Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
AMRA.E View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AMRA.E Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 22:47
bravo za maćuhice!!!smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 23:21
ma bravo cvjetna kraljice
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 00:31
Prošetala sam kroz tvoj vrt od 1. do 150. stranice, jer od ljepote ne možeš stati gledati i očekivati šta će biti dalje.
Počela zapisivati šta imaš od biljaka koje mi se sviđaju i kada sam ispisala jednu stranicu prestala sam jer je toga puuuuno.Hug

Ne znam da li mi je ljepše u proljeće, ljeto, jesen. Da li sukulenti, sobno ili vrtno cvjeće.Question
Hvala za lijepu šetnju! Izgleda da kada se spoje klima, more, volja i želja čine čudo. Nama nedostaje klima i more. Kod tebe u sjećnju cvjetaju jaglaci a kod mene počinju sada.

Zamolila bih te ako imaš koju cikasicu i neke reznice, te sjemenje od tvojih biljaka da mi pošalješ. smile143.
Trenutno nemam ništa za ponuditi za razmjenu (podijelila sam reznice klematisa i zvjezdastog jasmina) samo ako te zanimaju reznice ruža.
Hvala.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 09:52
macuhica je skoro savrsen cvjetic ,i obozavam ga.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 11:48
Ah.... te maćuhice...... tko ih je stvarao zaslužuje veliku nagradu Thumbs%20Up

U izboru za bijelu miss glasam za gđicu Margaretu.....Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 11:54
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Dobro kaže gio, dečki su ti divni, divan ti je vrt, ti imaš mnoštvo preljepog cvijeća i idjeja, a kako kaže Lantana - teško je naći i nešto što ti nemaš.
Imaš li jastučac - aubretiju ? Ona sada cvate, a nisi je pokazivala. Ajde reci da nemaš !

Napisala sam da sam tek posijala jastučac, a sad kad malo pogledam - ma je li ovo jastučac, ako je, onda imam  doduše neki kilavi i plavi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 13:36
Ako vam trebaju maćuhice kod otok možete naći sve varijante svih boja, pa uživajte, ali samo u gledanju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:20
Slažem sa sa Trišom!
Ali..............samo da malo pojasnim! Sada možete uživati u maćuhicama, ali za par dana to će biti neko drugo cvijeće!
Kod OTOK, nema čega nema..................prekrasno!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:58
Auu mačuhica, pa u svim bojama, campanula je krasna, a od bijelih ljepotica saxifarga je naj...Clap
život je more
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 20:08
Sve sam pregledala detaljno Smile. Dosta bih toga "pozajmila" Wink, pieris ponajprije.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 13:50
dr-frame2-3.gif%20Thank%20You%20image%20by%20justme56
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:14
Narcise polako prolaze

(a pužići im u tome pomažu)

a tulipani dolaze

lanjske anemone počinju cvjetati (ne znam da li ste primijetili, ali bar kod mene uvijek cvatu prve one koje su plave boje), a one koje sam posadila pred desetak dana  tek niču

frezije

procvjetao je i žuti alisum koji sam lani sijala

i crvena saksifraga

a i ova trava odlučila procvjetati
(vidjela žaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu)

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:34
smile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:45
sve ljepse i ljepse
i moj carex je procvjetao,i bas mi je simpa
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:52
glasam za crvenu maćuhicu i crveni tulipan
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 15:02
ove saksifrage su preslatke..to je puzavica ili grmic...
tulipani su predivni...  uh svasta mi se kod tebe svida.. predivno...smile93
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 15:23
Sve je krasno smile39, a tulipani su posebno lijepi jer su se luftali na štriku kad su kupljeni!!!! Sigurna sam da se puno cura sjeća te legendarne slikice!!! smile91
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 15:30
LOLSjećamo se kako da ne!
Otok utješila si me da prvo procvjetaju plave anemone. Ja sam već mislila.... da sam samo takve kupila!WinkBig%20smile

Kod tebe uvijek svašta lijepo. Sad je na redu cvijeće...ClapClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 16:41
Imam dva nova stanovnika u svom vrtu - klematis The President - plavi i klematis Rouge Cardinal - crveni.
Umorni su još od puta, idem se pobrinuti za svoje goste.

Flavia smile79hvala ti, srce si!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 17:13

smile91smile71

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.