VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
andina, anabistrica, hoya šaljem Vam
![]() inače nisam neki majstor za razvrstavanje biljaka da je sve na svojemu mjestu i da sve ima svoju posebnu preglednost, nego je to kod mene zbrda zdola, posadim onako kako mi dođe, i kako mislim da je za mene najbolje. joj, kako će me sad znalci kuditi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo! Koliko cvijeća na zimovanju! Užitak mi je vidjeti spreman vrt i onda normalni slijed: sađenje.
Kod mene sve ide naopako: Ja posadim, sve se razraste, a tek onda se rade vrtovi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konačno da vidimo i tvoje cvijeće. Imaš se sa čime podičiti, a mi ćemo uživati u tvojim slikicama. I ja se prijavljujem za stalnog posjetioca. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš lijepo da si otvorila svoju cvjetnu temu. Nemam ništa protiv povrća, zna se da si u tome majstor, no drago mi je da upoznam i tvoje cvjetiće koji će, nesumnjivo, biti jednako uspješni. To se već vidi!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lorice,evo i mene u tvom VRTlandu,prijavljujem se za stalnog posjetioca,a ovakvo zimovališe bi svatko od nas poželio imati.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free, drago mi je da si uživala u šetnji,
![]() Camellia ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lorice,potpisujem Free,kućna sreća ti je posebna.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lorice, lijepu šetnjicu si nam priuštila svojim vrtićem!! I ja se prijavljujem za redovite posjete!! Kućna srećica, prebujna , prekrasna!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe cijeli botanički vrt, bit će krasno na proljeće u vrtu!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga Carol, hvala na posjeti nadam se da će me potrefiti koja kava |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobro dosla i u cvijetni vrt. Bas je dobro kad imas mogucnosti za zimovaliste.
Nadam se da se budemo vidjele na jednoj od slijedecih zagrebackih kava.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
voliš stavljati cvijeće u redove, sve posložiti kako se šika
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Predivno Lorice
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo draga Lorica,
vrijedna mlada i lijepa forumašica,pa ti imaš zlatne ruke! ![]() Sve ti pupa i čak i kod mene ![]() prošetala,navratiti ću ti opet!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
baš sam mislila napisat da smo iste ja i ti tj početnice i onda sam vidila tvoje zimovališe,ne ti pak nisi početnica jer imaš biljkica puno..imam ih i ja sad al prošle god u ovo vrijeme nisam imala ,krenila sam sa cvijećem u 5-6 mjesecu...zahvaljujuci forumu naucila sam što šta ...eto želim ti puno cvieća i puno radosti u tvom vrtu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
bas mi je drago sto si podijelila s nama svoj vrt..krasan je:) a zimovaliste je za 10
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |