BB |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 19> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepe snezne slike,steta sto je snega bilo tako malo i kratko se zadrzao, visibabe krenule u akciju,kod mene se tek po neka nazire,ali vidim da su krenuli i zumbuli, lale... to nije dobro ako budu jaci minusi! Nadam se da ce nase biljke uspesno prebroditi zimu i docekati prolece u svojoj raskosnoj lepoti!
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo (ali ne samo kod tebe nego i u mnogim vrtovima, vremena malo a želja puno)Vidim da si naslagala stranice(poslije one nezgode) i povrati se unazad. Oduševio me snijeg (valjda zbog toga što ga kod mene rijetko ima) i oni prekrasni cvjetići koji izviru ispod, a odmah netom eto i vjesnika proljeća - visibabe, kod tebe se izmjenilo u samo desetak dana dva godišnja doba, prekrasno. Sto bih još izdvojila a da ne budem dugačka i dosadna, pa naravno ova sličica ispred posta, novi image dvorišta, skladan naprosto umirujući za oči, sklad i ljepota što više reći, samo ostavljam ti veliku
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno si uredila svoje novo dvoriste !
Meni se svidja ! |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milo mi je da ti se svideo ukrasni slez...stvarno je prelepo izgledao i privlačio poglede prolaznika.Nadam se da ću i ove godine uživati u njegovim krupnim cvetovima. Visibake jesu poranile,al' divno ih je videti u vrtu koji je pust i nekako tužan u ovim maglovitim danima. Hvala ti na poseti
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sniježne slike su lijepe a ova s visibabom ti je prekrasna
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne pomisliš da me nema ovdje ! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam onaj sneg što beše u jesen već i zaboravila,kao da ga nije ni bilo Visibake mi već u buketima iscvetale,narcisi napupuljali,zumbuli brzinski pristižu,lale,krokusi,božuri...sve je već tu,vidljivo... Scabiosa što si mi jesenas poklonila pupoljak napravila... |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je novo dizajnirano dvorište. Hoćeš li zasijati travu tu gdje nema šljunka? Bit će još ljepše. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek pregledala tvoju novu temu, i to od početka do kraja. Divim se onom što ste ti i muž napravili - originalan ulaz i prekrasna gredica u novom ruhu. Slavujčica ti je dala izvrsne savjete, zna ona što i kako treba! Već mogu zamisliti kako će to super izgledati kad se rascvate. Lijep ti pozdrav ostavljam!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
visibaba
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje si nam tako dugo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam kod tebe dosla sam vidjeti
da li si stavila kakve nove slikice ! |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,da slikice...
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty lijepo ti je novo dvorište, gledam cvjeće, a oko mi bježi na plastenik... Što li on krije
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |