Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej draga, pa ovo je čudesno. Nisam baš tu, ali čim dođem s mora zavirim u tvoju temu, jer tu baš napunim baterije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mislim da nas je puno u nesvjesti već mjesecima
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Dođeš,pregledaš i padneš u nesvjest od ljepote.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo Lantana i meni je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao i uvijek-prelijepo je
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Blago NIHI pa je mogla uživo vidjeti svu ovu raskoš,ljepotu,cvijeće,more ma ja samo sanjam i sanjam da šetam ovim rajskim vrtom draga moja !!!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja dođem ja svaki dan u tvoju oazu u tvoj raj ali idem polako da ne ostavim trag i ne uznemirim goste.....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iz ovog ti oblaka sigurno neće pasti kiša.
Šarena Hortina ljepotica je kadulja, istina malo je osjetljivija od naše domaće, ali je krasna |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bura još uvijek puše, nešto slabije, zrak čist, cvrčci cvrče ko ludi, more i nebo kristalno-plavo, more hladno, gosti se prestrašili bure... eto to je ukratko događanje kod mene ovih dana.
Meni je drago da je malo zahladilo, a i mome cvijeću barem onom kojeg bura nije ofurila. Ivna ono je brnistra, smo je ocvala, njeni listovi su tamno zeleni i to je jedino što se sada zeleni na tom području, trava je suha pa je kontrast još veći Vilmač, ko prvo da ti poželim dobrodošlicu, drago mi je da ti se sviđa kod mene, od ove ludnice ljeti, samo vrt ostaje kao mala razbibriga... Bergi ![]() Kontee, ma nema hladovine do jeseni ![]() Anči ![]() Mali kaktus puhalo je kao da smo usred zime, svaki dan kupim kupaće kostime, ručnike, ležaljke i obilazim goste i pitam da li je ovo vaše, biljke koje su na udaru bure su malo nastradale, ali opiravit će se one... Mari, ![]() Jagda, eto ni ja nisam često na forumu, jer kod nas je doslovno ludnica. Hvala na lijepim riječima. Antonija, Waterlily, Mira, Baka, Anaida, Sara Horti i ja sam imala verbene, ali neke puzajuće, ova tvoja je narasla dosta visoko, i da znaš sve mi se primilo čak i ono što je izledalo ko jadne male špičice, stavila sam sve u pitar ispod masline i svaki dan ih zalijem, slikat ću da vidiš što je to, nešto čak i cvjeta. Misty, znam ne trebaš ništa reči, mi koji smo rođeni na moru kad vidimo more, srce samo zaigra ![]() Za danas sam odabrala samo par sličica Crna kopriva u bijelom kamenu Horti ![]() ![]() i još jedna njena ljepotica, odgovara joj u mom kamenjaru ![]() Ova krasula je došla s otoka od Otok, malo je požutila, ali cvate ![]() A ovo je moj ljubimac crvenolisni javor, koji je više žut nego crven, ali meni ipak drag, baš se zlatni na suncu i lavom nebu ![]() ![]() Za kraj za Misty pogled kroz juku ![]() ...evo i oblaka, možda i padne koja kap... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svratila sam ostaviti pozdrav tebi i Roku, a ostala zadivljena morem što se onako blago namreškano ljeska i blista. Znam da mi nećeš zamjeriti što ovaj put neću spominjati cvijeće..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sara, goruća ljubav je ljetnica, ageratum.
Lantana sjeme verbene sam brala lani u Selcu, bila je u gredici sa phlomisom i salviom. Tak mi je to bila super kombinacija da sam se odmah sjetila kak bi to kod tebe dobro izgledalo. Samo nam još fali phlomis, sijala sam i njega al mi nije uspjela sjetva, al nać ćemo mi njega negdje
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanče, uvijek nas oduševiš slikicama - a kako ih duže nismo vidjeli, sad smo uistinu njima "nahranili" duše. Predivno!! Baš me vesele tvoje cinije, a sve je ostalo uobičajeno lijepo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neću ponavljati ni jednu sliku, jer se kroz dosta vrtova događa neobična stvar. Ja procijenim: ova! a onda vidim Misty ponovila. Očito imamo identičan ukus za izdvojiti nešto posebno!
![]() A kod tebe je to prilično teško, obzirom da je svaka slika zapravo posebna!
Ne čudim se da je Niho toliko slikala, tko ne bi... doći i boraviti u takvom prekrasnom cvijetnom raju, pa još na moru!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantana hvala ti što si mi rekla za ime grma,e ta naša bura,vječita borba za sačuvati biljke,zato ja volim imati naše domaće mediteransko cviće koje se naučilo boritio sa našom klimom,ali kad voliš cviće,ti to dobro znadeš,onda dođe poneki cvitić u tvoj vrt koji ljubi neku drugu klimu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Uživam u tvojim slikama, u mirisu mora i prekrasnog cvijeća! Uvijek me iznova oduševiš nekim još boljim pogledom na more, između ruža, bugice, ma prekrasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |