Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 22:20
Dobro kažeš Milice, tako je i kod mene, kad nema slika biljčica,a mi ćemo stavljati kolače.... Molim te, nemoj mi zamjeriti, samo se šalim ....vidiš da je i kod mene tako....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 22:31
Monstera, što bih ti zamjerila ?????? kad je to tako.....smile71
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 22:45
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 08:26
kopirala sam  recept.
i moji vole kokos, a ovo mi se čini jako jednostavno za napraviti!
u nedjelju je festa i ovo pravim!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 18:19
Monstera,smile71

Antonija,smile71dobro mi došla. Ovaj kolač je zaista jednostavan a nama fin, odnosno onome tko voli kokos i čokoladu je dobar. Dobro ga je napraviti dan prije.Sretno na festi.....(Festa sv. Vlaha ? )

Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 10:48
Bila sam u vrtu DVA sata, nadam se da nisam smetala. I nisam SVE prošla pa ću navatiti ponovo.Wink 
Čestitam na ovakvom vrtu, imaš zlatne ruke!!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 12:12
Petit,smile71 hvala ti na posjeti. Drago mi je da si zavirila među moje biljčice... Moj vrt nije ni izdaleka kao neki ali mi je drag i uživam u njemu... Dođi opet, kad stigneš......
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 12:20
smile200nije bilo kave pa idem
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:16
Ajama, dobro došla, kad bih znala da posjete stižu, kava bi odmah bila tu ali mi u kući jako rijetko sami pijemo kavu, jedino kad dođu gosti.... Ako si za čaj ???? e to je skoro svaki dan, veliki čajnik.......Hug
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:24
Milice,bila malo svrljala,stvarno imas dosta toga sto bih i sama pozelela....
Evo ostavljam ti trag

Ps.ovu sliku sam pronasla na forumu,ali eto greskom je postavi nije moja,ne mogu je obrisati....htela sam je nekom poslati da vidi...ali eto moje bryopletosti...izvinjavam se vlasniku fotografije i biljke...prelepa je

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:30
Slika je zaista lijepa i neće ništa smetati što je ovdje. Tebi  hvala na šetnjici po mome vrtu.....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:55
u mislima si mi smile78cekam da mi posaljes adressu ..ja je negdje zagubila...i osim sjemena pogledaj ako imas jos nekih zelja rado cu ti poslat 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:57
Samo da ti javim da sam prošetala.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 17:17
Kamenjar,smile71

Camelliasmile71

Dobro mi došle, drago mi je da ste navratile pa dođite opet....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 17:53
salenjaci izgledaju savršeno mljac neznam kad sam ih zadnji put radila ali to mi je jedan od favorita Big%20smile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 20:21
Duda-Lave, smile71 dobro mi došla. Zaista sam se obradovala što si malo zašla i u moj vrt. Hvala ti na posjeti.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 21:16
Tko je za jednu  vruću u ove malo kasnije sate ?

drink32.png
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 16:28
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 16:31
Proljeće je došlo, pomalo stidljivo i u moj vrt....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 16:32
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.