Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik - Šeflera + Miha-M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik - Šeflera + Miha-M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
Korisnik
Poruka
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 12:16
Ja sam piknula sjeme koje sam dobila pa morti nekaj bu- nisam ziher, ali nadam se! Onda bum te upisala u rasadnik!Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 12:20
upiši...možda ti budeš bolje sreće
provjeravala  ja juče...kao i svaki dan...i ono nešto što je tamo niklo a ja nisam znala šta je...bacilo juče bobicu na vrhu i onda sam ga prepoznala...korov babin zub ConfusedLOL a njega nisam sijala ne  ne ne
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2008 u 22:03
već pol sata ovo prvi put gledam i čudim se šefi , koliko smisla za dekoraciju - svaka čast
-kad se male ruke slože - sve se može - sve se može  bravo šefi , dnevnik ti je super
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2008 u 13:06
TEK SAD BRANKA! SRAM TE BILO! jesi se zacrvenila?LOL

Prašina se skupila na dnevniku! PFUF! evo malo sam ju splahnula! A da imam kaj napisati i nemam, ali ne volim prašinu!

Vrt- ubirem plodove- krastavci, tikvice, mahune, radić, blitva. Kak je dobro ovo s travom- nemam opće drača!

Cvjetnjak- skidam ocvale glave- dalijama, ružama, nevenima, cinijama.

Za sad skupljeno sjeme: vučjak, rozi mak, iglica,  i ono ? što sam dobila s mora od  ? smile42- nemrem se sjetiti ni jedno ni drugo - bedača-smile96

Od MM najdražeg i jedinog sam dobila kutiju za šarafe u koju sad mogu ljepo složiti sve sjemenkice. Naravno da je to sve u kutku i da je sve već popisano- osim onog ? Moram provjeriti u inboxu! A ko će se tu pak snaći! A kaj ak sam zbrisala poruku?!?! Confused Paranoja! Idem tražiti ono za ono!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2008 u 22:34
Ono za ono nemoj tražiti, već će se netko javiti, da mu treba ono za ono.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 19:29
Još uvijek uredno skupljam sjeme! Kak kaj dozri poberemo, pojedemo i preživamo! Kupamo se u kupioni, a tak bu bilo cijelo ljeto! Od mora morti vidimo koji valić u rujnu! Šlauf ima odmor! Ali, ak bu i sutra ovak toplo kak danas, moral bu malo delati!
Evo MOJA šarafko kutija! Samo moja!!!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 22:24
to ti je super ,ne mozes ga zagubiti nikako!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 22:40
Odlična kutija, takvu sam tražila za perlice i druge sitnice oko izrade nakita, ali nisam našla.....ugušit će me predmeti ako uskoro ne nađem praktična rješenja!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 23:14
Super, jako praktično. Bar ne moraš prebirati vrećice sjemena posvud. 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2008 u 10:20
Perfektna kutija, baš imam jednu praznu, koju je mm kupio za šarafe, pa ću i ja imati "šarafko kutiju", odnosno sjemenko kutiju, po tvom uzoru.-ma kako si pametna - čudo jedno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 08:55
Šarafko se puni! Jučer sam nabavila sjeme prekrasnog tamno ljubičastog sljeza! Takav još nisam vidla!
Tikvice su mi gotove! Više niš od plodova, a svaki cvjetić koji nikne strune. Izgleda da ju je nekaj napalo, ali ja neznam prepoznati ili je jednostavno njeno vrijeme prošlo! Sutra mala ide proć iz vrta!
Trava se opet kosila, a svako jutro je rosa i kapi se kupaju na jutarnjem sunčeku! Toliko vlage ima svako jutro da kiša ni ne treba!
Terasa je uđunglasta i pčelice samo lete.
Navečer se igra stolni tenis u podrumu! malo se rekreiramo.
U planu je ophodnja susedovog kuruzišta u potrazi za finim pečenjcima- naravno uz susedovu dozvolu!
Sad su taman mlječni kak trebaju biti!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 10:20
I meni se je dogodilo slično s jednom tikvicom, morala sam ju isto iščupati, ali su ostale još ok, vjerojatno je neka bolast...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 10:44
Baš mi suseda jučer veli da su i njene tikvice počele žutiti i trunuti. Zgleda da je nekaj prihajalo na breg!
Sprema se zahladnjenje preko vikenda tak da se bum danas probala naterati pokositi iza štale! Jučer se  nisam uspjelasmile46
Samo sam u kopanji zasadila one male krizantemice i preselila iz rasadnika mačuhice u istu kopanjicu tak da se nastavi cvjetna sezona 2008-a kad ljetnice prođu.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 21:02
Nadam se da na vašem bregu barem malo pirka, ovdje na betonu je užasno a nema ni daška vjetrića... uopće ne mogu zamisliti što će se to sve sutra dogoditi pa da subota bude 10 stupnjeva hladnija... nadam se sam da opet nebuju padale ledene jabuke!
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 21:16
kaj mi se čudiš . da sam te tek pronašla , pa nisam mogla doći na red od moje kćeri , nisam imala pristupa na komp, ali zato sam sve uredno pregledala i mogu ti reči , da si zaista dobro org. i imaš orig. zamisli  -svaka čast.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 21:59
Nisam se natjerala! Tek je počelo malo friškati kad je mrak opal! Ventilatori rade cijelo popodne!
I ja se nadam da nebuju ledene jabuke padale. sve me strah kaj bu!
Brankić , fala ti! smile78
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 13:40
Travu na kraju pokosio Miha! Ja ovaj tjedan niš nisam delala. Samo sam jenput zalila. Čak ni na terasi nisam sjedila.
Svako jutro je rosa sve jača. Nekak mi se vidi da je ljeto gotojo!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2008 u 23:20
meni je tikvice nekaj pojelo opako sad pri kraju,patlidžan napale zlatice,a paradajz se muči...zanima me stanje koje ćemo zateći ovaj vikend i uskoro ionako ide sve van,ali bez folije ili trave više ne radim vrt 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2008 u 08:31
Ja sam baš jučer iščupala tikvice, krastavce i malo popljevila drač koji se probio kroz stelju. Blitva još jako ljepo raste, ali od kokičara ne bu niš - čini mi se.
No bit će druga godina!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:10
Tolko sam umorna da bum samo stavila fotke, a sutra bum gledala kaj ima kod vas novoga.
Danas smo napravili zidiće i proširili cvjetnjake. Skupili krtičnjake i nadodali zemlju u nove cvjetnjake. Cvijeće nebumo sadili do proljeća. Sad su samo dvije hortenzije, jedna ružica i brdo perunika kojih se svekrva riješila u  proširenom cvjetnjaku.

Naradili se jesmo, ali pogled na rezultat nas je odmah odmorio.
Nakon delanja smo odigrali partiju ping-ponga i sad osvježeni tušem idemo spat. A bit će to ugodan san!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.