vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li se crkvica nalazi u tvom vrtu ili je tik do njega.
Pogled s balkona je čaroban!!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala na pogledu koji si mi namjenila! Ah, odmah se osječam bolje u ove hladne tmurne dane.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Hvala vam na posjeti,drago mi je da vam se sviđa pogled s balkona
![]() Tikvić,crkvica se nalazi tik do mog vrta,a radi zaštite od vlage,morali su pola metra uzeti i od mog vrta jer će okolo staviti kamene ploče! Bilo mi je jako žao gledati kako mi kopaju vrt,ali što je tu je... Moje ruže su dobile drugo mjesto,pa se nadam da će mu se lijepo prilagoditi. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,moon!
Od snijega još uvijek ništa,ali ja mu se ipak nadam,već 2 godine zaredom razveseli nas u veljači.Hoće li tako biti i ovaj put? ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga IVANČICA FLOWER!
meni je more i kada je bura lijepo,
a da se ne govori kada su valovi,
kod tebe je nekako mirno,mi očekujemo snijeg,svi se uspaničili,a veljača je prevrtljiva,
bit će svega.
![]() Tvoja vrt uz more je preljep
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Draga Belina,
mirno je zato što se nalazim u jednoj uvali,mi buru tu ni ne osjetimo,ali nam zato jugo zadaje glavobolje u svakom pogledu.Valovi budu ogromni i riva puna mora,u početku su mi svi govorili da moj vrt nema šanse zbog posolice,ali zaista s tim nemam problema,sve mi lijepo uspijeva,jedino ponekad moram pokriti agrotekstilom da se od jačine puhanja ne slome grane.(najviše se bojim za limune hoće li izdržati ovu hladnoće,na jednom je i jedan plod-zasad izgleda dobro) Hvala ti na komplimentima,lijep pozdrav iz Murtera! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su ti ove morske slike, iako mi takvih motiva ne fali uvijek uživam u moru.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Ivančica,
uživam u tvojim slikama mora, a kod mene je vani oko -8!!!
Nadam se da ove godine budeš aktivnija na forumu, i da ćeš na staviti više slikica tvoga prelijepoga vrta.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zaleđeni pozdrav i tebi . Sve se okrenilo -vama na moru pada snijeg , a mi ga u ravnici ove zime za sada još nismo vidjeli. Iskreno ja ga ni netrebam, ali za usjeve ova golomrazica nevalja.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drago mi je da se vi na moru veselite snijegu, makar je to kratkog daha. Tu, u Zagorju ga skoro i nema, ali eto, za petak najavljuju svima bjelinu. Ipak uz sve to ipak je kod tebe proljece puno ranije. Cini mi se da sam vidjela, vec u maju tvoja jabuka ima plodove, nase tek tada pocinju sa cvatnjom.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Današnja šetnja,tvojim vrtom,hladna,ali neće to dugo trajati,pa ćemo se opet radovari tvojoj ljepoti.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uffff...a ja ocekivala suncane slike
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mislila sam na tebe...na Dnevnik.hr ili 24h sam vidjela, ja bar mislim
![]() Ma, ne mislim, sigurna sam da je to ta slika!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |