OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 374> |
Korisnik | |
AMRA.E
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za maćuhice!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bravo cvjetna kraljice
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam kroz tvoj vrt od 1. do 150. stranice, jer od ljepote ne možeš stati gledati i očekivati šta će biti dalje.
Počela zapisivati šta imaš od biljaka koje mi se sviđaju i kada sam ispisala jednu stranicu prestala sam jer je toga puuuuno.
Ne znam da li mi je ljepše u proljeće, ljeto, jesen. Da li sukulenti, sobno ili vrtno cvjeće.
Hvala za lijepu šetnju! Izgleda da kada se spoje klima, more, volja i želja čine čudo. Nama nedostaje klima i more. Kod tebe u sjećnju cvjetaju jaglaci a kod mene počinju sada.
Zamolila bih te ako imaš koju cikasicu i neke reznice, te sjemenje od tvojih biljaka da mi pošalješ. .
Trenutno nemam ništa za ponuditi za razmjenu (podijelila sam reznice klematisa i zvjezdastog jasmina) samo ako te zanimaju reznice ruža.
Hvala.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macuhica je skoro savrsen cvjetic ,i obozavam ga.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah.... te maćuhice...... tko ih je stvarao zaslužuje veliku nagradu
U izboru za bijelu miss glasam za gđicu Margaretu.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napisala sam da sam tek posijala jastučac, a sad kad malo pogledam - ma je li ovo jastučac, ako je, onda imam doduše neki kilavi i plavi |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako vam trebaju maćuhice kod otok možete naći sve varijante svih boja, pa uživajte, ali samo u gledanju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem sa sa Trišom!
Ali..............samo da malo pojasnim! Sada možete uživati u maćuhicama, ali za par dana to će biti neko drugo cvijeće!
Kod OTOK, nema čega nema..................prekrasno!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auu mačuhica, pa u svim bojama, campanula je krasna, a od bijelih ljepotica saxifarga je naj...
|
|
život je more
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sam pregledala detaljno . Dosta bih toga "pozajmila" , pieris ponajprije.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narcise polako prolaze
(a pužići im u tome pomažu) a tulipani dolaze lanjske anemone počinju cvjetati (ne znam da li ste primijetili, ali bar kod mene uvijek cvatu prve one koje su plave boje), a one koje sam posadila pred desetak dana tek niču frezije procvjetao je i žuti alisum koji sam lani sijala i crvena saksifraga a i ova trava odlučila procvjetati (vidjela žaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu) |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ljepse i ljepse
i moj carex je procvjetao,i bas mi je simpa |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glasam za crvenu maćuhicu i crveni tulipan
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove saksifrage su preslatke..to je puzavica ili grmic...
tulipani su predivni... uh svasta mi se kod tebe svida.. predivno... |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je krasno , a tulipani su posebno lijepi jer su se luftali na štriku kad su kupljeni!!!! Sigurna sam da se puno cura sjeća te legendarne slikice!!!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjećamo se kako da ne!
Otok utješila si me da prvo procvjetaju plave anemone. Ja sam već mislila.... da sam samo takve kupila!
Kod tebe uvijek svašta lijepo. Sad je na redu cvijeće...
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dva nova stanovnika u svom vrtu - klematis The President - plavi i klematis Rouge Cardinal - crveni.
Umorni su još od puta, idem se pobrinuti za svoje goste. Flavia hvala ti, srce si! |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |