Vrtlarenje kroz moje oci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pocele su cvijetati i patuljaste perunike
Iris pumila Lilie Bright ![]() Iris pumila ![]() Brunnera Jack Frost ![]() Heuchera Beauty colour ![]() Lamium galeobdolon ![]() jedna od ovogodisnjih novosti - Convallarija majalis Albostriata - satirana durdica ![]() medu mocvarnicama prva cvijeta Menyanthes trifoliata sa vrlo neobicnim cvijetovima ![]() |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo je vidjeti nešto novoga i nepoznatoga
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dado, lijepo je nakon vrtova punih tulipana i narcisa, vidjeti i novitete.
Durdica sa satiranim listovima je stvarno neobicna. A cvjetic, gdje je ? Ove durdice, na koje sam ja navikla, odmah sa liscem tjeraju i cvijet. I Heuchera ima predivno obojane listice.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno je...kod mene pada trenutno sneg
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Carol :) satirana durgica nece cvijetati ove godine jer sam kupio izboj sa jednim pupom a durdice inace cvijetaju na dvogodisnjim/trogodisnjim pupovima. Cvijeto kod ove sorte su kao i kod normalne durgice. |
|
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
dado svaka cast toliko raznolikosti a sve tako lijepo , pno biljaka tek prvi put vidim jos jednom svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Eto vidiš, zato stalno žicam nove slike. Svaki puta staviš slike bilja za koje nisam ni znala da postoji. Npr Epimediumi s prekrasnim cvjetićima, pa đurđica ispruganog lišća, a i Menyanthes sa stvarno neobičnim cvjetom.
Nek ti kiša pada i probudi još više cvjeća da ga možeš slikati i pokazati nam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zato su i trajnice zanimljive, ima ih toliko da saki dan mozes nesto novo otkriti :) |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivan vrt sa puno raznolikog cvijeca,vidjela sam i tvoju mocvaru pa me zanima koje su ono trave posadene unuta ja imam jezerce pa bi htjela malo noviteta za nutra ,a opet da nisu previsoki i da se jako ne razrastu .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Velike ili male mocvare? Uglavno su to razne sorte Acorusa - idirota. lijepa i nekomplicirana biljka, zimzelena pa tako jezerce nije golo tjekom zime. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
navratila malo da i moje oči nagledaju se ljepote
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dado prekrasni noviteti, nisam znala da postoji više vrsta bergenija... divne su
crespin mi je presladak, a tek irisi, Menyanthes trifoliata (ovome sam morala kopirati naziv ![]() ali heuchera mi je wow!!! ljepotica dana, sprema li i ona pupoljke? baš mi je žao što je kod mene tako suho i što ne mogu imati lijepa močvarna stvorenja osim komaraca, njih imam ko da sam u osijeku ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
@natalija heuchera sprema cvijetni pupoljak a to me veseli jer to potencijalno znaci da ce biti i sjemenka a s time i mozda novih sorti heuchera ;) I kod mene je u zadnje vrijeme suho ali eto kisa je u zadnji cas nesto spasila. Ako mocvara uspjeva u mojim susnim uvjetima ne vidim razloga zasto nebi i kod tebe :). Sta se komaraca tice imat ces ih jos manje sa mocvarom. Svi se boje tih komaraca cim cuju za vodu a zapravo njih ima jako malo, manje nego na travnjaku koji se svakodnevno zalijeva. Razlog je taj sta se u mocvaru nasele razna stvorenja koja pozdiru komarce - ribice, zabe, vilinkonjici, razni vodeni predatori, vodeni insekti itd
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
do lani sam imala samo par heuchera, cvjetale jesu, nisam se ni trudila sakupiti sjeme... sad ih imam prekonekoliko,
sumnjam da bi mi uspjelo sijanje, ali ako ga ove godine škapulam, znam kome ću ga slati |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
moj naklon i
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Dado ni sama ne znam kako mi je promaknuo tvoj vrt,očito više nista ne stignem.Nakon svake slike duboko sam udahnula,da se ne srušim.Ne znam od te ljepote što bih posebno izdvojila jer imaš biljaka koje nikad nisam vidjela,a da ne govorim o gredicama.Predivno.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
jedan od vrtova u koje sam zaljubljena!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |