Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I ja sam uživala u šetnji. Imaš lijepo i veliko dvorište i s pažnjom birano cvijeće. Nisam jedino prepoznala ono malo drvce kraj božura. Što ti je to?
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Prekrasno, šaljem ti pozdrav!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Odlične su ti fotke i krasno cvijeće.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Bucka, svakog dana novi cvijet, divne boje, lijepe forme - tvoj vrt zaista daruje radost i tebi i svima nama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Moon, miska, Andina, Sanja, Smail doro mi došle ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Karmen, to je weigela. Moja susjeda je na jesen utakla nekoliko reznica i sve su joj se primile. Znači, još malo i bit će novih biljčica.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Floramye, Osice, hvala vam na posjeti. Osice, ukrasne tikvice s početka priče, su posijane i jako lijepo napreduju. Baš me zanimaju plodovi. Nadam se da ćemo u njihovoj ljepoti svi uživati.
|
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Uživala sam šetajući kroz tvoj vrt,koji je prekrasan.Moja gaura još nema ni pupa,a tvoja već cvjeta, šta reći drugo nego
![]() |
|
![]() |
|
Kamelia, moja je iz rasadnika kupljena prije mjesec dana. Zato već cvjeta.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Došla sam do vrata tvog vrta da ih ih odškrinem, a ona su zaključana, zar još spavaš? Odavno se razdanilo , na noge lagane , fotić u ruke i otvori vrata svog raja i nama dobronamjernicima
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
super fotke divno cvijeće i vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Svašta prekrasnog kod tebe opet ima.....baš sam se nauživala.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Bucka123, krasno je kod tebe, čekamo nove sličice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga Bucka 123, jasam prvi put u tvom vrtu i mogu samo reći vrt ti je prekrasan, pun prekrasnog cvijeća. A što je najvažnije još ima mjesta za svašta novog. Samo navali dobro ti ide. Premještaj i sadi sve je to sastavni dio vrta. Uživaj. Pozdrav.
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam što me obilazite iako baš i nisam dobar domaćin. Bila sam u nekim poslovima koje, nadam se, privodim kraju. I iako nemam baš mnogo toga pokazati, ipak sam ulovila par sličica cvijeće koje je obilježilo moj vrt u ove proljetno ljetne dane i koje želim podijeliti s vama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Divno dvorište čekam dalje
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U ovom vrtu nisam prvi put, ali davno je ti bilo. Večeras sam se u čast vlasnici i vrtu vratila na početak cvjetne priče. A kako niti jedna priča ne može završiti uvodom, ovdje nas je puno koji očekujemo nastavak.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |