trebala bi biti mirisna grahorica. |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW divno kao i uvijek aaa koji je prkos niknuo svaka čast ima da se šareni ..
![]() |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čestitam, ma svaki milimetar e samo zemlje već i slobodnog prostora si iskoristila za nekakv cvijetak, vidi se da cvijeće zauzima velik dio u tvom životu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, kao što je Otok naša rekla - mirisna grahorica je ono... Svega ima kod naše Triše, svega pa i od toga još više |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |