Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivna i Željkić, drago mi je ako ono što pišem pomogne nekome. Usput kad čitam za sebe, prenesem i vama zanimljive informacije.
![]() Željkić hvala na čestitci za godišnjicu ![]() ![]() E hvala Flavijica ![]() Nadam se da uživaš u gužvi koja ti trenutno vlada , da nije ništa loše. ![]() ![]() Ovako sam i mislila napraviti presadit ih u veće posude. Nabavit ću vrtnu zemlju, kupiti humusnu i presaditi možda već sutra. One za mamu ću ostaviti u zamotuljcima do odnošenja, pa nek se ona poslije brine za njih. U klematise sam se već odavno dobrano zaljubila, ali ih nisam susretala i moram znati koje vrste mogu do -20. U Bau-hausu sam našla prekrasan cvjetajući žbun, ali tolerira do -10. Iako je otporan, nedovoljno za Fužine i to je najveći problem. Uzaludno mi je davati veći novac za biljčice koje neće biti do godine žive. A od konkurencije ništa, danas sam kupila još ružica( stavim slikice) i to je to. MM kaže da oni na slikama laži da su takve ruže, pokazala sam mu tvoje Flavijca i jedva je povjerovao da nije reklama ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala vam na posjeti, savjetima i lijepom druženju ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Danas u Bau- ha. MM mi nije dao kolica da ne bi uzela nešto više od stablašice, ali opet sam trpala u džepove i di mi je god stalo
![]() Današnji ulov. ![]() Ovo sam uzela za mamu. ![]() |
|
![]() |
|
A ovo su moje
![]() I pronašla sam zaboravljenu ružu sa obrubom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da i nova stablašica.
![]() ![]() Napravila sam joj kaputić, a i onoj bijeloj. ![]() |
|
![]() |
|
Perlit, od vulkanskih stijena. Ono što sam vam spominjala da je dobro dodavati svim biljkama u zemlju( biljke u posudi). To ću dodati kad posadim ruže.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pelc eševerije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cijelo popodne gledam vrtove...
![]() Noviteti su predivni !
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakav će to prekrasan ružičnjak biti!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da ružičnjak! Cijeli će vrt biti prekrasan. Šmrcko marljivo planira i priprema.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
smrcko preljepe si ruže kupila biti će to prave ljepotice
![]() kod tebe uvijek nešto novo naučim ...hvala... ![]() |
|
![]() |
|
Hoja bit će najljepši, ako mi nitko ne mazne ruže. Sad me MM straši da će mi netko sve to pokrasti
![]() ![]() ![]() Drago mi je Bromice da vam se svidi što vam napišem, a ujedno i ja pamtim i primjenit ću na svojim biljkama ![]() ![]() Otočić i Baka hvala na pohvalama ![]() Hvala vam što pratite moj vrt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bome Smrcko,ti se ozbiljno i studiozno pripremaš za proljetne radove u svom vrtu.Uopće ne sumnjam u uspjeh,bit će to vrt kakav želiš!
A kaj se tiče Esheverie-jesi ju pustila dan,dva da se zasuši mjesto gdje je otrgnut listić,da ne trune.možda bi bilo dobro da ju malko pliće posadiš,i jako oskudno zalijevaj oko listića,ne po njemu.Držim ti fige da uskoro pusti malu bebicu! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Čekaj, jesam li ja dobro vidjela, ovo su bile dvije ture kupovine, pa to će biti prava rapsodija ruža
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Smrcko ti si se pravo ponovila.Biće to jedan rascvijetani ružičnjak.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
E, smrckice, sad sam se i za ružice zapalila! Super si to po džepovima potrpala! Joj, ne smojem ni spomenut MM da bi ja i to, stvarno će me ubit! A bio je tako dobar pa mi pekjučer kupio i begoniju, i božićnu zvijezdu i još jedan neki sukulent. A dobro, spomenut ću ruže drugi tjedan. Jao, pa sutra je već drugi tjedan!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Odličan ubod Smrckić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo Flavijica da ti prvoj odgovorim
![]() ![]() Ne znam jesu li me više obradovali tvoji opisi ruža ili kupovina ruža. Po tvojim riječima sam dobro uložila novac. I ne moraju mirisati, naparfemisat ću ih ![]() Hvala ti na svim informacija baš su mi korisne i kad su iz prve ruke vlasnika ovakvih ljepotica, to puno koristi ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rain-či
![]() ![]() Hvala Lantana na lijepim riječima ![]() ![]() ![]() Hvala Nuna ![]() BigMama i to je dobar ulov što si dobila. Drugi tjedan ako možeš odi sama i sadnice sakrij do proljeća, a onda reci da ti je to netko darovao ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Šmrcko, taj listić samo položi na zemlju i zaboravi ga. Kad zamijetiš korijenčiće lijepo ga malo ukopaj jer će već i mala klica biti tu. Tako možeš sa skoro svim lisnatim sukulentima. Ne znam otkud ti taj listić, ali ako si ga "spašavala"onda ubuduće pokušaj "spasiti vršak grančice ili 2-3 listića. Veći su izgledi za uspijeh. Isto tako ako ti netko daje, zamoli još koji. Neće mu biljka propasti.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |