Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 19> |
Korisnik | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imali su ga u rasadniku Iva u Čakovcu,tamo sam ga ja kupila.I slažem se sa gore napisanim jer je moj bio potpuno zdrav,prekrasan,preko 2,5 m visine i samo je odjednom uginuo.Ne znači da ćeš ti biti iste sreće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia nisi nabavila novog? Nadam se da cu ga naci na jednom od navedenih mjesta i da ce ga bolestina zaobici
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje se može naći sorta grožđa, stolnog, neko Mariborsko crno ( ako može i točan naziv)... |
|
Rijeka
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U potrazi za bijelim ružama došla sam do rasadnika Šimak (Vinica). Imaju veliki izbor različitih ruža, ako netko želi mogu mu poslati najnoviji katalog 2014/2015 na mail.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ja sam ih pronašla na FB stranici, ali nema naziva ruža ni njihove cijene. Postoje li u katalogu sve informacije?
https://www.facebook.com/pages/Ru%C5%BEe-%C5%A0imak/168038426621315?sk=wall&filter=12 |
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U katalogu imaju nazivi ruža, sortirane su po visini rasta + penjačice + stablašice (kugla i pendula). Stablašice su 150 kn, a sve ostale 25 kn (floribunde, čajevke, pokrivačice tla, mirisne)
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi da li mi možeš poslati katalog na mail?
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno Irisica, molim te mail u pp
|
|
|
|
histrion
Nedavno posijan Pridružen: 21 Veljača 2014 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim desetak sadnica vetivera (lat. Chrysopogon Zizanioides). Gdje ga se može kupiti?
|
|
kasim1
Novo sjeme Pridružen: 16 Veljača 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupio bih sadnice kalmie u vise boja da li netko zna gdje da je kupim........
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalmija ima u rasadniku Milić Donji Miholjac (pogledaj njihovu web stranicu) !
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzela bih sjeme dihondrije silver...gdje da potrazim?
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dichondru silver možeš naći u malo bolje opskrbljenim poljoprivrednim apotekama.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve u vk obisla ni culi...5 sjemenarnica niko nista nezna...nasao mi sin na e bej pa kupio mami svojoj...momcina moja....
znaju za zelenu ali silver ne...jedan mi nije vjerovao pa osao izguglati,kaze moram ja to sebi nabaviti...ne kupcima vec sebi...hahhahh
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tražim gomolj bilo kakvog kaladiuma (caladium). Da li ste to negdje vidjeli u Hrvatskoj? Ili kako to kupiti vani? Probala na ebayu, ali uglavnom ne šalju u Hrvatsku.
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima jedan seler iz Hawaiia, salhe za Hr i ima nekoliko vrsta kaladijuma. U nekoliko navrata sam kupovao od njega i stvarno je prodavac za svaku preporuku. Link caladium |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
caladiuma je zimus bilo u mbmu (turanj), a prije 3 godine su ih imali u plodinama... iako nisu česti u našim trgovinama ako ga slučajno negdje vidim, javim ti |
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trazim bazgu ( sambucus) s tamnim listom npr. Black lace ili Black beauty pa ako negdje naletite na nju ili znate da ima netko za prodati molila bih da mi javite
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim ukrasnu koprivu Lamium goldnessel , molim pomagajte, kako i gdje nabaviti ?
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje bi mogla kupiti Saponaria Ocymoides iliti sapuniku?
|
|
Lika u srcu!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |