Kaktusi Janka Čordaša |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
Janko Cordas
Već proklijao Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Janko Cordas
Već proklijao Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeeee lipote...
a što nismo bliže... |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava uživancija za gledanje !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čika janko svaka čast.stvarno uživamo u prekrasnim kaktusima
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
deda janko svaka cast na kaktusima , prelijepi su i vidimo se uskoro pozdrav od Petra iz Dalja
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
glorija
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2013 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ljepo a mene zanima dali su za prodaju i ti veliki kapitalci ??
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo bilo tu, ovako virtualno...čisto mi fali tipka za "sviđa mi se" ! Sve bi bilo potipkano, mada nisam veliki ljubitelj kaktusa, cvjetovi su im prekrasni...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Imamo dugme hvala.... umjesto sviđa mi se!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mnoge godine ljubavi, truda i opet ljubavi uložene su u ove krasne primjerke...želim Vam još mnogo takvih, dragi deda Janko!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je carstvo kaktusa...a da nepricamo o silnoj ljubavi prema njima....nevjerovatno kako su svi predivni i posebni....valjda ce biti prilike da to vidim i u zivo....bravo cika janko....predvni ste...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni primjerci bodljikavaca očaravajućih cvjetova. Svaka čast!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Gymnocalycium baldianum,meni je od najljepših cactusa zato, što cvjetaju kroz cijelu godiuau ,a boja od bordo kod svakog cvjetanja prelazo sv, roza. |
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(3)
|
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
Janko Cordas
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |