dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 222> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jutro mali kaktus.. hvala na odgovoru- nisam znala a sad ide na moj spisak željenih prijatelja za moj vrt.
Žao mi je za srčeko, ove godine nas vrijeme zaista vara i neugodno iznenađuje. noćas je kiša padala kao luda, nekako nevolim to mokro i hladno vrijeme. hoću SUNCE za sve nas. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A-ha, vidiš da se srčeko neda!
Zna ono kolko ga svi volimo! Lijepo ti je Međimurje okupano kišom! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kaktusicu cvijeće ti je preljepo
![]() Drago mi je da ti se srdašce oporavilo. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepo je u tvom vrtu. Meni su srdašca tako draga, romantična i nježna. Moje je uginulo. Mislim da sam ga posadila na krivo mjesto u vrtu. Baš mi je drago da se tvoje oporavilo.
|
|
![]() |
|
Karmen,a zašto ti je uginulo,ovo roza sam ja posadila prije 7 godina,i svake godine raste bez problema,a bijelo sam lani kupila i za sada mu je dobro kod mene.
Tikvić,i meni su drage ove kockavice,lani su cvale prvi puta i to od svake po jedan cvijetić,ove godine su se udvostručile.
Lorica
![]() Lovrek,moraš hitno u Međimurje da vidiš kako je lijepo u proljeće.
![]() |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni se sviđa proljeće kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I mene su razveselile nove sličice iz tvog vrteka !!! Cvijetić do cvijetića !! Baš je lepo proljeće v Međimurju !!!
![]() I meni je pred 20-tak godina srčeke samo tak nestalo iz vrteka, kak da ga je nešći fkrao !! A ve mi ga je nešći poklonio i jako mu se veselim !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Mali kaktus, odusevila si me, malo je potrajalo dok sam pregledala slike, ali se isplatilo, bio je to pravi uzitak. Prekrasno cvijece, ruze, orhideje,, kaktusi, sukulenti itd...
moj naklon ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kako je kod tebe lijepoooooooo ,kao da je ljeto,prava raskos ..al nesto gledam zar i poslje ovoliko kise kod tebe ispucana zemlja ..a tvoja slucajna kupnja je dobra
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free,ve dobro pazi da ti ga pak nešči ne fkradne
![]() Enrikova nona
![]() Moon
![]() PlavaDigitalna,dobro došla u moj vrt i dobro došla među cvjetoljupce.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kamenjar,dobro si vidjela,kod mene ispucala zemlja.Prvo,kod mene je tlo dosta šljunčano i brzo se osuši,a drugo,kod nas i nije tko zna koliko kiše palo,ako pogledaš prognoze u zadnje vrijeme,kod nas najmanje pada.
![]() |
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
mali kaktus tulipani i kockavice su ti stvarno prekrasne,ne izgledaju kao je falilo kiše.Sve je dosta bujno kao u tropima.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
tulipani ,grmići,srčeka...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene u šetnji međimurskim cvetnjakom moje drage Mali Kaktus! Uvijek je lijepo biti tvoj gost!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
stvarno imaš zavidan izbor njegovanog, zdravog i lijepog bilja. Vidi se da ulažeš puno truda u svoj cvjetnjak.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |