Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 312> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro kažeš Milice, tako je i kod mene, kad nema slika biljčica,a mi ćemo stavljati kolače.... Molim te, nemoj mi zamjeriti, samo se šalim ....vidiš da je i kod mene tako....
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, što bih ti zamjerila ?????? kad je to tako.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kopirala sam recept.
i moji vole kokos, a ovo mi se čini jako jednostavno za napraviti! u nedjelju je festa i ovo pravim! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera,
Antonija,dobro mi došla. Ovaj kolač je zaista jednostavan a nama fin, odnosno onome tko voli kokos i čokoladu je dobar. Dobro ga je napraviti dan prije.Sretno na festi.....(Festa sv. Vlaha ? ) |
|
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam u vrtu DVA sata, nadam se da nisam smetala. I nisam SVE prošla pa ću navatiti ponovo.
Čestitam na ovakvom vrtu, imaš zlatne ruke!! |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Petit, hvala ti na posjeti. Drago mi je da si zavirila među moje biljčice... Moj vrt nije ni izdaleka kao neki ali mi je drag i uživam u njemu... Dođi opet, kad stigneš......
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije bilo kave pa idem
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, dobro došla, kad bih znala da posjete stižu, kava bi odmah bila tu ali mi u kući jako rijetko sami pijemo kavu, jedino kad dođu gosti.... Ako si za čaj ???? e to je skoro svaki dan, veliki čajnik.......
|
|
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice,bila malo svrljala,stvarno imas dosta toga sto bih i sama pozelela....
Evo ostavljam ti trag Ps.ovu sliku sam pronasla na forumu,ali eto greskom je postavi nije moja,ne mogu je obrisati....htela sam je nekom poslati da vidi...ali eto moje bryopletosti...izvinjavam se vlasniku fotografije i biljke...prelepa je |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je zaista lijepa i neće ništa smetati što je ovdje. Tebi hvala na šetnjici po mome vrtu.....
|
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u mislima si mi cekam da mi posaljes adressu ..ja je negdje zagubila...i osim sjemena pogledaj ako imas jos nekih zelja rado cu ti poslat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti javim da sam prošetala.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar,
Camellia Dobro mi došle, drago mi je da ste navratile pa dođite opet.... |
|
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
salenjaci izgledaju savršeno mljac neznam kad sam ih zadnji put radila ali to mi je jedan od favorita
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda-Lave, dobro mi došla. Zaista sam se obradovala što si malo zašla i u moj vrt. Hvala ti na posjeti.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko je za jednu vruću u ove malo kasnije sate ?
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |