Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 149150151152153 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 06:44
jutro mali kaktus.. hvala na odgovoru- nisam znala a sad ide na moj spisak željenih prijatelja za moj vrt.
Žao mi je za srčeko, ove godine nas vrijeme zaista vara i neugodno iznenađuje. noćas je kiša padala kao luda, nekako nevolim to mokro i hladno vrijeme.
hoću SUNCE za sve nas.
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:51
Evo nekoliko slika iz mog vrta,srdašce su uspjelo oporaviti,par grančica je uvenulo,ali je ono potjeralo nove

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:00

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:05
A-ha, vidiš da se srčeko neda!
Zna ono kolko ga svi volimo!
Lijepo ti je Međimurje okupano kišom!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:06
smile120
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:07

a ovo je slučajna kupnja

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:14
Kaktusicu cvijeće ti je preljepo smile71, posebno mmi se dopala bijela kockavica.
Drago mi je da ti se srdašce oporavilo.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:27
Prelijepo je u tvom vrtu. Meni su srdašca tako draga, romantična i nježna. Moje je uginulo. Mislim da sam ga posadila na krivo mjesto u vrtu. Baš mi je drago da se tvoje oporavilo.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:33
Karmen,a zašto ti je uginulo,ovo roza sam ja posadila prije 7 godina,i svake godine raste bez problema,a bijelo sam lani kupila i za sada mu je dobro kod mene.

Tikvić,i meni su drage ove kockavice,lani su cvale prvi puta i to od svake po jedan cvijetić,ove godine su se udvostručile.

LoricaHug

Lovrek,moraš hitno u Međimurje da vidiš kako je lijepo u proljeće.Tongue
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:42
i meni se sviđa proljeće kod tebe smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 22:51

Krasno je Clap

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:18
I mene su razveselile nove sličice iz tvog vrteka !!!   Cvijetić do cvijetića !!  Baš je lepo proljeće v Međimurju !!!Heart

I meni je pred 20-tak godina srčeke samo tak nestalo iz vrteka, kak da ga je nešći fkrao !!  A ve mi ga je nešći poklonio i jako mu se veselim !!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
PlavaDigitalna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PlavaDigitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:58
Mali kaktus, odusevila si me, malo je potrajalo dok sam pregledala slike, ali se isplatilo, bio je to pravi uzitak. Prekrasno cvijece, ruze, orhideje,, kaktusi, sukulenti itd...
moj naklon smile211
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:08
kako je kod tebe lijepoooooooo ,kao da je ljeto,prava raskos ..al nesto gledam zar i poslje ovoliko kise kod tebe ispucana zemlja ..a tvoja slucajna kupnja je dobra smile78
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:09
Free,ve dobro pazi da ti ga pak nešči ne fkradneWink

Enrikova nonaHug

MoonHug

PlavaDigitalna,dobro došla u moj vrt i dobro došla među cvjetoljupce.Tongue.Mislim da i ti imaš lijepi vrt koji bi nam mogla pokazatiTongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:13
Kamenjar,dobro si vidjela,kod mene ispucala zemlja.Prvo,kod mene je tlo dosta šljunčano i brzo se osuši,a drugo,kod nas i nije tko zna koliko kiše palo,ako pogledaš prognoze u zadnje vrijeme,kod nas najmanje pada.Stern%20Smile
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:40
mali kaktus tulipani i kockavice su ti stvarno prekrasne,ne izgledaju kao je falilo kiše.Sve je dosta bujno kao u tropima.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 22:27
tulipani ,grmići,srčeka...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:37
Evo i mene u šetnji međimurskim cvetnjakom moje drage Mali Kaktus! Uvijek je lijepo biti tvoj gost!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:50
stvarno imaš zavidan izbor njegovanog, zdravog i lijepog bilja. Vidi se da ulažeš puno truda u svoj cvjetnjak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 149150151152153 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.