moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 86> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepi su ti ljiljani......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Svesa, Belinice,Dadinice ,Milice, Curke moje Hvala vam na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo ,rascvjetano u tvom dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Monstera, ljiljani su prekrasni. Povrtnjak - tebi stvarno treba bicikl. Dali imaš svoje sjeme boba, ili ga kupuješ ? Sve ti je
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Trešnjice, ljiljan
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Bebi,Hvala!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Carol Hvala!
![]() Bob isključivo ostavljam sjeme od svojeg sijanog boba,tako radim svake godine otkako ga imam. A dobila sam ga od moje mame. I ona ga uvjek nešto ostavlja za sjeme. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ljiljus,Hvala ti draga! Da si mi bar bliže,mogla bi doći na trešnjice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
opet sam pogledala tvoj vrt,boja ljiljana je fantastična
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga!
![]() Te ljiljane sam dobila od moje mame,a ona od jedne svoje poznanice iz Slovenije,kako su joj se jako raširili dala je jedno dva meni,a ostale ostavila u grupi,no onda su kod nje uginuli,smrzli se jer su bili posađeni u teglu,tako sam i ja svoje posadila,a onda povadila i preselila van u zemlju. Eto ih moji su uspjeli nekako opstati. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasan vrt,prekrasni ljiljani......
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Potpisujem ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Hvala curke moje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
i ja hvalim ljiljane
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Hvala Klimatis!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve je lijepo, ali ljiljan prednjači, poseban je.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |