Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt uz more
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt uz more

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 13:35
Da li se crkvica nalazi u tvom vrtu ili je tik do njega.
Pogled s balkona je čaroban!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 15:28
Hvala na pogledu koji si mi namjenila! Ah, odmah se osječam bolje u ove hladne tmurne dane.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 08:18
Hvala vam na posjeti,drago mi je da vam se sviđa pogled s balkona
Tikvić,crkvica se nalazi tik do mog vrta,a radi zaštite od vlage,morali su pola metra uzeti i od mog vrta jer će okolo staviti kamene ploče!
Bilo mi je jako žao gledati kako mi kopaju vrt,ali što je tu je...
Moje ruže su dobile drugo mjesto,pa se nadam da će mu se lijepo prilagoditi.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:20
smile71 divno je uz more, na tvojoj terasi je pravo uživanje odmarati
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 08:51
još malo zimsko-morskog ugođaja

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 16:44
Pravi zimski dan...
Hoće li nam ova jaka bura možda donijeti i pokoju pahulju snijega?

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:12
krasno smile186
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 08:11
Hvala,moon!

Od snijega još uvijek ništa,ali ja mu se ipak nadam,već 2 godine zaredom razveseli nas u veljači.Hoće li tako biti i ovaj put?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 08:33
Draga IVANČICA FLOWER!
meni je more i kada je bura lijepo,
a da se ne govori kada su valovi,
kod tebe je nekako mirno,mi očekujemo snijeg,svi se uspaničili,a veljača je prevrtljiva,
bit će svega.Wink

Tvoja vrt uz more je preljepClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 08:43
Draga Belina,
mirno je zato što se nalazim u jednoj uvali,mi buru tu ni ne osjetimo,ali nam zato jugo zadaje glavobolje u svakom pogledu.Valovi budu ogromni i riva puna mora,u početku su mi svi govorili da moj vrt nema šanse zbog posolice,ali zaista s tim nemam problema,sve mi lijepo uspijeva,jedino ponekad moram pokriti agrotekstilom da se od jačine puhanja ne slome grane.(najviše se bojim za limune hoće li izdržati ovu hladnoće,na jednom je i jedan plod-zasad izgleda dobro)
Hvala ti na komplimentima,lijep pozdrav iz Murtera!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 09:02
Krasne su ti ove morske slike, iako mi takvih motiva ne fali uvijek uživam u moru.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 09:08
Draga Ivančica,
uživam u tvojim slikama mora, a kod mene je vani oko -8!!!

Nadam se da ove godine budeš aktivnija na forumu, i da ćeš na staviti više slikica tvoga prelijepoga vrta. Smile

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 19:24
I napokon snijeg!

Ledeni pozdrav svima
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 19:43
Zaleđeni pozdrav i tebi . Sve se okrenilo -vama na moru pada snijeg , a mi ga u ravnici ove zime za sada još nismo vidjeli. Iskreno ja ga ni netrebam, ali za usjeve ova golomrazica nevalja.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 21:52
Drago mi je da se vi na moru veselite snijegu, makar je to kratkog daha. Tu, u Zagorju ga skoro i nema, ali eto, za petak najavljuju svima bjelinu. Ipak uz sve to ipak je kod tebe proljece puno ranije. Cini mi se da sam vidjela, vec u maju tvoja jabuka ima plodove, nase tek tada pocinju sa cvatnjom.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 12:35
smile167Kod mene nema snijega,ali ledi i puše bura.
Današnja šetnja,tvojim vrtom,hladna,ali neće to dugo trajati,pa ćemo se opet radovari tvojoj ljepoti.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:18
Kod mene još uvijek pada snijeg...

0/1b0f2fb9-005.JPG[/IMG][/URL]
Svima lijep pozdrav!
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:20

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 09:39
uffff...a ja ocekivala suncane slike
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 12:02
Mislila sam na tebe...na Dnevnik.hr ili 24h sam vidjela, ja bar mislim Embarrassed, jednu od ovih slika gore, i bilo mi tak poznatooo!
Ma, ne mislim, sigurna sam da je to ta slika!!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.