Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2013 u 15:19
Preslatka visibaba
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 11:38
Prelepe snezne slike,steta sto je snega bilo tako malo i kratko se zadrzao, visibabe krenule u akciju,kod mene se tek po neka nazire,ali vidim da su krenuli i zumbuli, lale... to nije dobro ako budu jaci minusi! Nadam se da ce nase biljke uspesno prebroditi zimu i docekati prolece u svojoj raskosnoj lepoti!smile78
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 12:21
Betty Boop, vidim da se kod vas svašta zanimljivo događa! Ovaj pripremljeni dio ispred ulaza me zaintrigirao i jedva čekam da vidim kako će izgledati i što ćeš posaditi!
Jesen je kod tebe zaista prekrasna, krizanteme su divne, a izdvajam ovaj put rozo- žutu kombinaciju koja me osvojila!

Pusa iz Sk!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 14:53
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Dobrodošli u moje "novo" dvorište smile79

jedva čekam proljeće da vidim kako će ovo zablistatiSmile
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 16:09
Dugo me nije bilo (ali ne samo kod tebe nego i u mnogim vrtovima, vremena malo a želja puno)Vidim da si naslagala stranice(poslije one nezgode) i povrati se unazad. Oduševio me snijeg (valjda zbog toga što ga kod mene rijetko ima) i oni prekrasni cvjetići koji izviru ispod, a odmah netom eto i vjesnika proljeća - visibabe, kod tebe se izmjenilo u samo desetak dana dva godišnja doba, prekrasno. Sto bih još izdvojila a da ne budem dugačka i dosadna, pa naravno ova sličica ispred posta, novi image dvorišta, skladan naprosto umirujući za oči, sklad i ljepota što više reći, samo ostavljam ti veliku
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 00:02
Prekrasno si uredila svoje novo dvoriste !
Meni se svidja !    
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 21:49
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

Prekrasan ti je ovaj sljez. smile55za visibabu.

Milo mi je da ti se svideo ukrasni slez...stvarno je prelepo izgledao i privlačio poglede prolaznika.Nadam se da ću i ove godine uživati u njegovim krupnim cvetovima.
Visibake jesu poranile,al' divno ih je videti u vrtu koji je pust i nekako tužan u ovim maglovitim danima.   
Hvala ti na posetiHeart
The impossible is often the untried.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 21:56
sniježne slike su lijepeClap a ova s visibabom ti je prekrasnaClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 22:11
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Preslatka visibaba

Hvala ti,draga miska 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 22:15
 Da ne pomisliš da me nema ovdje ! Embarrassedsmile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 22:21
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Prelepe snezne slike,steta sto je snega bilo tako malo i kratko se zadrzao, visibabe krenule u akciju,kod mene se tek po neka nazire,ali vidim da su krenuli i zumbuli, lale... to nije dobro ako budu jaci minusi! Nadam se da ce nase biljke uspesno prebroditi zimu i docekati prolece u svojoj raskosnoj lepoti!smile78

Ja sam onaj sneg što beše u jesen već i zaboravila,kao da ga nije ni biloConfused
Visibake mi već u buketima iscvetale,narcisi napupuljali,zumbuli brzinski pristižu,lale,krokusi,božuri...sve je već tu,vidljivo...
Scabiosa što si mi jesenas poklonila pupoljak napravila...smile84

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 00:02

Lijepo ti je novo dizajnirano dvorište. Hoćeš li zasijati travu tu gdje nema šljunka? Bit će još ljepše.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 23:40
Sad sam tek pregledala tvoju novu temu, i to od početka do kraja. Divim se onom što ste ti i muž napravili - originalan ulaz i prekrasna gredica u novom ruhu. Slavujčica ti je dala izvrsne savjete, zna ona što i kako treba! Već mogu zamisliti kako će to super izgledati kad se rascvate. Lijep ti pozdrav ostavljam!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 12:19

smile199 Evo me opet malo u šetnji kod tebe....smile78ti ostavljam....EmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 19:08
Samo sam zavirila da vidim ima li novih slikica
ali nema..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 20:33
 visibaba smile55
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 20:23
Gdje si nam tako dugo. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 20:30
Bila sam kod tebe      dosla sam vidjeti
da li si stavila kakve nove slikice !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:18
da,da slikice...
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 13:47
Betty lijepo ti je novo dvorište, gledam cvjeće, a oko mi bježi na plastenik... Što li on krijeQuestion 
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.